Şimdi Ara

Türk Telekom Arena da Bando istiyoruz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orta sahada uzun pas

Dün stat dışında bando vardı.

Evet o bandoyu bu gece Tv de gordum.
    Maca gıden arkadaslar tekrar o bando ekıbını gorurse lutfen gıdıp bu konu hakkında dusuncelerımızı belırtsınler.
    Bando ıstıyoruz bunu duyuralım herkese
  • bandomu? böö
  • arkadaşlar ben profesyonel olarak bu işi yapan biriyim.bu konuda çok büyük bir proje hazırladık yönetime sunmak üzereyiz.dünyada ilk olacak,maçtan önce saha içinde koreografik gösteriler yapacak,akrobatlardan oluşan dans grubunun eşlik ettiği 110 kişilik bir bando projesi.gösteriye müteakip tribünde taraftarla bütünleşerek tribün showları düzenleyecek bir grup olacak.sponsorluk için görüşmeler yapıyoruz.yönetimlede çok kısa süre içinde görüşerek sonuçlandıracağımıza inanıyorum.sizlerinde desteğiyle dünyada ilk defa bir spor kulübünün bünyesinde olacak olan koreografik gösteri bandosu ile dünya spor kamuoyu galatasarayı konuşacak inşallah.sizde kulübe maillerinizle bando konusundaki desteğinizi iletirseniz şanlı galatasarayımızın gücüne güç katarız.müziğin gücünü unutmamak lazım.biz bu ekibi gösterilerde mehterle birleştirerek deplasmana gelen takımın bacaklarını titretmeyi amaçlıyoruz...umarım kulüp bazında kabul görür ve uygulamaya başlarız...

• quote:

Orijinalden alıntı: aycansikar

arkadaşlar ben profesyonel olarak bu işi yapan biriyim.bu konuda çok büyük bir proje hazırladık yönetime sunmak üzereyiz.dünyada ilk olacak,maçtan önce saha içinde koreografik gösteriler yapacak,akrobatlardan oluşan dans grubunun eşlik ettiği 110 kişilik bir bando projesi.gösteriye müteakip tribünde taraftarla bütünleşerek tribün showları düzenleyecek bir grup olacak.sponsorluk için görüşmeler yapıyoruz.yönetimlede çok kısa süre içinde görüşerek sonuçlandıracağımıza inanıyorum.sizlerinde desteğiyle dünyada ilk defa bir spor kulübünün bünyesinde olacak olan koreografik gösteri bandosu ile dünya spor kamuoyu galatasarayı konuşacak inşallah.sizde kulübe maillerinizle bando konusundaki desteğinizi iletirseniz şanlı galatasarayımızın gücüne güç katarız.müziğin gücünü unutmamak lazım.biz bu ekibi gösterilerde mehterle birleştirerek deplasmana gelen takımın bacaklarını titretmeyi amaçlıyoruz...umarım kulüp bazında kabul görür ve uygulamaya başlarız...

Yürüyün be

• quote:

arkadaşlar ben profesyonel olarak bu işi yapan biriyim.bu konuda çok büyük bir proje hazırladık yönetime sunmak üzereyiz.dünyada ilk olacak,maçtan önce saha içinde koreografik gösteriler yapacak,akrobatlardan oluşan dans grubunun eşlik ettiği 110 kişilik bir bando projesi.gösteriye müteakip tribünde taraftarla bütünleşerek tribün showları düzenleyecek bir grup olacak.sponsorluk için görüşmeler yapıyoruz.yönetimlede çok kısa süre içinde görüşerek sonuçlandıracağımıza inanıyorum.sizlerinde desteğiyle dünyada ilk defa bir spor kulübünün bünyesinde olacak olan koreografik gösteri bandosu ile dünya spor kamuoyu galatasarayı konuşacak inşallah.sizde kulübe maillerinizle bando konusundaki desteğinizi iletirseniz şanlı galatasarayımızın gücüne güç katarız.müziğin gücünü unutmamak lazım.biz bu ekibi gösterilerde mehterle birleştirerek deplasmana gelen takımın bacaklarını titretmeyi amaçlıyoruz...umarım kulüp bazında kabul görür ve uygulamaya başlarız...

Arkadaşımız üşenmemiş , sırf bunu yazmak için üye olmuş.Kendisine alkış !!!

• quote:

Çok güzel bir proje hazırlamışsınız.Umarım istediğiniz destek ve ilgiyi görürsünüz.. Böyle marjinal projeler ve fikirler artık sıradan ötesi olmaya başlayan Galatasaray tribünlerine illaki farklı bir renk getirecektir.Gelişmeleri paylaşırsanız seviniriz.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.