Şimdi Ara

Turk telekom bayisi yalan mı söyledi bakabilirmisiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hattımı turkcellden tt ye taşımak için bayiye gittim, oradaki görevli tarifelerden bahsetti sonra 3gb 29 tl faturalı var ve gel kazan ile her ay 2 gb hediyesi olduğunu söyledi neyse bunu seçtim ardından hat taşınınca SOZ yazıp 5555e göndermemi söyledi bende şimdi gönderdim fakat mesajda ilk 12 ay 29 tl sonraki 12 ay 37 tl diyor ve ayrıca 2gb hediye de ikinci 12 ay olmayacak yani fiyat iyice pahalı olacak şimdi size soruyorum ne yapmalı ?
    5555 e henüz onay mesajını göndermedim, teşekkürler yardımlarınızı bekliyorum

Turk telekom bayisi yalan mı söyledi bakabilirmisiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞeRmeH -- 5 Temmuz 2019; 8:56:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Sms yollama bence 24 ay tahhhut verme bu fiyata bu tarifeye ah be güzel insan taşımadan sorsana hattını taşıdıktan sonra buraya konu açıyorsun

ara müşteri hizmetlerini daha uygun başka tarifeye geçirsinler yada faturasıza geç faturasız paket kullan yada taşı hattını diğer operatörlere
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Hocam aslinda konu açmıştım fakat, yetkililer kapattı. Önerdiğiniz bir paket varmı ?

Faturasız paketler daha mı iyi hocam anlamıyorum da bu işlerden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞeRmeH -- 5 Temmuz 2019; 9:35:34 >
  • ŞeRmeH kullanıcısına yanıt
    self paketini alacaktın faturasız 27 liraya
    www.selfy.com.tr
    Selfy Yaz Fırsatı Paketi | Faturasız Paketler | Selfy
    https://www.selfy.com.tr/faturasiz-paketler/selfy-yaz-firsati-paketi

daha sonra faturalıya geçecektin

yanlış yere açtıysan kapatmışlardır

Hocam şu durumda nasıl bir yol izlemeliyim ?
    Geçmişi boş verelim yaptık bir hata

• Öncelikle faturasıza mı geçeyim, nereden yapabilirim bunu ?
    Teşekkürler bu arada hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şuan hangi tarifeyi kullandığını bilmiyorum temsilciyi arayın faturasız hatta geçmek istiyorum deyin nedenini soracak

telefonum çekmiyor vs deyin bayi yanlış tarifeye bilgisi vermiş 24 ay tahhhüt istiyor tarifen deyin 30 lira geçiş ücreti var deyin kabul edin talep oluşturun

daha sonra sizi arayacaklar aradıklarında mutlaka cevap verin yine nedenini sorun ve 8 yada 10 gb arası 30 liraya kadar tarife bakıyorum deyin geçiş yapması lazım yapmazsa faturasız hatta geçersen yeni gelmiş gibi paketlerden yararlanabilecek miyim diye sorun self paketi 27 liraya alabilirmiyim deyin

bunlar da olmazsa hattınızı diğer operatörlerden birine taşırsınız bu fiyata kullanmak istemiyorsanız
    8 yada 10 gb arası 30 liraya kadar tarife bakıyorum deyin geçiş yapması lazım

Hocam burada bahsettiginiz faturalı da herhangi bir tarife mi yoksa faturasızdaki bana attiginiz selfy paketini mi tavsiye edecek görevli

• Buradan dönüş ve çözüm artık zor. Size tavsiyem tekrar bugün Turkcelle geri 39 TL'ye 6GB olan tarife var kampanyalı faturalı,super fırsat mı ne ismi heralde. Ona taşıyın bence. Telekomda çok uygun tarifeler var ama yanlış seçim yapmışsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekli Komutan -- 5 Temmuz 2019; 12:22:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam önerdiğiniz paket benim şuan geçiş aşamasinda olduğum paketten bile pahali niye geri döneyim ki ?

Tamam kardeş kolay gelsin.

Temisilci ararsa dersin faturalı olarak 8 10 gb 30 lira arası tarife

faturasıza geçtiğinde self paketini alabilirmiyim diye sorun ayriyeten
    Hocam temsilci ile konuştum 2. Yila geçmeden cayma hakkımız varmış ve ücret ödemiyormuşuz yani 29 tl 5gb kullanacağım 1 sene sonra duruma göre değiştiririm, yeterli benim için şuan teşekkür ederim yardımlarınız için.

• quote:

Orijinalden alıntı: ŞeRmeH

Hocam temsilci ile konuştum 2. Yila geçmeden cayma hakkımız varmış ve ücret ödemiyormuşuz yani 29 tl 5gb kullanacağım 1 sene sonra duruma göre değiştiririm, yeterli benim için şuan teşekkür ederim yardımlarınız için.
    Evet, ben de 8gb olan tarifeye geçtim. 12+12 ay olarak taahhüt veriliyor. 2.12ayda çıkabilirsiniz dedi müş.temsilcisi. İnşallah yalan söylemiyordur :)
    Ama sonraki 12 ay hediye gel kazan +3gb olacak mı sormadım.
    Olmazsa seneye başka operatör bakarız.

• magellan74 M kullanıcısına yanıt
    Gel kazan 12 ay geçerli hocam, 12 ay bitince operatör değiştiririz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.