Şimdi Ara

Turk Telekom'dan 6GB 1000SMS 1000DK HY AŞIMSIZ 31,50 TL FORMÜLÜ (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.048
Cevap
78
Favori
81.240
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de bugün aradım. 24 ila 48 saat içerisinde faturasıza geçiş işlemlerimin tamamlanacağını söylediler. Şimdi bunlar tarife teklif etmek için aramayacaklar mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hernan Cortes kullanıcısına yanıt
    Bana da aynısını söylediler dün. Arayacaklar ve teklif sunacaklar anladığım kadarıyla

• Keşke burayı okumuş olsaydım. Taahhütüm bitti. 8gb tarifeye 46 lira istediler, indirim istedim. 37 tl dedi kabul ettim

• Kamu mega 1000 dk 1000 sms 4gb internet tarifem var geçen ay taahhüt vererek yüzde 10 indirimle 27 küsür tlye kullanıyorum. Şuan 11 ay daha taahhütüm var. Mh lerini arasam kapatmak istiyorum desem yerler mi acaba.

Mh lerini aradım faturasız tarifeye geçmek istediğimi söyledim. Taahhütüm olduğundan 13 tl ceza ve 20tl faturasız hatta geçiş ücreti ödemem gerektiğini söyledi kabul ettim. 24-48 saat içinde dönüş yapacaklar bakalım inşallah yerler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pratik Adam -- 10 Temmuz 2016; 22:57:27 >
  • 8gb 29tl ye geçiş başlığı açana çok teşekkürler eskiden 500dk idi kılı kılına yetiyordu 40 42 tl veriyordum tam vodafone a geçecekkken iyi oldu
    bir ara burda da konusuldu idi yuzde 15 indirim hakkınız var dediler onuda sonra ben aradım yaptım 24 kusur oldu
    asıl bomba şimdi geliyor
    sonra bir daha onlar aradılar beyfendi size yuzde 15 indirim tanımlıycaz diye dedim yuzde 15 yaptınız onun ustune olacak emın mısınız dıye evet dedıler
    (indirim yapma sebebi normalde tekliflere kapalıymışım beni hiç aramazlardı şu var bu var diye onu geri açtım hemen adslciler armaaya başladı :D gerçi )
    şu an 18kusur tl ye düştü
    başlık açan yazan arkadaşlara tekrar teşekkür ederim.
  • plaka01 P kullanıcısına yanıt
    Olay sonuca bağlandı yaşadığım muhabbetten sonra klasik aranmayı bekliyordum.Geçen gün aradılar konuştuk aynı şeyleri arayan kıza da anlattım dedim böyleyken böyle.Dedi tamam 8 gb 1000 dk 1000 sms lik tarifeyi 27.5 tl +1.5 tl sanırım vergi vs 28.5-29 liraya tanımlayalım dediler 12 ayda taahhüt verin dediler okey dedim.Avea Prime Yeni Yıl tarifesi sanırım ismi hemen aynı gün tarife hattıma tanımlandı.60 liraya alacağım tarifeyi 28.5 liraya almış oldum
  • ibrahim.a kullanıcısına yanıt
    Henuz gec degil dostum faturanın yuksek oldugunu faturasiza gecmek istedigini soyle pazarlik yaparsin o zaman

• Haber veren arkadaşa tesekkurler.
    Taahutlu prime kullanicisiydim 4 gb 3000 dk. 45 tl.
    Bu tarifeye bahsedilen yöntemle gectim.
    29 TL 8gb gayet guzel oldu. Gecmis indirimimden dolayi 3 ay 23 kusur tl ödeyeceğim. Tt ancak bu fiyatlarla kabul edilebilir. 40 ustu tt ye fazla.

• quote:

Orijinalden alıntı: s0d

Ben de Prime için 67 TL ödüyordum. Aradılar 2 kere tarife sundular kabul etmedim. Müşteri hizmetlerini aradım, faturasız talebi oluşturdum. Şimdi beklemedeyiz. Geçirirlerse de başka operatöre giderim. Yüksek ücret ödüyordum zaten bir kaybım olmayacaktır. Gelişmeleri yazarım.

8gb tarifesi 29 tl'ye alındı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pratik Adam

Kamu mega 1000 dk 1000 sms 4gb internet tarifem var geçen ay taahhüt vererek yüzde 10 indirimle 27 küsür tlye kullanıyorum. Şuan 11 ay daha taahhütüm var. Mh lerini arasam kapatmak istiyorum desem yerler mi acaba.

