< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Türk Telekom Bana Göre Kampanyalar (6. sayfa)
-
-
Tadını çıkarsın artık sizde denk gelir umarım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de Pttcell'in sınırsızını kullanıyorum, uygun fiyata. Arkadaş bizden de uygun bir teklif almış. Hayırlı olsun.quote:
Orijinalden alıntı: krkmz1666Tadını çıkarsın artık sizde denk gelir umarım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayır faturalıda 15 gb tarifesi kullanıyordum
Hocam sınırsız derken anlamadım 25 gb yazıyor orda
Yok hocam faturalıda 15 gb tarifesi kullanıyorum
25 gb bittikten sonra devam ediyor aşım veya ek paket tanımlaması olmadan
- Prime Eksper 25GB tarifesi için cepten internet hakkı bittiğinde, hatta tanımlı başka internet hakkı yok ise, internet kullanımı hız düşümsüz ve kesintisiz devam edecektir ve ek ücretlendirme yapılmayacaktır.
-
Saol hocam bilmiyordum
Çok ilginç bir durum madem sınırsız niye adı 25 gb paketin? Üstelik hız azaltmada yok nasıl oluyor bu durum? Tt bu kadar gönlü bol mu cidden şartsız şurtsuz sınırsız internet veriyor, eğer öyle ise süper ötesi paket olmuş.
Edit : Kampanya sayfasında bu detayı göremedim tam olarak hangi başlıkta yazıyor acaba bu madde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Averell Dalton -- 24 Mayıs 2021; 14:31:12 >
Sınırsızca ilgili maddeyi göremedim bende
25 GB dolunca AKN devreye girip eskiden hız düşüyordu ama artık hız düşmeden 4.5 G hızında devam ediyor. Türk Telekom hayırına yapmıyor aslında bunu. İki sene önce AKN kalkınca yönetmelik gereği bu tarz AKN'li tarifeleri o gün sınırsız yapması lazımken sürümcemede bıraktı, insanların itirazlarını vs. bekleyip zaman kazandı, bu süreçte müşteriler başka tarifelere geçsin, data yükü azalsın diye bekledi ve sonunda geçen ay pes edip bu tarz tarifelerini sınırsıza çevirdi.quote:
Orijinalden alıntı: Averell DaltonÇok ilginç bir durum madem sınırsız niye adı 25 gb paketin? Üstelik hız azaltmada yok nasıl oluyor bu durum? Tt bu kadar gönlü bol mu cidden şartsız şurtsuz sınırsız internet veriyor, eğer öyle ise süper ötesi paket olmuş.
Edit : Kampanya sayfasında bu detayı göremedim tam olarak hangi başlıkta yazıyor acaba bu madde.
Neden tekrar müşteri alıyorlar bilmiyorum ama bence ellerini çabuk tutsun teklif sunulanlar, ilgili birim duruma ayıkınca bu tarifekerin yeni müşteri alımına kapanacağını düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glory34 -- 24 Mayıs 2021; 15:30:33 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
konuya yazdım zaten aynı maddeyi güvenmiyonuz yani bana
görmeniz neyi değiştirecek aynısını yazdım ücretlendirme detaylarında yazıyor .
Prime Eksper 25GB Tarifesi > Faturalı > Türk Telekom (turktelekom.com.tr)
-
- Prime Eksper 25GB tarifesi için cepten internet hakkı bittiğinde, internet hakkı bittiğinde, aşım ücreti her 500MB için 12 TL’den ücretlendirilecek sonrasında internet kullanımı hız düşümlü olarak kesintisiz 256 kbps hızla devam edecektir.
https://www.turktelekomprime.com/kapatilan-teklifler/prime-eksper-25gb-tarifesi
Burada da bu yazıyor hocam hangisine güveneceğiz? Size değil operatörlere güvenmiyoruz. Bu dediğiniz olay tecrübe edildi mi? 25 gb doldurup ücret ödemeden devam eden oldu mu? Arkadaş prime başka bir paket kullanıyor ona sordum aştığında ücret kesilmiş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: glory34
Ben de Pttcell'in sınırsızını kullanıyorum, uygun fiyata. Arkadaş bizden de uygun bir teklif almış. Hayırlı olsun.
Alıntıları GösterSiz ne kadara kullaniyorsunuz
50 TL. Ancak bizim tarifeye yeni müşteri alımı yok uzun zamandır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu konuda son sayfalarda muhabbeti geçmişti
Benim tarifedede her 100mb için 9 TL diyor
Diğer yerde de bittiğinde aşım olmaz durur ibaresi var duruyor.
Telekom her türlü ucuz İnterneti sunmuş sana tadını çıkarmak varken takılmayın böyle durumlara
Buda benim tarife
Her fatura döneminde tarifeler kapsamında sunulan cepten internet kullanım hakkı tükendiğinde, müşterilerin internet erişimi fatura dönemi sonuna kadar durdurulacak ve ek ücretlendirme yapılmayacaktır.
-
Son sayfada bir kullanıcı böyle yazmış.
@Dr. X adlı kullanıcının, alıntılanan mesajı:
Prime eksper 25 tarifesine geçeli bir ayı geçiyor bana özel kampanyadan dolayı 60 liraya kullanıyorum tarife detaylarında kota bitince internet kullanımı ücretisiz devam eder yazıyordu. Benim yarın paketim yenileniyor interneti bitirdim ne olacağını merak ettiğim için 15 lirayı çat diye geçirdiler.
Yenileri kabul etmiyor o zaman 1 Nisan dan öncekileri kapsıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X