Şimdi Ara

Turk Telekom'dan 6GB 1000SMS 1000DK HY AŞIMSIZ 31,50 TL FORMÜLÜ (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.048
Cevap
78
Favori
81.240
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba kamu mega kullanıyorum ve taahhüdün bugün son günü babamın adına kayıtlı bu hattım ikimizde kamu megalayız ikimiz içinde indirim talep edebilir miyim yoksa her hat için ayrı ayrı mi aramak lazım? Sanırım onunda taahhüdü bitiyor. Ayrıca hangi numarayı aramalıyım acil cevap verirseniz teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tahhütümün bitmesine 15 gün var aradım kontörlüye geçmek istiyorum dedim kaydımı aldılar ve ertesi gün aradılar. 8 gb ı 30 TL ye ne yaptıysam alamadım. %15 teklif ediyolar bu kadar birde hız aşımsız 6 gb 31 TL mi ne ? Ne yapsam arkadaşlar ne tavsiye edersiniz ?

• benim taahhütüm biteli 2 haftadan fazla oldu. bugün aradılar. yok 3gb-4gb derken ben ben 8 gb istiyorum deyince bu yaz tarifesini teklif etti. normal fiyatı 39 TL imiş. ama bana %20 indirimle telsiz vergisiyle birlikte 30,78 liraya gelecekmiş. bu hesapta da bir yanlışlık var bence. 39'un %20 indirimi telsizle yaklaşık 33 liraya gelir. ya %25 indirim yapıyorlar ya da millete yanlış bilgi veriyorlar. ben önceki ödediğim fatura tutarı olaran 23 liradan fazla ödemek istemediğimi söyledim. daha fazla indirmedi. ben de oz aman 6gb olan da olur, o tarifede indirim yapın dedim. o tarife 31,5 liraymış, hiç indirim yapmadı. sonuç olarak bundan daha fazlasını sunmadı. benim için 8 gb biraz gereksiz olacak gibi faturamı da yükseltmek istemedim, o nedenle ben de kabul etmedim. o zaman faturasıza geçisi onaylıyor musunuz vs. diye soracaktı, yok dedim onu da iptal ediyorum ben vodafone'a numara taşıyacağım. anlaşılan bana yol göründü. tekrar ararlar mı bilmiyorum ama pek arayacakmış gibi konuşmadı. bir de malum önümüz bayram, tatil giriyor arayacak olsalar bile tatil nedeniyle arama olur mu bilmiyorum. benim için 19 liraya 600dk. 1000sms 3gb daha makul , hem taahhüt yok, fatura yok.
    yukarda arkadaş yazmıştı, 8 gb teklif edilince kabul ettim daha fazla zorlamadım demişti. ben zorladım ama sanırım fazlasını veya daha uygun fiyata vermeye pek niyetleri yok gibi görünüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: jubeii

quote:

Orijinalden alıntı: shifisitert

Aman faturali hatlarsan uzak durun asimsiz diyolar sonrada asiyor bilmemne aci kalmis kapatmamissiniz diyorlar herturlu geciriyorlar. kontorlu alin bi nebze iyi olur

Aynısı banada oldu. 1 ay kullandım geri geldiğim yere geri göndüm. 35 liralık fatura ilk ay 60 lira geldi.
    Çakallar bu tarifelere fatura durdurma özelliği getirmiyorlar. Turkseldeki gibi. Turkselde daha fazla oduyom ama hiç degilse
    fatura ne gelicek haberim var. Topuna koyayım bu şirketlerin.

devlwt ve hukumet destegide var arkalarinda ne insan haklari ne tuketici haklari takan yok muz cumhuriyetine cevirdiler ulkeyi

• quote:

Orijinalden alıntı: Paulo Coelho

Şuan zaten en mantıklı kampanya 1000+1000+8 gb 30 tl olan bence alabilenler alsın bundan iyisi bundan ucuza yok. Net biter mi derdim yok bu ay çokta güzel kullanımı var bundan önce kullandığım tarifede neti çabuk yiyordu 2 gündür bu tarifedeyim çok minumum harcama yapıyor memnunum.

