Şimdi Ara

Turk Telekom'dan 6GB 1000SMS 1000DK HY AŞIMSIZ 31,50 TL FORMÜLÜ (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.048
Cevap
78
Favori
81.240
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hat faturasıza çevirilince mobil öğrenci olarak açılıyor. İşlem tamam mesajı geldiğinde mhyi arayın oradan istediğiniz faturasız paketi seçebilirsiniz. Faturasıza geçerken 20 lira ücret alıyor bunu sonra faturasız hata iade ediyor. Aranacaksınız demez zaten. Bir ihtimal ararlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avantis -- 23 Eylül 2016; 13:29:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben indirim için bulunmuştum amacım faturasıza geçmek değil hocam :)
  • Degerli musterimiz, 1-335 numarali kaydiniz acilmis olup gerekli incelemeler baslatilacaktir. En kisa surede konuyla ilgili tarafiniza bilgi verilecektir.

Ben şimdi aradım ve mesaj geldıkten sonra hattınız geçecektır dedıler...

Tekrar dan arayan olmadı 4 saat oldu

• Şimdi aradılar hattinizi taşımayın veya iptal etmeyin 1000 dakika 1000 sms 4 gb internet 25 lira veya 1000 dakika 1000 sms 6 gb 32 lira. 4 gblik tarifeye 35 lira ödüyordum 25 lira artı telsiz ucretini kabul ettim bana yetiyor. Tarifenin adı Bursasporcell. Aramalarinin sebebi faturasıza geçiş sebebim değil önceden hattımı taşırım veya iptal ederim demiştim bundan dolayı aradılar. Çarşamba ve cumartesi günü kullandığım 2 gblik interneti iptal ettiler ne alakası var bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avantis -- 23 Eylül 2016; 15:55:07 >
  • Selamlar arkadaşlar 2-3 gün önce kamu mega taahhütümün bitmiş olması nedeni ile bu konuyu da görerekten 8gb yaz fırsatı kampanyasına geçiş talep etmek için mh yi aradım, mhye talebimi ilettim ancak o kampanyanın bittiğini benim ancak kamu mega extraya geçeceğimi internetin 6gb olarak tanımlanacağını ve aylık 45 TL ücret ödeyeceğimi söyledi, ben de bunun üzerine faturasız hatta geçmek istiyorum o zaman dedim, neden diye sordu, arkadaşlarım 8 gb internetli tarifeyi 30 TL vererek kullanırken benim 45 TL vermek ve daha az internet kullanmam saçma geldi dedim, vergi geçiş ücreti vs 2-3 kere saydı caydırmak için, ısrarla geçmek istiyorum faturasıza dedim, tamam diyerk talebimi oluşturdu, az önce mh tekrar aradı, talebim hakkında konuşmak istediklerini söyledi, neden geçmek istediğimi tekrar sordu, ben de aynı şekilde fazla ücret vermek istemiyorum, 8gb internet kullanan arkadaşlarım 30 TL ödüyor dedim o da bunun üzerine tamam sizide o kampanyaya dahil edelim o zaman dedi ve şu an kampanya hattıma tanımlandı, aylık 1000 dakika her yöne , 1000 SMS, 8 GB internet 31 TL fatura, teşekkür ederim bu konu için, saygılar...

• Kontörlü hat kullanıyorum dün gelen mesaj bu şekilde,

4GB internet, her yone 1000DK ve 1000SMS, 12 fatura donemi faturali mobil hatta kalma sozuyle ayda 19TL! Gecis icin FATURALI yazip 1265e gonderin. Taahhutsuz 39TLdir ve iptalde tarife ucreti alinir. Avea tanitim iptali icin IPT yazip 7672ye gonderin.

• Beyler taahhut bitmesine 60 gun var simdi arasam sonuc ne olur bide hep kamu tarifesi kullaniyor millet bu tarifeye nasil geciyosunuz

• Beni bu sabah aradılar.Bugün faturasıza geçmek istiyorum diye talepte bulunmanın 4. günü idi.Artık aramayacaklar diye düşünürken telefon çaldı.Başta 4 gb 25 lira dedi.Bende arkadaşlar 8 gb' tı 30 liraya kullanıyor dedim.Tamam dedi telefondaki görevli size 8'tı 29 lira 20 kuruşa verelim dedi(vergileri sormadım).Kabul ettim.Arzuma erişmiş oldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: VioLee

Beyler taahhut bitmesine 60 gun var simdi arasam sonuc ne olur bide hep kamu tarifesi kullaniyor millet bu tarifeye nasil geciyosunuz

