Şimdi Ara

Türk Telekom dan Ramazan Ayına Özel Kampanya! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İlgilendirir beni İMAN - AHLAK - Adalet senden öğreneceğiz anlaşıldı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sebastian Insane kullanıcısına yanıt
    Doğru söyle 70'lik mi diktin hala ayık değil misin?

Türk Kahvesi iç iyi gelir, ayıkır seni.

• quote:

Orijinalden alıntı: nostalji16

Kardeşim bu seni hiç alakadar etmez istediği fotoğrafı koyar, istediği gibi davranır,istediğini yazar.

Bu arkadaş gece gündüz insanlara yardımcı oluyor kendisi benden yaşça küçük olmasına rağmen karakteri ve kişilik olarak çok saygıyı hakediyor.Ki onu tanıyanlarında eminim bakışı bu yöndedir.

Yaş kafasından kurtul önce sende 37 yaşındayım bende bu tipler böyle gösteriş budalası

• Sebastian Insane kullanıcısına yanıt

Şimdi hocam ne yapsaydım bize düşman olan amerikanın bayrağını mı koysaydım? Yunanistan mı yoksa Ermenistan bayrağını mı? Yoksa Biden denen bidon kafalı birinin resmini mi?

Ben bu vesile ile her gün ecdadımız olan Osmanlıyı anıyorum, Osmanlı'ya olan özlemimi anıyorum, Gazi Mustafa Kemal Paşa Atatürk'e olan özlemimi anıyorum, hepsini çok ama çok özlüyorum, ben o değerli insanların torunuyum, sen bu ecdadın torunu değilsen, bu ülkenin vatandaşı değilsen bilemem tabii.

100 sene önce çok yunan döktük denizlere, yine yaparız yine dökeriz EvelAllah...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaş akılda değil baştadır.

• ula iki trollük yapıyoruz ınsanları güldürüyoruz bilgi de veriyoruz. yapmayın beyler. herkesın dusuncesıne saygı duyulmalı bosverın. kimseyı kırmayın

• Padişahım siz söyleyin bizde o istediğiniz şekilde davranalım.Foruma birşey yazmadan önce size danışmak lazım, profil fotolarını sizin istediğinize gore seçsek birde sizin gibi düşünmeyi öğrenebilsek bizden mutlusu olmaz.37 yaşınızın affına sığınıyorum.

• nostalji16 kullanıcısına yanıt
    42 yıldır yaşıyorum. Ergen dedi ya, içtiğim çayı telefonun ekrana püskürttüm gülmekten. Oğlan geldi baba niye gülüyorsun dedi. Çocuğa anlatmadım,anlatsam gülme krizine girer. 😁

Çok takmayın ya hayata bir defa geliyorsunuz. Kafanıza takacağınız tek şey şapka olsun. İyi forumlar iyi ramazanlar.

• FieldTeam kullanıcısına yanıt

İyi ramazanlar hocam, kafaya takmam ya karşıdakine bakarım muhatap olunacak birisi mi diye ona göre cevap veririm.Arkadaş istiyor herkes onun istediğine göre yaşasın, Yokizm'e bile bulaşıyorlar ya hayret ediyorum forumun halini siz düşünün  

• quote:

Yönetime de pes diyorum. Yokizm gibi pırlanta gibi gençlere moderatörlük neden vermiyorlar. Çocuk gerçekten gecesini gündüzüne katıp firma yetkilisi gibi herkese cevap yetiştiriyor. Helal olsun kardeşime, yokizm'e bulaşacak olan karşısında beni bulur, yedirmem kimseye.

Arzu ediyorsa hesabı incelenip kendisine özel bir rütbe düşünülebilir. Neden olmasın?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.