İyi forumlar. Mahallemizde bize yakın evlerde internet olmsaına rağmen maalesef bizim apartmana gelen bir altyapı olmadığı için internetimiz yok. Ben D-Smart abonesiyim. Arayınca port yok diyorlar. Türk Telekom mahalleye döşenecek altyapının Şubat'ta hallolacağını söylemiş ama yapmamışlar. Biz tekrar sorunca Mayıs'ta yapacağız dediler. Ağustos sonu geliyor hala bir çalışma yok. Bizimle beraber birkaç apartman da bu durumda ve internetsiz. Böyle bir sorunla karşılaşan var mı? Ne yapılması gerekir? Türk Telekom müşteri hizmetleri D-Smart ile görüş düyor. Onlar da TT port açsın ben interneti vereceğim diyor. Bu sefer de TT müş. temsilcisi bölgedekilerle yüzyüze konuşun dedi. E konuşunca da yine bizi sallıyorlar. Ne yapacağımızı şaşırdık. |
Türk Telekom altyapı hizmeti sunmuyor
-
-
Deneyimlerime dayanarak tamamen random bir zamanda altyapıyı yaparlar. Gelecek derler gelmez, gelmeyecek oraya plan yok derler gelir falan 😀
-
Bursa internet var. Altyapı getirdiklerini iddia ediyorlar. 2 sene önce Instagram adreslerinden mesajlaşmıştık. Yakında altyapı varsa oradan ücreti size ait olmak üzere kablo çekeriz demişlerdi, sonra gerek kalmadı. Instagram adresi bursainternet, son çare olarak bir konuşmakta fayda olabilir.
Ek: Ben İzmirdeyim, geliriz demişlerdi. Sizin şehrinizi bilmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 80s90s -- 22 Ağustos 2024; 18:28:20 > -
https://onlineislemler.turktelekom.com.tr/bize-ulasin/internet
Adresinizi yazıp buradan altyapı olmadığı ile ilgili kayıt açar mısınız? Gelecek olan yanıta göre daha detaylı konusmak mümkün olur.
-
Yapacagim teşekkür ederim anca gördüm bildirim gelmedi
-
Samsun maalesef uzak cok tuzlu olur o
-
TT bu, ne yapacağı belli olmaz. Önceki oturduğum binaya 2 senede altyapı çekmeyi becermişti. O da dairelere kadar fiber kablo götürdü. Sonra binaya DSL kablosu çekti. İsteyen DSL alabildi. Fiber için bir üç sene daha beklendi. :D
-
Bakalim yukarda tavsiye veren kisinin dediğini yaptım. Kayit actilar ne olacak. Telefon faturasi agir geliyor. Hanim ve benim. D smart da ben istemeden taahhütlü internetimi iptal etti. Fiyati da uygundu. Zaten bir dünya masraf içindeyiz bunlar da tuz biber oluyor
-
Rica ederim , estağfurullah.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X