Şimdi Ara

Türk telekom çekmiyor arıza kaydı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Peki uyuluyor mu o önemli, uyulmadıktan sonra kağıt üzerinde böyle bir maddenin olması işe yaramaz.
  • Bu maddeye dayanarak tüketici hakem heyetine başvuru yapıp, ödediğiniz cayma bedelini geri alabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ipli jeton kullanıcısına yanıt
    Peki o bölge de çekmediğini kanıtlamak zorunda mısınız ? Çünkü kanıtlamaya gerek yoksa herkes bunu bahane ederek cayma bedelini ödemeden ayrılabilir.
  • Kanıtlama kısmında sorun olacağını sanmıyorum. Siz mahale gidilip durumun tutanakla tespitini isteyebilirsiniz. Söz konusu mahale gidilip telefonun cekmediğine dair fotoğraflı video kayıtlı tutanak tutulması kanıt için yeterli olacaktır.

Sonuçta operatör şikayet geldi diye paldır küldür altyapı kurmayacak bunu hepimiz biliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 12 Mayıs 2020; 8:24:57 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone'a kötü diyenlere pek aldırış etme. Her operatörün kötü olduğu yerler vardır.

Vodafone'a kötü diyenler Turkcell ile TT'u bir tutan tayfa.

Neredeyse 2 ay olacak çatır çatır Vodafone sınırsızı kullanıyorum. Tek sorun bazı lokasyonlarda şarjı ekstra sömürmesi. Evet eksikleri var mı var, onca zaman Turkcell kullanıyorken bi anda Vodafone geçmede eksikliği illa ki hissettim, hissediyorum ama genel olarak memnunum.

Bu testler 4-5 farklı ilçede aldığım sonuçlar.

Türk telekom çekmiyor arıza kaydı

Faturasıza geçip denemekten zarar gelmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 12 Mayıs 2020; 10:41:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.