Şimdi Ara

Turk Telekom'dan 6GB 1000SMS 1000DK HY AŞIMSIZ 31,50 TL FORMÜLÜ (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.048
Cevap
78
Favori
81.240
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Müşteri hizmetlerini  aradım  25 Ağustos ta faturalı  hattan  faturasız  hatta  geçmek  istiyorum  dedim  biz  sizi  arayacağız  dediler bugün aradılar neden geçmek istiyorsunuz  dediler tarife biraz pahalı dedim bimcell  ve pttcell  de daha uygun tarifeler var diyince tamam size indirim yapalım dediler ilk önce 25 liraya 1000 dk 1000 sms 4gb İnternet verdiler ben 6 gb istedim onlarda 30 liraya 1000dk 1000sms 6gb internet  verdiler  demektir 8 gb isteseydim 35 liraya verecekler  di  bu arada tahattutum bitmesine 8 ay vardı daha önce 1000dk 1000sms 3gb İnterneti 30 lira veriyordum telsiz kullanım ücreti ile 31.50

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asarcik

faturasıza geçiş talep etmiştim. %20 indirim ile 30,78 tl olacağını söyledi mh. %25 talep ettim kabul edilmedi Benim için makul geldi.

İnternette hız kısıtlaması varmı hocam
  • Oğlumun tarifesi pttcell beklenen tarife internet hızı düşük tavsiyelerini alayım arkadaşlar
  • canturkkara kullanıcısına yanıt
    Yani çok hız testi yapan biri değilim. Şu ana kadar beni kısıtlayan bir hız dusumu yaşamadım. Şimdilik memnunum.

• Faturasız hatta gecıs yapmak talebi işe yarıyor daha ıyı teklıf sunuyorlar fakat sızı bır ıkı gune arıyor aramayı acmazsanız gercekten faturasız hatta gecırıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 30 Ağustos 2016; 0:15:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutup ayısı

Müşteri hizmetlerini  aradım  25 Ağustos ta faturalı  hattan  faturasız  hatta  geçmek  istiyorum  dedim  biz  sizi  arayacağız  dediler bugün aradılar neden geçmek istiyorsunuz  dediler tarife biraz pahalı dedim bimcell  ve pttcell  de daha uygun tarifeler var diyince tamam size indirim yapalım dediler ilk önce 25 liraya 1000 dk 1000 sms 4gb İnternet verdiler ben 6 gb istedim onlarda 30 liraya 1000dk 1000sms 6gb internet  verdiler  demektir 8 gb isteseydim 35 liraya verecekler  di  bu arada tahattutum bitmesine 8 ay vardı daha önce 1000dk 1000sms 3gb İnterneti 30 lira veriyordum telsiz kullanım ücreti ile 31.50

Benimde taahhütüm 2 hafta kadar önce bitiyordu ben aradım heryöne 1000dk 1000sms 6gb interneti 20 tlye teklif ettiler 1 sene taahhüt ile kabul ettim..
    ..Ama yine benim adıma olan eşimin kullandığı şu referansla katıldıgımız emniyet hattı var onunda taahhütü bitti fakat 2 kere aradım indirim yapmadılar tanımlı indirim görünmüyor dediler 32tl idi sanırım ..o hattımı taşımayı düşünüyorum bu nedenle.

• quote:

Orijinalden alıntı: Massibe

Dun aradim 5.30 gibi bu sabah mesaj geldi bilgilendiriliceksiniz diye. Hala ses seda yok yalnismi yaktip ya hafiften tirstim allahtan taahütum bitti tasirim artik numarayi.

Biraz once aradilar 1000 sms ve dk 8gb internete 29 tlye gecis yaptim konuyu acan arkadasa cok tesekkur ederim.

• Faturalıdan faturasıza geçiş için ekstra para alıyorlar mı?

• arkadaşlar türktelekomun kalitesi nasıl çekimi iyi mi?

Şuan turkcelldeyim her ikisini de kullanan varsa yorum yapabilir mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pazar sabahı hattı ön ödemeliye geçirmek için aramıştım, sebep olarak da uygun tarife olmaması, sürekli yeni müşteriye uygun fiyattan verilmesi olarak belirtmiştim. Bugün aradılar 1.000 DK HY + 1.000 SMS HY + 8 GB paketini 29 TL + telsiz vergisine tanımladılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutup ayısı

Müşteri hizmetlerini  aradım  25 Ağustos ta faturalı  hattan  faturasız  hatta  geçmek  istiyorum  dedim  biz  sizi  arayacağız  dediler bugün aradılar neden geçmek istiyorsunuz  dediler tarife biraz pahalı dedim bimcell  ve pttcell  de daha uygun tarifeler var diyince tamam size indirim yapalım dediler ilk önce 25 liraya 1000 dk 1000 sms 4gb İnternet verdiler ben 6 gb istedim onlarda 30 liraya 1000dk 1000sms 6gb internet  verdiler  demektir 8 gb isteseydim 35 liraya verecekler  di  bu arada tahattutum bitmesine 8 ay vardı daha önce 1000dk 1000sms 3gb İnterneti 30 lira veriyordum telsiz kullanım ücreti ile 31.50

Hocam Vodafonedayım en az 6 gb istiyorum nasıl 29a alabilirmiyim şuan için.. Müşteri hizmetleri numarası kaç??