Hocam ilk sayfayı uygulayın bende öyle yaptım ama sizde taahhütün bitmesine bayağı var.Taahhüt bozma cezası yiyebilirsiniz dikkat edin
  • 2 ay once bu blof ile 30 liraya gectim 8 gb 1000 dk 1000 sms..... tekrar arasam blof yapsam dusermi yine :)))

bnce bu tarifenin hakkı 15 tl :))
  • beyler bende ilk kez hat alıp türk telekoma gectim daha yeni üye oldum 29 tl + 69 tl/12 yani ayda 36 tl ye yakın oducem 5 gb 1000 dakka her yone ..vb

ne desem su 19 tl 'lik tarifeye gecerim yada 8 gb 'lık paket alabilirim .. acikcasi 8 gb 'lık paket daha iyi olur ..daha ilk ayım oldugu icin cok fazla bir ceza odemem herhalde ..

taktiklerinizi bekliyorum .. faturalıyım tabi , yeni üyeyim 25 agustosTa oldum ilk faturam kesildi herhalde ..

benim ki 5 gb bol ve hızlıhttps://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/tarife-ve-paketler/Sayfalar/bol-ve-hizli-tarifeleri.aspx

• arkadaşlar turkcell kullanıyorum. türk telekom faturalıda 8 gb internetli tarifeye geçmem mümkünse acil bilgilendirebilir misiniz ?
  • faturasıza geçirin deyince hangi faturasız tarifeleri söylüyorsunuz?
  • arkadaşlar turkcell kullanıyorum. türk telekom faturalıda 8 gb internetli tarifeye geçmem mümkünse acil bilgilendirebilir misiniz ?

• Şu an bu kullanılamıyor mu ?
  • Bugün yaşadığım bi olayı anlatmak istiyorum.Normalde dün beni faturasıza geçmemden vazgeçirmek için arayıp 29 liraya teklifte bulunmuşlardı.Bende keyfekeder kabul ederek geçişimi yaptığımı düşündüm.Bugün online işlemlere girdim.Paket ismi "Yaz Fırsatı 8 Gb Tarifesi" olarak gözüküyor.Çok iyi, sıkıntı yok.Ama aklıma altta yazan bir yer takıldı.Aboneliğinizde herhangi bir taaahhüt bulunmamaktadır minvalinde bi yazı.Herhalde önemsizdir halledilir diye düşündüm.Bir süre sonra cebime mesaj geldi.İçeriğinde "Taahhütünüz bulunmamaktadır.12 aylık sözünüze 10 lira indirimden yararlanmak için ..." diye devam eden mesaj.Tepem attı.Müşteri hizmetlerini aradım.Yaklaşık 6-7 dk açan olması için bekledim.Pazar bugün.Ona isnad ettim.Sonuna kadar bekledim.Hat düştü.Karşıdaki beyefendiye böyle böyle, durumu anlattım.Baktım adam sanki dün böyle indirim sözü almamışım gibi tarife 49 lira, onay verirseniz 39 liraya indirim verebilirim diyince bende buna sert çıkıştım.Ses kaydı var sizlerde, böyle iş mi olur, kapatacağım tazında diyince adam bi anda her şeyi hatırladı.Hem taahhüt indirimi hem %20 indirimim varmış, ikisinide vererek 29 liraya onayı adlım.Şuan online işlemlerde taahhütüm ve indirimim onaylanmış gözüküyor.Aman dikkat belki sadece bana özgü bi durumdu ama belli olmaz bunların yapacakları.Dikkatli olalım.

• Taahhüt devam ediyorsa bile geçebiliyor muyuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bedrim -- 25 Eylül 2016; 16:10:57 >
  • Ulan herkes kabul ettiriyor bi ben beceremiyorum. Cihaz taahütüde var. Sırf 3gb 1000 dakikaya 34 tl ödüyorum.

• Taahhüt bitince denemek lazım bunu. 60 günüm var daha.
  • Bende de taahhütünüz bulunmamaktadır yazıyor. Lakin geçtiğim tarife adı ve ekim ayı güncel faturam söyledikleri gibi görünüyor.
    Bana gelen mesajda ise taahhütünüz var diyor.
    12 fatura donemi boyunca BURSASPORCELL faturali hat kullanma sozunuze tarife aylik ucret indiriminiz tanimlanmistir. Taahhude uyulmazsa yararlanilan toplam indirim ile kalan ay ucretler toplamindan lehinize olani yansitilir.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.