Şimdi Ara

Turk Telekom 750 Dk + 1000 SMS + 6GB + Tivibu Süper Paket 45 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
412
Cevap
16
Favori
40.908
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turk Telekom 750 Dk + 1000 SMS + 6GB + Tivibu Süper Paket 45 TL

24 ay taahhüt verene.

Fiyata dahil olmayan her ay 1.5 TL hat vergisi.

Tivibu'nun 1 kez alınan damga vergisi 6-10 TL arası.

Yeni gelene / Hattını taşıyana / Faturasızdan faturalıya.

Faturalandirma sureci: Aylık 35/45 TL + 1.5TL (devlet vergisi) ödüyorsunuz. Aylık olarak sadece Türk Telekom mobil faturanız çıkıyor.

Tivibu için ek fatura çıkıyor mu?

Tivibu için sadece 1 kereye mahsus damga vergisi faturası çıkar onu ödersiniz. O da ortalama 6-8 TL arasıdır.

Tivibu hem internet üzerinden hem de uydu üzerinden hizmet verir. Birini seçersiniz.

İnternet üzerinden olan geriye al izle,tekrar izle, kirala izle, sec izle gibi özellikler barındırır. İnternet kotasını yemez. Sadece TTNET internetinde çalışır. Bu tarifedeki fiyatlar SD yayın fiyatlardır. HD kanallar kapalıdır. Açtırmak için +5 TL ödemeniz gerekmektedir. Ancak bu tarifenin şartlarında şuan sadece SD yayın verileceği iletilmiştir. Müşteri istese bile parasıyla HD yayın alamayacağı yazılmıştır. Pazartesi netlesecektir. Tivibu İP TV, ADSL modemlerle çalışmaz bu sebeple VDSL modeminiz yoksa Tivibu ekibi tarafınıza üstün özellikli VDSL modem de hediye eder. Damga vergisi faturası dışında film kiralamadiginiz müddetçe bir daha Tivibu icin fatura gelmez. Müşterinin Tivibu İP TV almadan önce altyapisi kontrol edilir. Altyapı yeterliyse ve Tivibu İP TV uygunsa öyle verilir.

Uydu üzerinden olan Tivibu, Türksat uyumlu çanak antenle çalışır. Geri al izle,tekrar izle,kirala izle gibi özellikler bulunmaz. Sinema kanalları,İP TV'YE göre 5-6 adet daha azdır. 1080P Full HD yayın verir. HD olsun diye ekstra ücret vermezsiniz. Kampanya fiyatları HD yayın ücretidir.

İç kurulum ve aktivasyonlar ücretsizdir.

Çanak anteniniz yoksa tek fatura 125 TL veya 12 ayx11 TL'den Türksat çanağıniz isteğinize göre kurulur.

- Çanağınız Türksat görüyorsa yeni çanağa gerek kalmadan rahatça izlersiniz

- Herhangi bir aktivasyon veya kurulum bedeli yok

- Yeni bir uydu alıcısı cihaz getirilir. Ücretsiz verilir. İptal ederken geri alınır.

- Uyduda tüm kanallar zaten HD'dir. Ek para ödemezsiniz. İnternet üzerinden olan IP TV'de HD yayınlar +5 TL'dir. Ancak bu kampanyada şuan bu özellik kapalıdır.

- Cep telefonu, tablet, bilgisayar üzerinden izlenen Tivibu hediyedir. Ancak internet kotanızdan yer.

- İnternetinizle çalışan IP TV hizmeti internet kotanızı yemez. İnternet hızınızı da minimum etkiler

- IP TV almak için illa Fiber olmanıza gerek yok. ADSL olarak da alabilirsiniz. Kontrol edilip öyle bilgi verilir.

