Şimdi Ara

Türk Telekom Bana Göre Kampanyalar (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.520
Cevap
99
Favori
198.673
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bazılarına böyle çoklu seçenek sunuluyor

Bizde tek seçenek çıkıyor.Teklifi reddediyorum , başka teklif yerine aynı teklifi sunuyorlar
  • Arkadaşlar prime üyesi olup mobil uygulamada firsatlar bölümünden sigortam.net kasko-trafik kodu verebilecek var mı? Şimdiden teşekkürler.
  • bahtiyaraziz kullanıcısına yanıt

pm yolladım hocam

• yavuzdeger Y kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim.

• bugsymaloone kullanıcısına yanıt

prime 35g 410₺ yeniledim tarifeyi bu gün özel tarife teklifi gelmiş mantıklı geldi zaten 20G'a 310₺ ödüyordum. heralde bu eylemler vs. bir işe yaramış.

• Eski teklifler bugün silinmiş Türk Telekom Bana Göre Kampanyalar 

• Teklifleri güncellemişler.12 ay tahahhütlü 30 gb değerli prime 421 TL , 35 gb değerli prime 486 TL gözüküyor.

• Mujde mujde bize. Kampanya biraz once dustu.

Türk Telekom Bana Göre Kampanyalar
  • crepeer39 C kullanıcısına yanıt

Koşulları nedir bu kampanyanın ?

Bu kampanyayı görünce Vodafoneden gectim sirf sinirsiz sosyal medya olsun diye 40 gb olana gectim sinirsiz dedigi youtube normal internet kotasından harcıyor çekim gücü şehirlerarası kötü 1 günde kotadan sadece youtube sarki acik diye 7 gb kadar gitmis pisman oldum tekrar vodafoneye donecegim sinirsiz sosyal medyaya 480 diyorlar ama 100 lira fazla olsun vodafone olsun
  • eerdoan E kullanıcısına yanıt
    Böyle bir şey yok, senelerdir kullanıyorum böyle bir sorun yaşamadım.
  • eerdoan E kullanıcısına yanıt
    Bu tarifeyi 4 yildir kullaniyorum. Hic boyle birsey gormedim. Musteri hizmetleri ile gorusun derim.
    Hocam müşteri hizmetlerini aradım ekran görüntüsü alın ispatlar şekilde bize mail atın diye geçiştiriyorlar ben aynı tarifeyi aynı telefonla vodafonede kullanıyordum. Arastirinca şikayetvarda cok konu açıldığını gördüm.
    Hocam bulamadım ben bu kampanyayı nerede var doğrumu bu
  • lider06 kullanıcısına yanıt
    Bitti gecen hafta.
  • lider06 kullanıcısına yanıt
    Hocam bitmişti ama geriye dönük kampanyaya eklediler biteli 2 gün olmuştu ama
  • tt cumhurbaşkanlığı tarifesi taahhüt bitince devam edilebiliyor mu aynı tarifeye şu an 110 tl 215 olmuş şimdi ama devam oluyor mu
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.