![]() Ramazan’da Türk Telekom Mağazalarına gelenlere 10 GB hediye! Kampanyaya Kimler Katılabilir?
Kampanya Geçerlilik Süresi
Kampanyaya Nasıl Katılım Sağlanır?
Ücretlendirme Detayları
Diğer Detaylar
Yorumlarınızı, görüşlerinizi bekler ve Hayırlı Ramazanlar olmasını dilerim hepiniz için... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Türk Telekom dan Ramazan Ayına Özel Kampanya!
![](/static/forum/img/populer-yukari.png)
![](/static/forum/img/populer-asagi.png)
![Daha fazla göster butonu](/static/forum/img/Layer_3.png)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Öncelikle bu bilgilendirmeler için sana emek verdiğin için teşekkür ediyorum.
Sanırım sms ile geçiş yok illede bayiye mi gitmek gerekiyor bir kayıt için sistem göremedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rica ederim hocam, her zaman
Doğrudur hocam, sadece bayi den geçişler de geçerli. Online, SMS vs bir durum da söz konusu değildir.
Bu kurnazlık değil de nedir? Yapacaksan kampanya adam gibi yap 10gb gece için bayiye göndermek nedir ya saçmalıktan başka birşey değil...
En azından TL yükleme şartı yok. Bu da bu avantaj bence.
Kampanyaya bak. Resmen saçmalık. Şu Korona günlerin de milleti bayiye çağırmak nedir ya.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Eskisi kadar salgını takan yok artık, normaldir hocam
Tamam öyledir ama. Bir kampanya için Bayiye çağırmak nedir ya. İlk defa böylesini görüyorum.
Düşünsene Bayi de kuyruklar olduğunu :)
Kemal Sunal filmi gibi olur
Turkcell'in yaptığını yapıyor bence. Sürpriz nokta, mağazadan qr kodla 1 saatlik 1gb alma, turkcell'in ara ara yaptığı mağazaya gel çark çevir kampanyalarında bir sıkıntı çıkmadığına göre, bunda da çıkmaz bence. Mağaza etkileşimini arttırmak istiyorlar, kampanyayı bu stratejide hazırladıklarını düşünüyorum. Yoksa TL yüklemesi yapın diyip maddi açıdan kendisi için daha rahat bir kampanya da yapabilirdi Türk Telekom.
Evet olabilir. Katılıyorum.
mu min din kardesim onumuz ramazan sakin elin gavurunun halvet videolarini izleme gunahina gunah katma tovbe et Allah a sigin hayirli ramazanlar
Güldürdün varya. Allah da seni güldürsün.
Tum musluman aleminin ramazan-i serifi hayirli olsun. Hayirli oruclar diliyorum, sahurda bol gbli gunleriniz olsun 😁
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Amin hocam, çok teşekkür ederiz
Kimsenin görüşü kimseyi ilgilendirmez, burası mobil operatörler forumu, bunun hakkında konuşabiliriz...
Kardeşim bu seni hiç alakadar etmez istediği fotoğrafı koyar, istediği gibi davranır,istediğini yazar.
Bu arkadaş gece gündüz insanlara yardımcı oluyor kendisi benden yaşça küçük olmasına rağmen karakteri ve kişilik olarak çok saygıyı hakediyor.Ki onu tanıyanlarında eminim bakışı bu yöndedir.
Yönetime de pes diyorum. Yokizm gibi pırlanta gibi gençlere moderatörlük neden vermiyorlar. Çocuk gerçekten gecesini gündüzüne katıp firma yetkilisi gibi herkese cevap yetiştiriyor. Helal olsun kardeşime, yokizm'e bulaşacak olan karşısında beni bulur, yedirmem kimseye. 😃
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Kardeşim bu seni hiç alakadar etmez istediği fotoğrafı koyar, istediği gibi davranır,istediğini yazar. Bu arkadaş gece gündüz insanlara yardımcı oluyor kendisi benden yaşça küçük olmasına rağmen karakteri ve kişilik olarak çok saygıyı hakediyor.Ki onu tanıyanlarında eminim bakışı bu yöndedir. |
Yönetime de pes diyorum. Yokizm gibi pırlanta gibi gençlere moderatörlük neden vermiyorlar. Çocuk gerçekten gecesini gündüzüne katıp firma yetkilisi gibi herkese cevap yetiştiriyor. Helal olsun kardeşime, yokizm'e bulaşacak olan karşısında beni bulur, yedirmem kimseye. 😃
|
İyi ramazanlar hocam, kafaya takmam ya karşıdakine bakarım muhatap olunacak birisi mi diye ona göre cevap veririm.Arkadaş istiyor herkes onun istediğine göre yaşasın, Yokizm'e bile bulaşıyorlar ya hayret ediyorum forumun halini siz düşünün |
Tum musluman aleminin ramazan-i serifi hayirli olsun. Hayirli oruclar diliyorum, sahurda bol gbli gunleriniz olsun 😁
|
Benzer içerikler
- sim kart desteklenmiyor
- operatör değişikliği sonrası whatsapp
- telefon numarasından tc bulma
- internet.04 nedir
- internet e çekiyor
- çağrı sonlandırıldı ne demek
- özel numara bulma
- turkcell abone sayısı
- wifi araması nedir
- vodafone mobil imza
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X