Bildirim
TÜRK TELEKOM ÇEKİM NASİL? (5. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Türk Telekom'a geçmeyin 5369819936 25.04.2019 saat 20.00 21.00. Saatlerinde 30 TL yükledim müşteri hizmetlerini aradım 12 TL görüşme kanpanyası aldım ve de o saniyede kalan TL 00 oldu 18 TL cal mısınız 3 kez ust uste aradım odakıka ve de hemen odakıkada aradım bakamıyoruz dedi 2 ssat sonra atayın nhalen o dakikada 18 çalmışlar bunlar calımıslar bunlar hırsız baska opereatore tasıyın -
Bence bölgeden bölgeye farklılık gösterir , Bende Vodafone den Tt ye geçtim Selfy pketler uygun geldi diye , Vodafone bizim evin mutfak ve apartman aralığında konuşurken çekmiyordu mesela ama Tt de şuana kadar böyle bir sorun yaşamadım , Bölgeden bölgeye farklılık gösteriyor işte Bazen internet Sıkıntı yaratıyor gibi yada geç algılıyo Pek bi sıkıntı göremedim şuanlık iyi gibi :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Telekom müthiş Mars dan bile çekiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Turkcell kadar olmasa da iyidir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X