• Vodafonede öyle bir yöntem yok herhalde yada bilmiyorum olsaydı o yöntemi bulup vodafone başlığına yazarlardı

• Aman faturali hatlarsan uzak durun asimsiz diyolar sonrada asiyor bilmemne aci kalmis kapatmamissiniz diyorlar herturlu geciriyorlar. kontorlu alin bi nebze iyi olur

• Arkadaşlar bende buradaki mesajlara istinaden mh aradım taahhütüm 9 Eylülde bitiyor. Faturasıza geçmek istiyorum dedim neden diye sordu aynı şeyleri söyledim yeni müşterilere daha iyi kampanyalar yapıyorsunuz falan. Ben 1000+1000+ 2gb kullanıyorum interneti 4 gb çıkaralım %10 indirim vereyim 28 tl olsun fatura dedi birde faturasıza geçme ücreti 20 tl dedi teşekkür edip kapattım hemen geri aradı aynı temsilci %15 indirim vereyim 26,5+1,58 telsiz ücreti dedi öyle kaldı ama burada gördüklerimden kötü sanırım sizce ne yapmak lazım?

• Türk Telekom (Avea) yeni hat ücretlerini bilen var mı? Öncelikle faturasız, ancak faturalı da olabilir. Özellikle bayi kampanyası vs. var mı, merak ediyorum. Yakın zamanda hat açmış ya da fiyat sormuş olan var mı?
  • Kamu mega kullanıyorum internet yetmedigi ve tahahüt bittigi icin aradım

kamumega extraya %15 tanımladı oda 39 tlye geliyor

bana fazla gelıyor acıkcası bıdaha aradım ödeyemem ben bunu vs şeyler söyledim yapcak bişey yok diyor en uygunu bu dıyor dilerseniz not düşerim ama dönüş olurmu bilmem dedi iyi düş dedim bende bakalım ne olacak
  • faturasıza geçirin blöfünü kullanmanı öneririm hocam malum birçok kişi bende dahil bu yöntemle 8 gb netli tarifeyi 29 dan alıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ugur A.

faturasıza geçirin blöfünü kullanmanı öneririm hocam malum birçok kişi bende dahil bu yöntemle 8 gb netli tarifeyi 29 dan alıyoruz

kardeşim anında işlem yapıyormu ? istediğimiz olmazsa geçiş yaparsa iptal etme şansım vamrı ?

edit : ne gibi bi konusma yapalım ban ayardımcı olurmusun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MEMATİ -- 6 Eylül 2016; 13:27:51 >
  • Konuşmayı aynen yazıyorum
    Ben: Kullanmış olduğum tarife yetersiz ve pahalı geliyor beni faturasıza geçirin başka operatöre geçmeyi düşünüyorum

Tt: konuşup durur bişeyler sonra kayıt oluşturur 1 hafta içinde geçiş olacak ve öncesinde aranacaksınız diye aradan 2 gün geçti ve aradılar direk olarak 8 gb olan tarifeyi 29 tl den sundular pazardaydım hanımla çok üsteleyemedim bişeyler daha koparmaya çalışırdım ortam sakin olsaydı kabul ettim. Forumda birçok arkadaş bu sistem ile geçiş sağladı bildiğim 1 kişi var faturasıza geçirilen ama nasıl oldu süreç bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Multe -- 6 Eylül 2016; 13:57:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ugur A.

Konuşmayı aynen yazıyorum
    Ben: Kullanmış olduğum tarife yetersiz ve pahalı geliyor beni faturasıza geçirin başka operatöre geçmeyi düşünüyorum

Tt: konuşup durur bişeyler sonra kayıt oluşturur 1 hafta içinde geçiş olacak ve öncesinde aranacaksınız diye aradan 2 gün geçti ve aradılar direk olarak 8 gb olan tarifeyi 29 tl den sundular pazardaydım hanımla çok üsteleyemedim bişeyler daha koparmaya çalışırdım ortam sakin olsaydı kabul ettim. Forumda birçok arkadaş bu sistem ile geçiş sağladı bildiğim 1 kişi var faturasıza geçirilen ama nasıl oldu süreç bilmiyorum.

Kardeşim aradım ödenmemis faturam varmıs bi adet . Memnuniyet açısından yüzde on indirim tanımlım dedi yok dedim zaten az önce yüzde onbed verdiler bana fazla geldigi icin böyle yapmak istedim tamam dediler faturayı ödeyip tekrar arayın gecis yaparız:D sansımız mı yok yoksa ödeyip bidahamı arasak yoksa vadafona mı gecsek yoksa 39a kabul mu etsek kafa çorba

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.