Şimdi Ara

Turk Telekom'dan 6GB 1000SMS 1000DK HY AŞIMSIZ 31,50 TL FORMÜLÜ (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.048
Cevap
78
Favori
81.240
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1000dk 1000sms 8gb için 29 tl den anlaştık
  • sagolun deneyecegım
  • Kamu mega 4 gb. paket için 2 hattım için de %25 indirimli 23,5 teklifi kabul ettim. Bu arada taahhüt devam edip arayan ve indirim alabilen var mı? Başka bir hattımın taahhüdünün bitmesine 6 ay var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furbey40 -- 30 Haziran 2016; 0:22:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikokci

Kamu mega 4 gb. paket için 2 hattım için de %25 indirimli 23,5 teklifi kabul ettim. Bu arada taahhüt devam edip arayan ve indirim alabilen var mı? Başka bir hattımın taahhüdünün bitmesine 6 ay var.

Benim her iki hattimin 5-6 ay varken taahhütün bitmesine almistim ayni indirimi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4+3 GB, 1000 DK, 1000 SMS 19 TL veriyorum. Daha ucuza kullanan var mı ona göre ben de arayayım:)
  • Hocam tarife kesimine kadar kalan günün ücretidir yani 27 liraysa sizin tarife kesimine son 10 11 gün kala geçmişsiniz ondan böyle gelniş.bu arada yorumun için telekkürler bende aynı taktikle 22.5 liraya 4 gb oln tarifemi%25+ %10 indirimle 27 liraya getirdim.

• Turkcele gectim sabah adam gibi tarife vermediler cekim sorunu da oluyordu zaten biraz turkcelin tadina bakalim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drmelihx

Turkcele gectim sabah adam gibi tarife vermediler cekim sorunu da oluyordu zaten biraz turkcelin tadina bakalim

tcell deki tarifenizin ayrıntısı nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: blue legend

quote:

Orijinalden alıntı: drmelihx

Turkcele gectim sabah adam gibi tarife vermediler cekim sorunu da oluyordu zaten biraz turkcelin tadina bakalim

tcell deki tarifenizin ayrıntısı nedir?

Hazirkarta gectim yildiz 5gb tarifesi 35tl..Simdilik memnunum en azindan cekiyor sinir olmuyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tahahhütüm bittiği için gittim bugün aveaya.Sağlık bakanlığı kamu prestij tarifesini kullanıyorum faturalı.Baktım adam akıllı tarife yok kem küm ediyorlar.Aradım müşteri hizmetlerini dedim böyle böyle ben hem evde tt telefon hattı kullanıyorum hem tt net internet kullanıyorum hem tt a geçen arkadaşlarım oldu referans oldum onlara aynı tarifeye geçtiler vs dedim onlar bile benden daha ucuza kullanıyor tarifeyi.

Kaç senelik müşterinizim dışarıdan gelene veriyorsunuz 8-11 gblık tarifeleri 30 liraya aynı tarifeyi bana 60-65 tl ye vermekten bahsediyorsunuz enayi gibi hissediyorum kendimi faturasıza geçicem ben dedim.Dedi işte %10 indirim verelim 2 gb internetide ayda 7 tl ye ekleyelim aylık 46 tl olsun 7 gb internet olsun.

Dedim olmaz 30 neresi 46 neresi hem diyorsun olur mu bütün müşterilerimiz değerli hemde dışarıdan geleni daha el üzerinde tutuyorsun resmen sağıyorsunuz benim gibileri dedim.Baktı ki olmayacak başladı faturasıza geçerseniz şu kadar ücret kesilecek faturasızdan faturalıya geçerken yine ücret alınacak vs dedim alınsın ben razıyım zaten biliyorum talebimi oluşturun dedim.

Tamam dedi arayacaklar sizi dedi öyle kapattık ama bayağı saydım yani bütün tarifeleri olan durumu fiyatları vs.Faturasıza geçirirse geçirsin zaten daha iyi bir tarife bulurum ben faturasızdan faturalıya geçerken.Beklemedeyim şuan

• Arkadaşlar konu sahibine teşekkürler, aynı yöntem ile 1000 dk 1000 sms 8gb tarifeyi 29 tl ye aldım

• Ailece tarifelerine bu yöntemle indirim alabilen varmı acaba?

• Ben de Prime için 67 TL ödüyordum. Aradılar 2 kere tarife sundular kabul etmedim. Müşteri hizmetlerini aradım, faturasız talebi oluşturdum. Şimdi beklemedeyiz. Geçirirlerse de başka operatöre giderim. Yüksek ücret ödüyordum zaten bir kaybım olmayacaktır. Gelişmeleri yazarım.
  • s0d kullanıcısına yanıt
    1000dk 1000sms 8gb 29 tl hayırlı olsun

• UsainBolt kullanıcısına yanıt
    Bende aynı tarifedeyim ve bu ay kotayı geçtim diye 87 tl fatura ödedim zoruma gitti. Eve süperonline aldığım için bende 1000 dk 1000 sms 8 gb 29 tl isteyeceğim. Eğer olmazsa ciddi ciddi hattı taşıyacağım.

Bimcellden hat taşısam diğer hattımı da 1000 dk 1000 sms 8 gb yaparlar mı ki !

• UsainBolt kullanıcısına yanıt
    hocam sonucunuzu paylaşır mısınız burada, takipteyim...
  • Arayıp ciddi ciddi konuşacağım. Eğer taviz vermezlerse pttcell var 1250 dk 1000 sms? 8 gb 28 veya 29

• quote:

Orijinalden alıntı: fenolog

Arayıp ciddi ciddi konuşacağım. Eğer taviz vermezlerse pttcell var 1250 dk 1000 sms? 8 gb 28 veya 29

Pttcell için link var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

quote:

Orijinalden alıntı: fenolog

Arayıp ciddi ciddi konuşacağım. Eğer taviz vermezlerse pttcell var 1250 dk 1000 sms? 8 gb 28 veya 29

Pttcell için link var mı

Anasayfasında var

1250 dk 1250 sms 8 gb= 29 tl miş. Aslı 4 gb ve 4 gb hediye var. Bu hediye ne zamana kadar detaylı bilgi göremedim.

Beni asıl cezbeden kısmı netin üstünde ufak bir ibare var alımsız diye. Aşımsız olması beni mest etti.

Turk Telekom'dan 6GB 1000SMS 1000DK HY AŞIMSIZ 31,50 TL FORMÜLÜ

Telden foto atamadım
     Turk Telekom'dan 6GB 1000SMS 1000DK HY AŞIMSIZ 31,50 TL FORMÜLÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenolog -- 10 Temmuz 2016; 12:24:27 >

• Tarife çok iyi TT'den şaşmayın derim.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.