- Uydu bağlantısında kurulum yukarıdaki çanaktan gelen kabloya Tivibu kutusunun bağlantısıyla olur. Kurulumu Vestel ekipleri yapar. Ücretsizdir. IP TV'de kurulum, modemden kablo çıkar, TV önüne konulan Tivibu kutusunun arkasına takılır. Tivibu kutusu da HDMI olarak TV'ye bağlanır yayın verir. Kurulum ücretsiz.

- Yeni Tivibu iptal ettirdiyseniz bile yararlanabilirsiniz

- 3 ay içinde hattını başka firmaya taşıyıp tekrar bu kampanya ile Türk Telekom'a taşımak isteyenler için şuan kampanya açık mı değil mi henüz bilgi verilmedi. Diğer normal tarifelerde 3 ay içinde geri taşımanız halinde ekstra 30 TL ceza çıkar.

- Yeni hat alarak direk yararlanabilirsiniz. Yeni hat vergisi 1 yıl boyunca aylık ekstra 7 TL'dir. Yani ilk ay 42/52 ikinci yıl 35/45 ödersiniz. Hat taşımada, faturasızdan faturalıya geçişte başka ücret alınmaz.

- Tivibu için sadece 1 kereye mahsus damga vergisi faturası çıkar. Bu rakamda maksimum 8 TL idir. Bu fiyatlar dışında hat için aylık 1.5 TL vergi ücreti çıkar. Avea faturanıza ek olarak gelir.

- Hattını 3 ay içinde Türk Telekom'dan başka yere taşıyıp tekrar bu kampanya ile geri dönmek isteyenler yararlanamıyorlar. 3 ay dolduktan sonra gelebilir.

- Tivibu'da yan oda diye bir üyelik seçeneği yoktur. 2. yayın almak zorundasınız. 2.yayın en uygun IP TV Giriş Paketi 9 TL, Uydu'da da Sinema Paketi 15 TL'dir. Uyduda giriş paketi yoktur.

- 24 ay taahhüt verirsiniz. Bu süre içerisinde başka operatöre geçmek isterseniz Avea'dan kullanım bedeli kadar ceza çıkar. Sadece şuan bedava olarak aldığınız Tivibu güncel fiyatlarından taahhütsüz devam eder. isterseniz yeni taahhüt verip fiyatı düşürürsünüz. Taahhütsüz fiyatı sinema paketi 38 TL, süper paket 78 TL'dir. Taahhüt verirseniz 24 ay taahhütle Sinema Paketi 15 TL, Süper Paket 29 TL.

GÜNCELLEME: 24 aylık taahhütte Tivibu'yu iptal etmek isterseniz GEÇMİŞ KULLANIMINIZA YÖNELİK HİÇBİR CEZA ÇIKMAZ

- Kampanya kısa süreli olarak çıkmıştır.

Sorusu olan yazabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bardsong10 -- 5 Aralık 2016; 1:37:37 >

• Değerlendirilebilir.
  • Daha detay yok mu? Mobile ozel mi bu tivibu yoksa cihaz veriliyor mu evdeki tv icin. Verilmiyorsa izlediklerimiz paketten dusuyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tivibu cihaz veriliyor. Eve kurulum yapılıyor. İster IP TV, ister Uydu'dan olmak üzere. Sadece mobile özel. Türk Telekom mobilden bu tarifeden yeni hat alana, faturasız kullanıp faturalıda bu tarifeye geçene, veya başka operatörden Türk Telekom'da bu tarifeye taşıyana.
  • Sadece SD yayın alınabiliyormuş bu kampanyayla. Bari üstüne birkaç lira daha verip HD alma şansı tanısalardı. O zaman düşünebilirdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavkar@fb

Sadece SD yayın alınabiliyormuş bu kampanyayla. Bari üstüne birkaç lira daha verip HD alma şansı tanısalardı. O zaman düşünebilirdim.