Mh lerini aradım faturasız tarifeye geçmek istediğimi söyledim. Taahhütüm olduğundan 13 tl ceza ve 20tl faturasız hatta geçiş ücreti ödemem gerektiğini söyledi kabul ettim. 24-48 saat içinde dönüş yapacaklar bakalım inşallah yerler

Beyler ertesi gün müşteri hizmetlerinden aradılar işim olduğu için açamadım. Bugün sabah da telefona bi baktım mesaj yağmuru. Faturasız mobil öğrenci tarifesine geçmişim. Hemen müşteri hizmetlerini arayıp benden teyit almadan nasıl tarifem değişti dedim. İnceledi falan zaten ilk konuşmada siz kabul etmişsiniz dedi. Yarım saat konuştum ikna edemedim. Kamu mega tarifesini ne güzel 29 tlye kullanıyordum. Şimdi hem ceza ödiycem hem de faturasız oldu hattım 25 tlye 4gb bahar kampanyası paketi satın aldım. Napsam bilemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pratik Adam -- 14 Temmuz 2016; 23:57:39 >

• -KaJMeRaN- kullanıcısına yanıt
    dediklerini uygularım, bende işe yaradı, aynısını yapmasını babamada söyledim. oda yaptı, sonra onu aramadılar doğrudan faturasıza geçirdiler rezil olduk..
  • Fenercellliyim geçen ay aradım faturasıza geçirin dedim 2 gün sonra arayıp 21 tlye 1000dk 1000 sms 4gb önerdiler kabul ettim. 15 günde 4 gb bitti. Farklı bir tarifeye (8gblı 29 tl olan) geçebilirmiyim.
  • Daha once kamu mega tarifesindeydim taahhüt um olmasina ragmen kontorlu hatta gecmek icin talep olusturdum. 60 tl cuvari ceza odeyecegimi vs soylediler yinede kontorluye gecmek istedigimi soyledim
    2 gun sinra aradilar ve. 1000 dk 1000 sms 8 gb neti 29 tl ye almis oldum

Enteresan olan bugun sms geldi

Mobil tarifenize henuz taahhut vermediyseniz,12 fatura donemi faturali hatta kalma sozunuze tarifeden 12fatura boyunca ayda 10TL indirimli yararlanmak icin SOZ yazip 5555'e gonderebilirsiniz.Avea tanitim iptali icin IPT yazip 7672e gonderebilirsiniz

12 fatura donemi mobil faturali hatta kalma sozunuze tarife aylik ucret indiriminiz tanimlanmistir. Taahhude uyulmazsa yararlanilan toplam indirim ile kalan ay ucretler toplamindan lehinize olani yansitilir. Bilgi icin web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Katilim yaptim bakalim indirim gelecekmi birdahaki ay gorecegiz gelirse bir 10 tl daha indirimli olacak

• 110 ceza 20 de faturasıza geçince olan ücret toplamda 130 tl ceza olur dedi. Tamam dedim çektim resti ve kaydı açtırdım. Sizi arayacaklar dedi ve bekliyorum. Umarım millete yaptıkları 1000 dk 1000 sms 8 gb 29 tl yaparlar . 1 sene taahhüt veririm sorun değil. Fakat yapmazlarsa o 130 tl yi fitil fitil çıkarırım. Hattı kesinlikle taşırım. Ben değil onlar kaybeder.
  • Arkadaşlar, şu an aveadayım ama taahhüt yok, bu formüllerden faydalanabilir miyim acaba?
  • Ya beyler bu formül patlamış Aradım müşteri hizmetlerini, faturasıza geçmek istiyorum dedim. Hiç ısrar etmeden tamam kaydınız oluşturuldu, 24 saat içinde geçiş işlemi gerçekleşecek dedi Eldeki bulgurdan olduk yani. Üstelik taahhütüm 5 gün sonra bitiyodu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cuma günü aradım, belli aralıklarla iki mesaj geldi, inceleniyor dönüş yapılacak diye. Şu an itibari ile henüz dönüş yapılmadı.
  • bu taktik geçerli mi benim tahahüt 3 gün sonra bitiyor
  • Nihayet bugün aradılar. Neden faturasıza geçmek istediğimi sordu, 2 gb internet kapasitesi için çok yüksek fiyat dedim. 31,5tl'ye 1000dk 1000sms 8gb internet önerdi. Havada kaptim tabi:)
    Konuyu açan arkadaşa teşekkürler.
  • 8gb+1000 dk+5000sms 24,5 TL
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.