Şimdi Ara

Turk Telekom'dan 6GB 1000SMS 1000DK HY AŞIMSIZ 31,50 TL FORMÜLÜ (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.048
Cevap
78
Favori
81.240
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Taahhüt bitmesine 43 gün var, 77 lira cezası var dedi, sadece %10 indirim önerdi, kabul etmedim.
    Bunun dışında bir avantajlı tarife söylemedi. Geçiş için onay vermeli miydim bilmiyorum. Çat diye kontörle filan uğraşmak istemedim. Belki taşırım hattı..
  • tonntini T kullanıcısına yanıt
    aynı internete 25 ödüyorum , resmen dikiyorlar bizi ya .

aRADIM BU GUN ZATEN HEPSİ ACEMİ . KAPATMA KAYDI OLUŞTURDUM . BAKALIM ARIYACAKLAR .
  • arkadaşlar internet hızı nasıldır? Pakette internet hızında herhangi bir kısıtlama var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OrQuN kullanıcısına yanıt
    yILLARDIR KULLANIYORUM GİÇ SORUN YAŞAMADIM .
  • Uzun uğraşlarım sonucunda 8 gb internet 1000 sms 1000 dk herşey dahil 30 tlyye aldım .

Size tavisyem şu arayın musteri hizmetlerini faturalı hattımı konturluye cevirmek istiyorum deyin neden derse , arkadaşlarım 8 gb olan tarifeyi 29 liraya kullanıyor diyin bir kaç tarife önerecek eğer pahalıysa kabul etmeyin . köntörlüye çevirme isteiğnizden vazgeçmeyin . Kayıt oluşturuyorlar sonra genel merezden aranıyorsunuz . ve bu tarifeyi şu fiyata kullanıyor arkadaşlarım diyin zaten direnmedi hiç direk o tarifeye geçirelim dedi tamam dedim bende .

İlk müşteri hizmetlerini aradığınızdaki arkadaşların çok fazla yetkisi yok kayıt açtıklarında genel merkezden aranıyorsunuz onlardaki yetki daha çok anladığım kadarı ile . İlkte bu tarifeye bene en ucuz 43 tl dedi çağrı merkezi . Kapattım bir daha aradım 33 tl dedi çağrı merkezi . Genel merkezden aranınca iş değişiyor 24 t ye kullanıyor arkadaşlarım desem hemen geçireceklerde pişman oldum ama fazla çakallık iyi değil diyerek bu tarifeyide kabul eyledim :D

• quote:

Orijinalden alıntı: ARTHUR.

Uzun uğraşlarım sonucunda 8 gb internet 1000 sms 1000 dk herşey dahil 30 tlyye aldım .

Size tavisyem şu arayın musteri hizmetlerini faturalı hattımı konturluye cevirmek istiyorum deyin neden derse , arkadaşlarım 8 gb olan tarifeyi 29 liraya kullanıyor diyin bir kaç tarife önerecek eğer pahalıysa kabul etmeyin . köntörlüye çevirme isteiğnizden vazgeçmeyin . Kayıt oluşturuyorlar sonra genel merezden aranıyorsunuz . ve bu tarifeyi şu fiyata kullanıyor arkadaşlarım diyin zaten direnmedi hiç direk o tarifeye geçirelim dedi tamam dedim bende .

İlk müşteri hizmetlerini aradığınızdaki arkadaşların çok fazla yetkisi yok kayıt açtıklarında genel merkezden aranıyorsunuz onlardaki yetki daha çok anladığım kadarı ile . İlkte bu tarifeye bene en ucuz 43 tl dedi çağrı merkezi . Kapattım bir daha aradım 33 tl dedi çağrı merkezi . Genel merkezden aranınca iş değişiyor 24 t ye kullanıyor arkadaşlarım desem hemen geçireceklerde pişman oldum ama fazla çakallık iyi değil diyerek bu tarifeyide kabul eyledim :D

Hocam mesajınızı ilk mesaja koyuyorum kanıt amaçlı

• -KaJMeRaN- kullanıcısına yanıt
    Sorun yok hocam istediğin yere koyabilirsin keşke 20 liraya kullanan arkadaşlarım var deseydim en azından pazarlık ederdik
  • 3 gün önce bi arkadaşı daha geçirdik sıkıntı yok aynı yönteme devam.ben tanıdık butun avealılara söylüyorumm
  • Arkadaşlar evdeki 2 hattımızda yüzde 25 biri için vede 8gb 29tl oalrak kendi hattım için yakaladım bu indirimi AMA GEL GELELİM 1 HATTA KABUL ETMEDİM ÇAKAL HEMEN GEÇİRDİ ŞİMDİ FATURASIZ BİR HATTIMIZ VAR NE YAPMALIYIZ? TEKRARDAN GEÇİŞLERDE 30 TL ALINIR YAZIYOR İNTERNETTE BİR HAL ÇARE ÖNERİN?
  • Beni aradılar faturasiz geçme talebindrn sonra aynı indirim söylediler kabul etmedim geçirirler mi faturasiza tekrar ararlar mi

• Geçtim Türkcell e 😅 Arkadaş taahhüttüm bitiyordu aradım müşteri hizmetlerini faturasıza geçersem 20 TL ek ücret yansıyacağını söylediler bende küfrettim Türkcell e geçtim şuanlık memnunum avea da 24,5 diye kullandığım tarife 28 29 dan aşağı fatura gelmiyordu ...

• 2 gün önce bende bu yöntemi yapıp Müşteri hizmetlerini aradım. Bugün de aradılar 6 Gb 30 TL ye tekkifi sundular kabul ettim konu sahibine teşekkürler İlk önce 24 TL ye 1000 DK 1000 Sms 4 Gb sundular İnternet az dedim sonra 6 gb sundular.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrankMorris10 -- 22 Ağustos 2016; 17:23:39 >
  • Aynısını bana da dediler de yeterince sıcak gelmedi. İyice ölücülüğüm tuttu, 8 cigabört 25 lira yoğ mu dedim, öyle Paket var mı cevabını alınca bir an şoklandım 8GB 30 liraya bıraksınlar, geçeyim yoksa sıcak değil.

• Aynı tarifeyi 30 tlye kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johan Elmander -- 23 Ağustos 2016; 15:52:04 >
  • 8GB olan paketi vermiyorlar aynı fiyata ilk sayfadaki 6GB paketi veriyorlar 12 ay taahhüt ile. 31.59tl

• 3 ay daha taahhutum ve %20 indiririm vardı,kamu mega 28 tl ye kullanıyorum (4gb 1000dk 1000SMS) 98 tl cayma bedeli var dedi,kapatın dedim talebimi aldılar umarım ararlar yoksa ocagima incir ağacı dikerim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resmen kamikaze yapmışsınız
    Benim de bol imternetli bir tarifeye ihtiyacım var çok acil

• mussi47 M kullanıcısına yanıt
    Ama onlar kaaptamiyormus,Sadece talep alıyormuş bense gidip bir bayiden kapatabiliyormusum,Bu işin riski daha az sanki öbürüne tak diye faturasıza gecirebilirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpit -- 24 Ağustos 2016; 12:11:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt

8GB olan paketi vermiyorlar aynı fiyata ilk sayfadaki 6GB paketi veriyorlar 12 ay taahhüt ile. 31.59tl

6gb'li tarifeyi 26 tlye anlaştık

• emre7107 E kullanıcısına yanıt
    Faturasızdan mı faturalıdan mı geçiş yaptınız? Ben faturasız kullanıyorum diye bana bir şey yapmıyorlar

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.