Şimdi Ara

Turk Telekom'dan 6GB 1000SMS 1000DK HY AŞIMSIZ 31,50 TL FORMÜLÜ (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.048
Cevap
78
Favori
81.240
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Faturalıdan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim taahhüt var aralığa kadar aradım 4 gb lık paketi 33 tl ye önerdi kabul etmedim. o zaman cayma bedeli 66 tl dedi. bi fikir verin bana tamam ödeyeceğim desem geri adım atarlar mı :)

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jigglypufy -- 24 Ağustos 2016; 13:29:39 >
  • vodafone kullanıyorum. interneti bol bir telekom tarifesi arıyordum bu konuyu buldum.

avea müşteri hizmetlerini arasam pazarlık şansım olur mu?
  • mur@t_fb M kullanıcısına yanıt
    Şansınızı deneyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Prime kullanıcısıyım yüzde 25 lik indirimim vardı son aydayım ama aradım dedim indirim tanımlayın dedım yuzde 20 dediler yok dedım sıkayet olusturdum . Sonunda aradılar yuzde 25 kabul ettıler o an işim vardı sonra arayın dedım bır dahada aramadılar . Yuzde 30 kabul ettırebılırmıyım acaba. Var mı hıc yuzde 30 ındırım alan . 8 gb lık tarıfedeyım yeni yıl 8 gb

• quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt

Faturasızdan mı faturalıdan mı geçiş yaptınız? Ben faturasız kullanıyorum diye bana bir şey yapmıyorlar

Ben de faturasız kullanıyordum(19 luk tarife) Avea bayine gittim bana uygun tarife önerin faturalı da olur dedim.Bana önerdikleri tarife faturalıda 6gb tarifesi.
    1000 dk 1000 sms 6 gb 30 tl.İnternet aşımı yok ilk 3 ay vazgeçersek ceza kesmiyor.

• alperen.md kullanıcısına yanıt
    Hocam peki 1.58 vergi dahil mi?

• emre7107 E kullanıcısına yanıt
    4 lira nasıl indirim yaptırdınız? 26 lira çok iyiymiş bende geçsem süper olurdu :)
  • Firaristt F kullanıcısına yanıt
    Vergi hariç hocam.İnternet 6 gb olunca duruyor.1 yıl taahhüt istiyor ama ilk 3 ay cayma bedeli almıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ayzam

3 ay daha taahhutum ve %20 indiririm vardı,kamu mega 28 tl ye kullanıyorum (4gb 1000dk 1000SMS) 98 tl cayma bedeli var dedi,kapatın dedim talebimi aldılar umarım ararlar yoksa ocagima incir ağacı dikerim

merhaba, avea'dan aradılar mı talebinizle ilgili olarak? bir de kapatın deyince benim daha önce hattımı tek taraflı aramalara kapatmışlardı. gelen aramalara açık ama ben dışarıya arama yapamıyordum. sizinki de şu an öyle mi acaba?
  • Faturasız a geçirin deyince hemen geçiriyorlar mı? Yoksa sadece talep alıp merkezden teyit alınca mı faturasıza geçiriyorlar. Dururp dururken gümlemeyelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt

Faturasızdan mı faturalıdan mı geçiş yaptınız? Ben faturasız kullanıyorum diye bana bir şey yapmıyorlar

arkadaşın geçtiği tarife zaten sadece faturasızdan faturalıya geçenler içinmiş. numara taşımaya vs. açık değil

https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/tarife-ve-paketler/Sayfalar/faturalida-4gb-6gb-tarifeleri.aspx

faturasız telekom kullanıyorsanız herhangi bir bayiden veya mh'yi arayarak bu tarifeye geçiş yapabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: eranyumm

quote:

Orijinalden alıntı: ayzam

3 ay daha taahhutum ve %20 indiririm vardı,kamu mega 28 tl ye kullanıyorum (4gb 1000dk 1000SMS) 98 tl cayma bedeli var dedi,kapatın dedim talebimi aldılar umarım ararlar yoksa ocagima incir ağacı dikerim

merhaba, avea'dan aradılar mı talebinizle ilgili olarak? bir de kapatın deyince benim daha önce hattımı tek taraflı aramalara kapatmışlardı. gelen aramalara açık ama ben dışarıya arama yapamıyordum. sizinki de şu an öyle mi acaba?

En az 7 gün duruyor dedi arama yapabiliyorum

• Beyler bu tarifede son forma veriliyor hediye olarak değilmi??
    Bu mesaja eklenen görseller:

• bugün taahhütümün son günüydü. Emniyet 4 gb olan tarifeyi kullanıyorum. Normalde tekrar taahhüt verirsem 32,5 tl gibi bir fiyat oluyor. %15 indirim teklif ettiler. Ben 8 gb lık tarife istedim. Emniyetin 8 gb lık tarifesini %15 ile 39 tl ye kullanabileceğimi söyledi. Kabul etmedim. Faturasıza geçiş talebi ilettim hiç itiraz etmeden hemen talebi aldı. 3-4 güne geçiş tamamlanır dedi. Ardından talep işleme alınmıştır şeklinde sms geldi. Şimdi beni arayacaklar mı? Yoksa direk faturasıza geçiş işlemi tamamlanacak mı? İşlemi iptal etme şansım var mı?
  • 8gb 1000dk 1000sms icin aradim o kampanyaya alimlar yok muhabbeti her zamanki gibi

• asarcik A kullanıcısına yanıt
    İptal talrbim üzerine bugün merkezden aradılar. Durumu izah ettim. Yaz 8gb tarifesine 30,78 tl bir yıl taahhüt ile geçiş sağladılar. Ama pazartesi perşembe 2 gb hediye iptal oldu maalesef. Yine de eskisinden iyi oldu diye dusunuyorum. Şunu anladık ki yaz 8gb tarifesi sonlansada geçiş sağlayabiliyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: asarcik

İptal talrbim üzerine bugün merkezden aradılar. Durumu izah ettim. Yaz 8gb tarifesine 30,78 tl bir yıl taahhüt ile geçiş sağladılar. Ama pazartesi perşembe 2 gb hediye iptal oldu maalesef. Yine de eskisinden iyi oldu diye dusunuyorum. Şunu anladık ki yaz 8gb tarifesi sonlansada geçiş sağlayabiliyorlar.

hayırlı olsun. siz iptal mi istediniz, yoksa faturasıza geçiş mi? bu tarife alıma kapanmadan önce 29 liraydı. ekstra indirim vs talep ettiniz mi?
  • eranyumm kullanıcısına yanıt
    faturasıza geçiş talep etmiştim. %20 indirim ile 30,78 tl olacağını söyledi mh. %25 talep ettim kabul edilmedi Benim için makul geldi.
  • Dun aradim 5.30 gibi bu sabah mesaj geldi bilgilendiriliceksiniz diye. Hala ses seda yok yalnismi yaktip ya hafiften tirstim allahtan taahütum bitti tasirim artik numarayi.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.