O tarifeden biz de yararlanabilsek güzel olurdu ama maalesef Neyse güzel teklif sundu Telekom, kabul ettim < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BJK -- 21 Mayıs 2024; 12:37:42 > |
Türk Telekom Bana Göre Kampanyalar (71. sayfa)
-
-
bedava olmus ..hayirlisi olsun ..bir dahaki yil benzer tarifeleri ''20-30 gb arasi tekliflerde '' cok uygun ve sadece size ozel diye 500-600 tl den sunmaya calisirlar :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 21 Mayıs 2024; 11:31:31 > -
Geçen hafta 35 GB olanı 235 TL ye sunmuştu kabul etmemiştim, bu sefer böyle bir fiyat vermiş. Kabul ederim heralde.
Sizce nasıl arkadaşlar uygun mu?
-
-
Aynısını 392.5 liraya önermiş ben de kamu tarifesindeydim şaka gibi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Aynı teklif bana da gelmiş. Taahhüt bitimine 17 gün kaldı. Teklifi şimdi kabul etmek mi mantıklı yoksa taahhüt süresini biraz daha yemek mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçen sene 1000 dk 1000 sms 15 gb 55 tl teklif ettiler şu an telsizle 72 lira ödeniyor..şu an aynı tarife 250-300 lira olmuş millet normal diyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bu tarifeye şuan 103tl ödüyorum hersey dahil ,kamu bilmem ne simdi 250 tl ve üzeri paket gösteriyor bizde turkcell vodafone bakıp a güzel fiyat diyoruzda tt ne öpebilirse işte benimde haziranda bitiyor bakalım nasıl cözecegiz...
-
Nisan ayinda Tarifelere %65 zam geldi gozden kacirdiniz herhalde ....malesef bizleri zorladiklari sartlar bu ..
https://www.ntv.com.tr/ntvpara/cep-telefonu-tarifelerine-zam,Dyoy-o16gUGiH27eRiq-EA
10 gb ve üzeri 150 tl alti
20 gb ve üzeri icin 200 tl alti
30 gb ve üzeri icin 250 alti
40 gb ve üzeri icin 300 tl alti tarifeler artik uygun ve bu fiyatlara sevinir hale geldik malesef ..
Asil kazigi aslinda 1-5 gb arasi kota ihtiyaci olan insanlar cekiyor bol gb kullananlar bir yere kadar belki razi da digerleri ne yapsin ...faturasiz sonra faturali kampanya kovalamak yada farkli operatorlere sans vermek artik elzem oldu ...blöf olaylarini da artik yemiyor telekom .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 22 Mayıs 2024; 10:44:37 >
-
Resmen soygun yapılıyor, BTK onayıyla..bu kadarda olmaz ki.. benimde 4 ay kaldı taahhüt, lakin mümkünü yok şu rakamları vermemin..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 22 Mayıs 2024; 9:55:34 >
Resmen kime tuttururlarsa.. benimde taahhüt bitiyor TT 25 GB + 2GB'ı bana 354 TL'ye teklif ederken, diğer bir arkadaşa 228 TL'ye veriyor.. Bunların yaptıkları bildiğiniz sahtekarlık. Arayıp kendilerine de söyledim.. Adamına göre, kime tutturursanız ona yüksek fiyattan veriyorsunuz dedim. "Yok efendimm sizlere sunduğumuz çok iyi, normalde 700 TL o tarife" falan diye bir de dalga geçiyorlar. Vodafone, Turkcell ne olursa geçiş yapacağım. Baktım bulamıyorum, faturasıza geçiş yapacağım.. Bugüne kadar faturalı kullandım, bir gün bile aksatmadım faturaları.. Bunun üzerine böyle adam düdüklemeye çalışıyorlarsa bende ona göre davranırım...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Photoshopar60 -- 22 Mayıs 2024; 10:6:40 >
-
90 a kullandığımız tarifeyi,%45 indirimle 270 den yenileyelim diyorlar. Ne kadarda iyi yürekliler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
şahsi hattımı kapatım şirket hattını kullanacağım her ay 350 tl mi vereceğim bunlara
-
Konuda gerekli bilgiler var .Aklınıza takılan birşey olursa sorarsınız .
-
3 ay kala aynısını banada teklif ettiler kabul etmemiştim, teklifler değişti şimdi en düşüğü 400 ₺ den başlıyor :)
Bana da bu gelmiş kabul ettim +2 gb mis gibi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X