Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM ( AVEA ) 4,5G

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • S.A ARKADAŞLAR 1 NİSAN 2016 DNA İTİBAREN 4,5G GEÇİŞ OLACAK BİZDE NE GİBİ DEĞİŞİKLERİ OLACAK BEN AVEA KULLANIYORUM YENİ SİMKARTIM VAR 4,5 G UYUMLU TELEFONLUMDA UYUMLU DURUMDA LG G3 32 GB CEP TELEFONUM ŞİMDİKİ HIZIM 10 MB CİVARLARINDA 1 NİSAN 2016 DAN İTİBAREN HIZLAR DEDİKELRİ GİBİ 100 / 200 /300 MBPS HIZLARA ULAŞACAKMI

• Bu dedikleri hızlar şebekenin maks. çıkış hızı. Hani şu anda 43 Mbit'e kadar diyorlar ama 10 Mbit alıyorsan 4G ile de 300 alacaksın diye bir şey yok ama destekleyen cihaz sayısı az olduğu için oldukça yüksek hızlar alınabilecek.
    4G'nin hız meselesi şebeke için fayda, maks. kapasite artıyor. Kullanıcı için asıl faydası pingin düşmesi ve biraz daha artan kotalar olacak. Yoksa 1 GB kota ile Gigabit hız verseler ne...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sis651

Bu dedikleri hızlar şebekenin maks. çıkış hızı. Hani şu anda 43 Mbit'e kadar diyorlar ama 10 Mbit alıyorsan 4G ile de 300 alacaksın diye bir şey yok ama destekleyen cihaz sayısı az olduğu için oldukça yüksek hızlar alınabilecek.
    4G'nin hız meselesi şebeke için fayda, maks. kapasite artıyor. Kullanıcı için asıl faydası pingin düşmesi ve biraz daha artan kotalar olacak. Yoksa 1 GB kota ile Gigabit hız verseler ne...

HIZ VE ÇEKİM GÜCÜNÜN ARTACAK OLMASI DEMEK DEĞİLMİ

10 MB HIZ VARSA 4,5 GEÇİNCE 300 OLMASIN DA 100 MBPS 75 MBPS HIZ OLACAK O ZAMAN DOĞRUMUDUR
  • Sen hızı boşverde kotaya bak. Hız testi yapmak istesen o hızla 2 GB kotanın yarısı anında gider.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0537

Sen hızı boşverde kotaya bak. Hız testi yapmak istesen o hızla 2 GB kotanın yarısı anında gider.
    quote:

Orijinalden alynty: Yandex

Sen hyzy bo?verde kotaya bak. Hyz testi yapmak istesen o hyzla 2 GB kotanyn yarysy anynda gider.

ZATEN 4 GB YENi YIL PAKETi KULLANIYORUM 4GB iNTERNETiM OLUYOR

EN FAZLA 2,5 GB KULLANIYORUM iNTERNET ÇOK GELiYOR ZATEN 1,5 GB HIZ TESTi iÇiN GiTSE BiLE ÖNEMLi DEgiL YETERKi HIZLI OLSUN iNTERNETiM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derya78 -- 31 Ocak 2016; 19:53:14 >

• Şu anda 4 GB paket kullanan birine, 4,5 G'ye geçildiği zaman 10 GB anca yeter. Benim dayanaksız öngörüm bu şekilde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

Sen hızı boşverde kotaya bak. Hız testi yapmak istesen o hızla 2 GB kotanın yarısı anında gider.

O kadar hızlı olucak hımm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türk Telekom Jet Wifi
    6 yıl önce açıldı
    Türk Telekom 4.5G sorunu
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bir şey daha eklemek istiyorum:

operatörler tarifeleri üç gruba ayırsalar,

1 nolu tarife grubuna + 1GB ek kota

2 nolu tarife grubuna + 2GB ek kota

3 nolu tarife grubuna + 4GB ek kota verseler hoş olurdu.

