Benim ttkomda taahhütüm bitti şimdi hangi yolu izlemeliyim diğer operatörlerin faturasız hattına geçiş yapıp hat açılınca tekrar ttkoma mı dönmem gerek < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Türk Telekom Bana Göre Kampanyalar (73. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Mh , faturalı telekomdan faturasız telekoma geçerseniz 1 ay beklemek zorundasınız dedi . 1 ay sonra çıkan tarifelere geçebilirsiniz dedi. Eski aboneye en fazla zam yapan tkom dur , yetti artık sömürdükleri
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
12. ayı kesinlikle beklemeyin çıkan teklififi değerlendirin yada her 12 ayda bir operatör değiştirin ki sonraki yıl sömürmenler.
Taahhudum bitti sosyal medya 30 gb prime geçtim 575 TL , ama şuan yeni aboneye 300 TL . Bunun adı Sömürü , dolandırna değil de nediir
Geçmiş mesajda yazdım sizde yazmışsınız aynısını yapmanız yeterli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Türk telekom ile olan taahhüdüm 20 gün sonra sonlanacak. Bana saçma sapan tekliflerle geldikleri için operatör değiştirmek zorunda kalacağım. :) şu anki tarifede 20 gb internetim var. Ortalama kullanımım ise aylık 13ü geçmiyor. Bunlar sırf pahalı fatura için yüksek gb veriyor bana teklif olarak. Kullanmayacağım hizmetin parasını neden ödeyeyim?
Bugün telekomdan farklı operatörün faturasızına geçsek , yemi operatör hat açılınca beklemeden tekrar telekoma geçiş oluyormu (90 gün beklemesi var diyorlar)
geçiş oluyor ama kampanyaya katılım için olursa 90 gün şartı var.
-
Olur yapabilirsiniz .
Bekleme şartı yok ?
Kim koymuş o şartı nerede yazıyor ?
Yeni mi çıktı ?
telekomda faturasıza geçince de 1 ay faturasız da durduktan sonra , faturalı tarifelere geçiş sağlanabiliyormuş
-
30 gün dolunca geçiş yapabiliyorsunuz
Hocam varmı 90 gün muhabbeti tam değilmeye çıkacaktım ? Yoksa uğraşmayım hiç
Kesin mi reis bilgi ona göre geçiş yapacam
-
Yazana sorun ben öyle bi şey var demedim .Yazdığına göre cevabı da vardır .
sadece 31 TL KAYIT ücreti altında ücret alabilirler.
-
90 gün eskiden vardı. Şimdi yok biliyorum. Aynı gün veya taşındığın operatördeki hat açıldıktan sonra , taşıtabilirsin. Zaten 1 hafta cayma süren oluyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam çok sagol bugün gittim turkcelle geçtim türktelekomdaki arkadaşlarda yardımcı oldu 90 falan yok dendi geçeceklerin bilgisine
90 gün muhabbeti sadece kayıt ücreti adı altında aldıkları tutar için taşıma için değil
Ttkom 25gb 266tl teklif etti ne dersiniz arkadaşlar
? Varmı daha iyi öneriniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X