Pazartesi günü o özellik de eklenecek. Uydu zaten 1080P HD yayın veriyor. IP TV'de +5 TL.
  • sadece super paket 39 oldugu icin fiyat iyi bence. Ortalama bu dk ve gb tin degeri 35 liradan dusuk degildir. 10 liraya super paket guzel.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mevcut tivibu aboneliğine olsa keşke. Hatta eşimin üzerine devredip bu tarifeden faydalanma imkanı olsa iyi olurdu.

Fiyat makul.

• quote:

Orijinalden alıntı: Burakbozdag

quote:

Sadece SD yayın alınabiliyormuş bu kampanyayla. Bari üstüne birkaç lira daha verip HD alma şansı tanısalardı. O zaman düşünebilirdim.

Pazartesi günü o özellik de eklenecek. Uydu zaten 1080P HD yayın veriyor. IP TV'de +5 TL.

biraz daha açar mısınız, maçları 1080p ile izleyebilecek miyiz acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: marxx

quote:

Orijinalden alıntı: Burakbozdag

quote:

biraz daha açar mısınız, maçları 1080p ile izleyebilecek miyiz acaba ?

Uydudan yayın alırsanız 1080P HD yayın vermektedir.

• Tivibu sitesinde bilgi bulamadım

• Ya arkadaş daha yeni TT hat aldım doğru düzgün kampanya yoktu, şimdi iptal başvurusu yapıp yeni hat mı alayım bu kampanya için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GokhanAtas

Tivibu sitesinde bilgi bulamadım

bireysel.turktelekom.com.tr
    Tivibulu Cep Tarifeleri > Kampanyalar > Web > Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/kampanyalar/Sayfalar/tivibulu-cep-tarifesi.aspx

Buradan inceleyebilirsiniz. Tivibu.com.tr ye geç düşer.

• quote:

Orijinalden alıntı: damn2u

Ya arkadaş daha yeni TT hat aldım doğru düzgün kampanya yoktu, şimdi iptal başvurusu yapıp yeni hat mı alayım bu kampanya için?

Henüz net değil ama eğer 3 ay içerisinde Türk Telekomdan çıkıp tekrar girmek için basvurursaniz bu kampanya olmuyor. Yine de Pazartesi net bilgi veririm

• Cevaplandırma için teşekkür ederim sizden ricam bana bir faturalandırma çıkarabilirmisiniz

Şuan yalın internet aboneliğim var Türk Telekom'da hattım Vodafone da numara taşıma yapacağım bana her ay herşey dahil vergiler kurulum ücreti bilmem artık daha başka ne varsa toplam aylık tutarı söyleyebilirmisiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: GokhanAtas

Cevaplandırma için teşekkür ederim sizden ricam bana bir faturalandırma çıkarabilirmisiniz

Şuan yalın internet aboneliğim var Türk Telekom'da hattım Vodafone da numara taşıma yapacağım bana her ay herşey dahil vergiler kurulum ücreti bilmem artık daha başka ne varsa toplam aylık tutarı söyleyebilirmisiniz

Siz bunu yazarken ben konuyu faturalandirma olarak güncelledim.

Hangi paketi seçerseniz seçin her ay +1.5 TL devlet vergisi çıkar. Tivibu için ekstra sadece 1 kereye mahsus damga vergisi faturası çıkar. Bu da 6-10 civarı rakam olur. Ücretli Film kiralamadiginiz sürece Tivibu için bir daha fatura gelmez.

Kurulum ve aktivasyon ücretsizdir.

• HD istersem 51.50 faturalandırma çıkacak o zaman hd paketi olursa yoksa 5 lira eksik ödeme olacak valla iyiymiş zaten Vodafone da 30 lira 6gb 600dak 1000sms ödüyorum en azından paket parasına uyduda izleniyor peki bu süper paket içinde hangi kanallar var hocam seni de yoruyorum hakkını helal et

• İnternet olmadan ip tv alabiliyor muyuz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mevcut aboneler için almanın bir yolu yok mu

• Değerlendirilebilir fena durmuyo sanki

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.