YANİ

19 liralık tarifeye + 1GB ek kota

39 liralık tarifeye + 2GB ek kota

59 liralık tarifeye + 4GB ek kota

gibi olabilir.
  • heathrow never sleeps H kullanıcısına yanıt
    1tarıfede olan bi genc bırısıne haksızlık olur ve dayatma olur.konusma ve sms gerı planda artık bol internet ıstıyo insanlar

• derya78 kullanıcısına yanıt
    Yani. Hani operatörlerin vereceklerini söyledikleri hızlar tüm müşterilere verdikleri hızlar, tek birinin alacağı değil. Hani alabilir ama nükleer bir felaket olur da hayatta kalan tek kişi olursa. :D

İlk dönem daha yüksek hızlar alabilirsin, mesela LG G3 Snapdragon 801 ile maks. 150 Mbit hız destekliyor. İstasyona çok yakın iken boş bir vakitte 150 Mbit bile görebilirsin ilk zamanlarda. Ama zamanla kullanım artıp 4G şebekesindeki yoğunluk arttıkça hızda düşüşler de artacak. Hani zamanla hızlar düşecek ama operatörler boş durmayacak ellerindeki tüm frekansları birleştirerek 1 Gbit'e kadar arttıracaklar kapasiteyi.
    Ama yabancı forumlarda gördüğüm hızlar ortalama 60 - 90 Mbit civarı Amerika'nın 4.5G şebekelerinde. 4G'nin ilk dönemleri adamlar 20 Mbit'e seviniyordu. Bizim 3G hızımız. Ama adam telefonundaki güncelleme işleminin takılıp yarım saatte 5GB veri indirip şarjını bitirmesine üzülüyordu, kotasınınn bittiğine değil. Hani adamların kotaları yüksek ya da sınırsız paketleri var, bu şekilde oldumu da kapasite dayanmıyor. :D

• quote:

Orijinalden alıntı: ejke

1tarıfede olan bi genc bırısıne haksızlık olur ve dayatma olur.konusma ve sms gerı planda artık bol internet ıstıyo insanlar

1. Gruba +2GB ek kota verilebilir.

Ya da bütün tarifelere +4GB eklesinler.

Mevcut kotalarla 4,5G anlamsız olur.

• Sabit hatlardaki internetler de hızlanacak mı ? Fiber optik kablolar yeni yapılan 4.5 G ye uyumlu baz istasyonlarına bağlanacakmış galiba doğru mu ? Martta evdeki internetin taahhütü bitiyor yeni tarifeler çıksın öyle başka yere taahhüt vereyim diyorum :) Bilgi verebilecek olan varsa sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hschan

Sabit hatlardaki internetler de hızlanacak mı ? Fiber optik kablolar yeni yapılan 4.5 G ye uyumlu baz istasyonlarına bağlanacakmış galiba doğru mu ? Martta evdeki internetin taahhütü bitiyor yeni tarifeler çıksın öyle başka yere taahhüt vereyim diyorum :) Bilgi verebilecek olan varsa sevinirim

ttnet fiber interneti dedğin gibi baz istasyonlara bağlayacaklar hızı ondan bu kadar artabilir
    reklamda cebe fiber gelecek dediğine göre
  • 4.5 g de avea ki artık tt iddialı. kötü çekim imajını da silip elit tabakaya da göz kırpacaklar

• Yeterli gb paketim var avea türk telekomda hız iyi 10 mb genelde gece hız artıyor yeni telefon aldım bunda biraz daha düşük çıktı ama hızlanır diye düşünüyorum.
  • 4,5 g demek internete daha hızlı bağlanmak değil mi?3g ile yapabileceğin birşeyi daha hızlı yapmak.niye daha fazla kota kullansın ki.1,5 gb ı hız testine gidermiş yok artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolder24 -- 2 Şubat 2016; 13:00:58 >
  • tolder24 kullanıcısına yanıt
    speedtest uygulamasında test yapınca yaklaşık 15 mb internet harcanıyor, onu diyen arkadaş biraz abartmış ama değindiği nokta doğru bence. internet hzı arttıkça doğal olarak kullanım da artıyor, en azından ttnetten superonline'a geçtiğimde bunu yaşadım
  • Benim Telefonda hâlâ Avea yazıyor. Neden Türk Telekom geçmedi ki?

Oysaki atıl bir numarayı geçen hafta taşımıştım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEKIN corp.

Benim Telefonda hâlâ Avea yazıyor. Neden Türk Telekom geçmedi ki?

Oysaki atıl bir numarayı geçen hafta taşımıştım.

Hocam sistemsel sıkıntılar var sanırım,bende dahil bir çok kullanıcıda da hiç bir şey yazmıyor. Avea yerine acil çağrılar yazıyor.

• derya78 kullanıcısına yanıt
    Telefonunuz G3 max 150 mbit lte hızına destek veriyor. Kimse söylememiş söyleyeyim dedim. Ha zaten ülkemizde ilk başlarda 70 80 hızı ancak verirler. Yıllardır 4G kullanan ABD bile 120 leri ancak gördü.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.