bu kampanya devam ediyor mu hala , bayiye gittiğimde bitti demişti
  • helsloot kullanıcısına yanıt
    Kampanya bitmiş zaten ben faturasız yapalım diyince teklifi son dakika verdiler zaten

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • benim taahhut 20 gün sonra bitiyor.. kamu mega tarifesindeyim.. ancak cihaz almıştım onun 1 sene daha taksitleri var.. bu benim durumumu etkiler mi sizce?
  • Kampanya hala devam ediyormu.1 ay önce geçmeyi denemiştim.kampanya bitti dediler,4gb 1000 dk yı 26.5 â kabul ettim. ilk 3 fatura dönemi cayma yapabilesiniz demişlerdi.şu anda 4gb yetmiyor kampanya devam ediyorsa tekrar başvuracam.

• eranyumm kullanıcısına yanıt
    Ne yaptınız son durumunuz nedir.

• dün akşam ben de aradım 2 gün sonra bitecek taahhütlü hattım için, %15 indirim sahibi olduğunu söylediler, kabul etmeyince bir başkasına aktardı. onunla da uzun bir görüşme sağlandı ancak farklı bir teklif alamadım. Görüşmede hattımı faturasıza geçirmek istiyorum diye birşey söylemedim, neden böyle bir blöf yapılmakta öğrenebilir miyim? Merkezlerinden falan ararlarsa belki bir de bunu kullanırım
  • Hattımı faturasıza geçirmek istiyorum diye talepte bulundum.Bakalım 2 gün içinde teyit etmek için bi daha arayacaklarmış.Olmadı geçirsin.Hattımı taşırım sonra.
  • Daha cumartesi aradım bnde hattımı kontürlüye cevirmek istiyorum diye hala daha calısmalar suruyor dıye mesaj gelio bklm ne zaman geçiş yapabiliriz tt

• 1500 dk 1500 sms 10 gb prime tarifesi 39,58 TL

Faturasıza çevirme talebi sonrası görüşmede alınan fiyat %25 indirim dahil

Nasıl?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Faturasızdan faturalı bu tarifeye direk geçiş yapılabiliyor sitesinden gördüğüm kadarıyla,internet bitince duruyor faturayı aşmıyor diyor kullananlardan yüksek fatura gelen var mı?

• mur@t_fb M kullanıcısına yanıt
    ayda + 6 tl ekleyeceksin ona .. tesilz , taşıma ücreti ..vb
  • bu konuyu okuduktan sonra bu gün telekomu aradım..önceki tarifem her yöne 600 dk 1000 sms ve 2 gm internete toplamda 21.5 tl ffaturalı ödüyordum.
    farklı bir kampanyaya geçmek istediğimi söyledim 8 gb 1000 rama ve 1000 sms yi 29 dan vermişsizniz dedim.bende bu tarifeye geçeyim dedim olmaz dediler ..o kampanya bitti dediler..bende o zaman başka operetörlere geçeyim artık yapacak bişey yoks dedim...bu akşam beni aradılar telekomdan 12 ayalık söz için 1000 dk arama 1000 sms 8 gb interneti 29 tlye teklf etiler ..bende kabul ettim..mutlu son..
  • Fenerliler için iyi bir kampanya olabilirdi ama günü geçmiş.
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/tarife-ve-paketler/sayfalar/firsat-8-gb-tarifesi.aspx

Not:Fenerli değilim başvurmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 20 Eylül 2016; 22:41:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anto0707

Ne yaptınız son durumunuz nedir.

Bana 8gb tarifesini teklif ettiler. 39 uzrrinden %20 ind. İle 30.78 imis. Bence 32-33 civari gelir. Ben daha fazla ind. İstedim. Olmaz dediler. Orada kiz, hattinizin faturasiza gecisi diye baslayinca ben onayliyor musunuz diye soracak zannettim. Ben araya girip faturasiza gecisi iptal edin, ben numara tasiyacagim dedim. Orada belki faturasiza gecis icin sizi daha sonra arayacaklar mi diyecekti diye sonradan aklima geldi. Artik vodafone'a tasimaya karar verdim

• Bana da 1000-1000-8gb 29.25₺ mesajı geldi saolsunlar

• Kaptik tarifeyi haber veren arkadasa tesekkurler seviyoruz seni dh

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.