Şimdi Ara

türk telekom'dan kablonet'e geçilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir ay sonra türk telekom sözleşmem bitecek. yeni sözleşme için aradılar. şuan 60 tl ödüyorum. yeni sözleşme de ise her şey aynı kalacak 80 tl ödeyeceğim.

16 megabit internet ve sabit telefon hattı 80 tl. türk telekom.

Analog KabloTV, KabloTV Temel Paket, Vizioon Sinema Paketi 25 Mbps'ye kadar Akıllı Sınırsız 80 tl. kablonet (eğlenceli kampanya).

bu durumda kablo net daha avantajlı gözüküyor. ben telefondan wifi çok kullanıyorum. şuan ki modem ile 2 diş falan çekiyor odamda. 7-8 mbss hız alıyorum. kabonet daha da mı az çeker?

bazı yerlerde kablonet çok sorunlu oluyormuş. istanbul maltepe fındıklı mahallesindeyim. çok sorun yaşar mıyım acaba?

veya 80 tl'yi geçmeyecek şekilde başka bir servis sağlayıcısından kampanya falan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marcus Glory -- 26 Kasım 2020; 16:7:33 >

• Çok memnun da olabilirsiniz, pişman da olabilirsiniz. Komşulara sorun kablonetten memnunlar mı ? eğer bölgenizde sorun yoksa geçebilirsiniz.

• Kablonet varsa hiç düşünmeyin, yıllardır kullanıyorum çok hızlı çözüm sunuyorlar. En son sinyal düşük diye dün akşam yaptım sabah gelip hallettiler.
  • Netspeed düşünür müsünüz? Davet kodum "G541GA" ile 12 ay boyunca taahhütsüz 5 TL indirim alabilirsiniz

https://netspeed.com.tr

• Kablonetten uzak durun. Gece saatleri sık sık kesinti yaşanıyor. Maltepe'de oturuyorum ve bu sorunlarla karşılaştığım için Türk Telekom'a geçtim. Artık kesinti olmuyor ve hızım sabit. Kablonet'i tavsiye etmiyorum.

• Geçeli iki hafta oldu. Turk Telekom'da 35 mbps hızım vardı. 6 ay önceden aramaya başladılar. 114 lira ödeyin falan filan diye. Ben 76 lira ödüyordum. Sınırlar kalkacak dedikleri zaman erken taahhüt vermiştim. Neyse Aralık ayında taahhüt bitecek, kablonet de çevrimiçi başvuruya ilk ay fatura çıkarmıyor diye geçtim Kablonet'e. Deneyimlerim şöyle

Kablonet'in modemi berbat. Bilgisayarım ve modemim arasında mesafe 10 adım kadar ama şu an iki tane access point ile denememe rağmen istediğim sonucu alamadım.  

•  TTnet'in bana sattığı modemi kablo ile İnfinity 401 denen lanet modeme bağladım. Bağlantı ancak öyle kesilmeden sağlanıyor kablosuzda.
    • Nette bir sürü yorum okudum. Kimisi Xiaomi'nin kimisi Keenetic'in routeri ile çözmüş sorunu. Ben Linksys WAP300N ile çözemedim. Linksys ikisinde de daha pahalı bir cihaz.
    • Müşteri hizmetlerine ulaştığımda Türk Telekom'a daha hızlı ulaşıp çözüm alıyordum. Dün evde internet gitti. Modemin DS lambası maviye döndü. İlk aradığımda aradığınız yöne tüm hatlar dolu dedi. Tekrar aradım. Arıza kaydında beni karşılayan temsilci, sorun göremiyorum ekipler gelsin 22.00'a kadar çalışıyorlar dedi. Arayan soran olmadı. 20:40 civarı otomatik kayır aradı. Sorun çözülmedi ise 2'ye basın diyordu, bastım. Sabah kalktım kendiliğinden gelmiş.

Hattı iptal ederken TTnet önce beni 200 GB kotalı 89 liraya ikna etmek için aradı. Daha sonra kablonet bağlattım dedi. Aynı tarifede 69 liraya devam edin dediler. Yahu dedim madem bu fiyatlar mümkündü, neden beni uğraştırdınız.

Şu an bir flat ethernet kablosu sipariş ettim ve bir tane de menzil genişletici. Menzil genişletici evin ortasına yüksek bir yere koyacağım. Kablo ile de bilgisayarı bağlayacağım. Sıkıntılarım aşılmazsa bu işi fazla uzatmadan aboneliğimi iptal ettirip TTnet altyapısı kullanan ama daha ucuza hizmet sunan bir firmaya geçmeyi planlıyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.