Bildirim
Türk Telekom Arena da Bando istiyoruz (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bando işi yalan olur uA bandoyu kıskanır defeder stad dan kendileri çok iyi beste yapıyolarmış gibi -
-
Eskişehir, Antalya filan derken artık bildiğimiz klasik anlamda bando olayı da demode oldu. Bando gibi bir şey değil farklı bir şey olmalı. Mesela hard rock çalan orkestra gibi bir şey olabilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: D®èâM
ben begenmiyorum banyoyu mac esnasında giriyorlar aniden bütün konsantrem gidiyor zaten bunlar hep bizim liglerde olur bi ingiltere italya da nie yok adamlar mac izlemeye gidiyor senfoni dinlemeye değil
Hocam bizim oyuncularda sevmiyor banyoyu hepsi cenabet çıkıyor maçlara ve sonuç ortada ben yıldız filan istemiyorum yönetimden banyoyu seven futbolcular getirsinler -
-
bu bando çok harika birşey ya insanın içi bi hoş oluyo eskişehirde espark var alışveriş merkezi. bi kaç ay önce burada bando çaldılar bütün taraftarlar coştu insanın esesli olası geliyo bize de lazım -
Resmi sitede ulaşabileceğimiz bir e-mail adresi vardı sanırım. Konu Dışı'ndaki Galatasaraylılardan ve kendi çevremizden destek isteyip aynı şeyleri yazdırırsak bizi dikkate alacaklarını sanıyorum. -
uA bunada el atar, reisler arabesk çaldırırlar. -
ah istanbul'da olsam, bando kurulursa tromboncu olmak isterdim
ama nerde, bizim taraftar taşıyancı birader, ne kadar fantezi müzik varsa onlara sarıyorlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: Jumanji
Resmi sitede ulaşabileceğimiz bir e-mail adresi vardı sanırım. Konu Dışı'ndaki Galatasaraylılardan ve kendi çevremizden destek isteyip aynı şeyleri yazdırırsak bizi dikkate alacaklarını sanıyorum.
Bak bu dedıgın olabılır evet..
Eger sen guzel bı şablon msj hazırlayıp yenı bır baslık acarsan ve baslıgın ılk mesajına da hazırlamıs oldugun şablon msjı ekleyıp bır de altına nereye gonderecegımız konusunda adres verırsen emınım bı cok ınsan maıl gonderır ve belkı de o maıller bırılerının kulagına gıder.En azından boyle bırseyın kıvılcımını ateslemış oluruz.
Olmaz olmaz demeyın arkadaslar ozellıkle Ps3 bolumunde takılmıs olanlar varsa Türkçe Pes 2011 ve diğer Psn Türkiye,Türkçe ps3 oyunları gıbı konularda ne derece katkımız ve faydamız oldugunu bılırler bu forum sınerjısı olayıyla
-
Bu işlerle pek ilgim alakam yoktur; ancak kendime göre böyle birşey hazırladım.
Galatasaray Yönetimine;
Galatasarayımızın yeni mabedi olan Türk Telekom Arena'mız bir çok takıma cehennem olmaya hazırlanırken Türkiye'nin bu en güzel stadına biz Galatasaraylılar takımla daha fazla iç içe olmak, yeri geldiğinde takımı gaza getirecek ve coşturacak yeniliklerle girmek istiyoruz. Bu yeniliklerden birisi Eskişehirspor taraftarının yaptığı gibi bir takım bandosu kurmak olabilir. İnsanların aynı anda 3-4 farklı tezahürat duyup hangine katılacağını şaşırması yerine gerekli yerlerde devreye "Takım Bandosu"nu sokup tüm seyircimizle bu bando etrafında değişik, kolay ve etkili marşlar söyleyebilir; böylece takımımız arkasında güçlü bir taraftar desteğiyle daha saldırgan ve coşkulu, azimli bir tempoyla Galatasarayımız için iyi sonuçlara gidebilir.
İsteklerimizin dikkate alınması ümidiyle. Galatasaray taraftarı
-
Eğer iyi bulursanız yeni başlıklar açar, facebookta grup kurar ve yazıyı arkadaşlarıma göndermeye başlarım. -
Bırakın şu özentiliği. Bence gereksiz bir ses. Hiç yakışmıyor futbol maçına. -
bi ara samiyede kapalıya gelmişti adamlar dayak yiceklerdi nerdeyse :) kimse cesaret edemez daha bandoya falan -
Eski köye yeni adet getirmeyin.Her taraftarın bir tarzı vardır , 4 büyüklerden senelerce hangisi davul dışında bi çalgı getirmiş.Bi trabzonda kemençe getirmişlerdir. -
quote:
Orijinalden alıntı: Balotelli
Bırakın şu özentiliği. Bence gereksiz bir ses. Hiç yakışmıyor futbol maçına.
bir kere tribünden izlesen es-es maçını fikrin tamamen değişir. -
çok güzel konuya değinmişsin var chant gibi bir marşımız da varken hala saldıır galatasaray gibi uyutan marşları ya da marş olarak gördükleri şarkıları söylemeyi kesmeli ultraslan taraftarı havaya sokacak takımı ateşleyek bi potansiyel yakalamalı taraftar . bazılarınıza saçma geliyo olabilir ama bence çok mantıklı taraftar ne kadar destek verirse ateşlerse o bam ve hakan balta da o kadar iyi oynar ha zeka yok o ayrı bişey ama yürekten ötede zeka yoktur bunu unutmayın . -
Jumanji
Dostum suan ısyerındekı pc deyım.Nedense alıntı yapamıyorum burda.
Bence dedıgın seylerı hayata gecır bız de gereklı destegı verırız -
Bu statta bando çok keyifli olur.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X