Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM ( AVEA ) 4,5G (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Böyle saçmalık görmedim 6 ocakta 30 tl yükledim woops gece 3gb vermişlerdi paket yenilensin diye 5 şubatta 30 tl yükledim 3gb paketi vermedi neymiş 6 şubatta yüklemem gerekiyormuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paketimin içinde 2GB var internet.Nisan da bu paketi 4.5G hızında mı kullancaz yoksa 3G devammı?4.5 için farklı paketmi sunacak operatöler pahalı fiyatlara?

• pusat1249 kullanıcısına yanıt
    Orası meçhul işte ne olacak göreceğiz

• quote:

Orijinalden alıntı: pusat1249

Paketimin içinde 2GB var internet.Nisan da bu paketi 4.5G hızında mı kullancaz yoksa 3G devammı?4.5 için farklı paketmi sunacak operatöler pahalı fiyatlara?

cep telefonun vede simkart uyumlu ise 4,5 g kulanacaksınız
  • derya78 kullanıcısına yanıt
    4.5G sim kartım ve telefonum var onda sıkıntı yok ama şuan 2gb paketim var bu paketi 4.5G olarak kullanacakmıyım?Yoksa yeni ve pahalı paketler alıp 4.5G den mi yararlancaz?

• Telefonumla şebeke arama yaptım pttcell lte buldu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • SA ARKADAŞLAR CEP TELEFONUMDA MOBİL VERİ KISMINDA TERCİH EDİLEN AĞ MODU YAZIYOR HANGİSİ 3G HANGİSİ 2G HANGİSİ 4,5G

BUNLARIN HANGİSİ SEÇİLMESİ LAZIM

YALNIZCA GSM

YALNIZCA WCDMA

OTOMATİK GSM WCDMA

OTOMATİK GSM / WCDMA / LTE
  • quote:

Orijinalden alıntı: derya78

SA ARKADAŞLAR CEP TELEFONUMDA MOBİL VERİ KISMINDA TERCİH EDİLEN AĞ MODU YAZIYOR HANGİSİ 3G HANGİSİ 2G HANGİSİ 4,5G

YALNIZCA GSM

YALNIZCA WCDMA

OTOMATİK GSM WCDMA

son satır 2-3-4

• quote:

Orijinalden alıntı: bradenburg

quote:

SA ARKADAŞLAR CEP TELEFONUMDA MOBİL VERİ KISMINDA TERCİH EDİLEN AĞ MODU YAZIYOR HANGİSİ 3G HANGİSİ 2G HANGİSİ 4,5G

YALNIZCA GSM

YALNIZCA WCDMA

OTOMATİK GSM WCDMA

son satır 2-3-4

gsm olan 2g

wcdma olan 3g

lte olan 4,5g

doğrumudur
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bradenburg

quote:

YALNIZCA GSM

YALNIZCA WCDMA

OTOMATİK GSM WCDMA

son satır 2-3-4

gsm olan 2g

wcdma olan 3g

lte olan 4,5g

doğrumudur

aynen

• quote:

Orijinalden alıntı: serseri441907

Böyle saçmalık görmedim 6 ocakta 30 tl yükledim woops gece 3gb vermişlerdi paket yenilensin diye 5 şubatta 30 tl yükledim 3gb paketi vermedi neymiş 6 şubatta yüklemem gerekiyormuş

Aynı olay benim başıma geldi. En geç 2 gün öncesinde yükleme yapın yazıyor tarife açıklamasında bnde son 2 gün kala 35tl yükleme yaptım ama her ayın 6sında yükleme yapılması gerekiyor dedi müşteri hizmetleri. Dolandırıcıkta sınır tanımıyorlar.

4g yi de ülkemize 4.5g diye yutturacaklar akıllarınca. Bu hızda bir internete yüksek kota veya sınırsız tarife gelmeli ki vaat edilen hızda net kullanılabilsin. Millet kota dolmasın diye 3g ye çevirmek zorunda kalacak neti ne anladık biz bu işten. Yüksek hız yüksek trafik oluşturur. Sınırsız tarifelerde AKN sonrası 96kbps gibi komik rakamlara yüksek ücret alacaklar yine değişen birşey olmayacak...

• quote:

Orijinalden alıntı: TEKIN corp.

Benim Telefonda hâlâ Avea yazıyor. Neden Türk Telekom geçmedi ki?

Oysaki atıl bir numarayı geçen hafta taşımıştım.

Benim telekomda akraba var dün eski telefonlar içinde sinyal göndermişler ve avealar türk telekom olmuş. Çok çok eski köhne telefonlar hariç hepsinin türk telekom olması lazım simlerin yazılımlarını güncellemişler. Yazılımsız çok çok eski simse veya çok köhne telefonsa sizde hala avea yazabilir ama bunun dışında telekom yazması lazım.
  • Cumartesi gunu turk telekoma gecis yaptim hat acildi paketi tanimladim ama internete baglanmiyor musteri hizmetlerini aradim hattimin internet cikisinin kapali oldugunu kendisnin acamicani soyledi suanda hattini yeni tasiyanlarda bu problem varmis.duzeltiyorlar beklemede kalin gibi salakca bir sey soylediler.4-5gundur internete baglanmiyor telefon.benim gibi yeni hattini tasiyanlar var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Lookmania

Cumartesi gunu turk telekoma gecis yaptim hat acildi paketi tanimladim ama internete baglanmiyor musteri hizmetlerini aradim hattimin internet cikisinin kapali oldugunu kendisnin acamicani soyledi suanda hattini yeni tasiyanlarda bu problem varmis.duzeltiyorlar beklemede kalin gibi salakca bir sey soylediler.4-5gundur internete baglanmiyor telefon.benim gibi yeni hattini tasiyanlar var mi?

INTERNET yazıp 5555'e gönderin.
    3G yazıp 5555'e gönderin.
    4.5G IZIN yazıp 5555'e gönderin.

Sonra telefondan *100# yapıp arama tuşuna basın. Açılan sayfada 3. sırada AYARLAR yazar 3 yazın ve gönder tuşuna basın. Açılan sayfada 4. sırada INTERNET yazar 4 yazın ve gönder tuşuna basın ayarlar gelince telefona kaydedin.

Telefonu açıp kapatın ve ondan internet bağlantısı kurmayı deneyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lookmania

Cumartesi gunu turk telekoma gecis yaptim hat acildi paketi tanimladim ama internete baglanmiyor musteri hizmetlerini aradim hattimin internet cikisinin kapali oldugunu kendisnin acamicani soyledi suanda hattini yeni tasiyanlarda bu problem varmis.duzeltiyorlar beklemede kalin gibi salakca bir sey soylediler.4-5gundur internete baglanmiyor telefon.benim gibi yeni hattini tasiyanlar var mi?

Izin vermeyin bilgilerinizi kullanirlar

• Müşteri hizmetlerini tekrar aradım bu sefer bi bayan çıktı anlattım durumu internet çıkısı kapalı açıyorum dedi tamam dedi telefonu yeniden başlattım çalıstı.Dedim daha önce aradım birsey yapamam arıza var dediler bu ne iş bilmiyorum dedi.Demem o ki müşteri hizmetlerinin her dedigine itibar etmeyin cahili bilmeyeni çok.boşuna bekledim o kadar gün açılmasını.Yardımlarınız için sagolun genede
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.