Şimdi Ara

Türk Telekom' a Hayır Kampanyası - Destek Olun (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bir kadı muhabbeti var kime sikayet edelim ile bitiyor kapat gitsin gereksiz birsey internet icinde yalin yap 23 tl vermektense 10 tl vermek daha mantikli zorlami kullandiriyorlar kapat sen dusunecegi o dusunsun
  • Son gelişmelerden sonra olayın üzerine giderek şartları biraz zorlamak istedim . Türk Telekom' a ait olan kemikleşmiş sorunlarımın bir çoğunu çözmüş bulunuyorum . Bu sorunları özellikle internet sitesinde dile getirerek ve açığa sunarak tamamladım . Demek ki böyle bir şeyler bekliyor bu firma . Yani telefon açarak şikayet kaydı oluşturmanız veya şikayet dilekçesi hiç bir işe yaramazken basit bir site sayesinde sizi anında arayıp çözüm için uğraşıyorlar.

Peki be kardeşim bu güne kadar senwww.telekomsikayet.com u mu bekledin ?

Sonuç olarak birilerini dürtmeden çözüm üretilmiyor bu ülkede

• Konuyu Tekrar Hortlatmak istedim :)

Şuanwww.telekomsikayet.com sitesinde şikayet sayısı 600 ü geçmiştir. Bununla beraber bir çok şikayet için TT yetkilileri iletişime geçerek sıkıntı yaşayan kullanıcıların bilgilerini ve şikayetlerini talep etmiştir.

Türk Telekom ile sorunu olan herkesin şikayetlerini bekliyoruz .
  • alternatif internet kanallarını kullanın ttneti kullanmayın.sitem edeceğinize en azından farklı operatörü kullanın.Sup. fiberi her yere döşesin görürüm ttneti.kol gibi girecek ozaman.
  • SUP. Fiber her tarafa dosenince ayni seyi oda yapacak.
    Yok tesis ucreti, yok bilmemne ucreti.
    Viva kardesime katiliyorum.
    Bir hikaye vardir.
    Nemrut Hz ibrahimi atese atinca Bir karinca Bir damla bile etmeyen Su ile yuzlerce km oteden yola cikar.
    Goren herkes dalga gecer.
    Nasil sondureceksin sen bu atesi tek basina diye.
    Karinca ise evet. O ates bu Su ile sonmez belki ama Ben yapabildigimi yaparim. Vicdanim rahat Der.
    Tebrikler kardesim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O yüzden rekabet şart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren16

abiler kimse zorla telekom kullandırmıyor.
    benim evimde telekomda yok ttnet de.
    bu konuda en ses getirici eylem kullanmamaıktır.
    foruma bakıyorum herkez bu konularda şikayetçi ama herkez çatır çatırda kullanıyor.
    artık sayısız alternatif var.
    iphone da internet üzerinden bedava sesli görüşme,voip,skype,facebook görüntülü görüşme,cep telefonlarının kampanyaları vb...

O sayısız alternatif her yerde yok ve ben mecburen ttnet kullanıyorum.
    Fahiş fiyattan hemde. Bu adilmi.
  • radikal karar alıp kurtuldum ttnetten..
  • Kanser vakasıdır bu ülke de paranla hizmet almak . Paçanızı kaptırdığınız da kurtulamadığınız bu düzenin ta kendisidir TELEKOM. İsminde Türk yazar gerçi ama el mahkum ne yapalım diyenlere mesajım var .

Aynı ilin 2 ilçesi arasında nakil yaptırmak istedim . Ödemiş ten İzmir Üçkuyulara . Gittim Üç kuyular telekoma dediler ki kardeşim sen bize bağlı değilsin karabağlara bağlısın . Kalktık oraya gittik onlarda demez mi sen Bahçelievlere bağlısın !!!!

Soluğu bahçelievlerde aldıktan sonra pek sayın memur önce bizi bir güzel azarlayarak ağırladı sağolsun . Yoksa şaşırırdım doğrusu . Ardın dan kardeşim nakil yaptıracaksın ama Ödemişten nakil belgelerin gelmemiş demez mi ???

Tam 30 gün boyunca arası 115 km olan 2 ilçe arasında nakil yapılmaz mı be kardeşim ???

Hadi yapılamadı bir türlü okey dedik . Peki sen kullandırtmadığın internet hattı için neden 69,00 TL bedel istersin ? Bu bedeli ödemek istemeyen kullanıcıya mahkeme aracılığı ile de ihtarname gönderirsin ?

Üzerine bir de Avukatlık ücretini yükleyerek bu rakamı 332,00 TL e yaparsın ??

Benzer oyunlara boyun eğmemek adına kurduğum siteyi hiç bir ticari amaç olmadan sadece firmaya olan düşmanlığımı dile getirmek adına kurdum . Yukarı da yazan bedeli de bu firmaya ödemedim .

Diren Ey Halkım bu Soyguna :))

• @Noxco

Sayısız alkernatif olmasa da TT'ye en az kârı sağlayacak şekilde yine alternatif ISS'leri kullanabiliriz. Alt yapı mecburen aynı ama, sırf bundad bir firmaya tutunmaya gerek yok.
  • Minimum 8 mbps adil kullanim hakki olmadan sinirsiz 119 TL'den daha ucuza veren bir firma olsa hic dusunmeden gecerim. Ama malesef hepsinde AKK var! Olmayanlar ise cok pahali.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brovito -- 21 Mart 2013; 17:00:25 >
  • Ben şu neti kullanmak için alınan ev telefonu (Sabit) hat ücretine tamamen karşıyım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.