Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM'DAN ŞOK CAYMA BEDELİ! 6.110 TL - BÜYÜK MAĞDURİYET! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar, bu detaya göre 634 gibi rakamın yansıtılması gerekmiyor mu ben mi yanlış anlıyorum. Müşteri lehine olan bu tutar değil mi sizce

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • zamangaribi Z kullanıcısına yanıt

Aslında çakallı da değil örnek vermesi açısından

Ben arçelikte çalışıyorum bugün 9kg çamaşır 26binden 22 bine düşüyor. Sen almak istedin 1 ay sonrada teslim istiyorsun ben sana ocak ayının kampanyasından satmışım. Şubat olmuş kampanya bitmiş sen gelmişsin bana 9kg farkını veriyim 10kg çeviriyim diyorsun. Tamam çevirde ben sana 4bin indirim yaptım neden arçelik yapıyor inidirimi bende arçelikten alıcam o parayı sen model değiştirirsen 9kg ile 10kg arasındaki 3k farkı + kampnayada 4 bini talep ederim senden. Durum bundan ibaret.

Kaçıncı ayda caydıysanız o kadar ay taahhütsün ücretten hesaplayın .

Yan tarafta yazar taahhüt süz ücrette faturanın altında yazar

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

Kılıfına uydurulmuş hocam, thh başvuru yapacağım ama zor gibi. (Son ayda 480 TL gibi bir rakam ödüyordum bu arada bunca indirime rağmen :) )

TÜRK TELEKOM'DAN ŞOK CAYMA BEDELİ! 6.110 TL - BÜYÜK MAĞDURİYET!

Kılıfına uydurulacak 1 durum yok

Dertsiz Başınıza dert almışsınız .

Tarifenizin Taahhüttü dolmadan Tarife değişikliği yapmışsınız .

Bundan ötürü de 2 tarifeden de cayma bedeli yansımız .

Hakkınızı arayın tabi

Bunca indirim dediğiniz %40 indirim var tarifenin taahhütsün fiyatı yüksek olduğundan bu kadar cayma bedeli çıkmış .

• Evet ben de aynısı söyleyecektim. İlk girişteki taahhüt süreniz bitmeden 2. bir taahhütlü kampanyaya girmişsiniz. Telekom da size 2 taahhütün de farklarını yansıtmış. Ha bu çakallıktır ayrı konu bence ama hukuki olarak vardır bir açık kapısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zopheal -- 23 Ocak 2025; 14:45:58 >
  • Taahhütüm bitmiş geçen ay ve operatör farklı bir fiyattan devam ettirmiş ben şimdi operatör değişikliği yapsam cayma bedeli ödermiyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • needacar kullanıcısına yanıt

Biten bir şeyin cayması olur mu sizce ?Yanıtınız Olmaz ise ödemezsiniz

Teşekkürler. Uygulamadan tarifeme girince Tarifeni yenile: Tarife indirimin bitti. İndirimli fiyatlardan devam etmek için tarifeni yenile uyarısı var

• Görsel ekleyebilir misiniz

Taahhüt vermenizi istiyordur sizden

Hocam bahsekonu operatör Vodafone. 2. Telefonumun hattı. Telefon çocukta; gelince ekran fotosu atayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi needacar -- 24 Ocak 2025; 15:39:49 >
  • needacar kullanıcısına yanıt

Vodafone konusunda sorarsanız detaylı yardımcı olurlar TÜRK TELEKOM'DAN ŞOK CAYMA BEDELİ! 6.110 TL - BÜYÜK MAĞDURİYET! 

• Taahut devam ederken alt pakete (ucretsel bağlamda) geçmemek kaydı ile tarrife degisikligi yapılabilir burada cezai bir işlem yansitilmamasi gerekiyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • souledge S kullanıcısına yanıt

al paket diye bir şey yok zaten burada .

• clarq26 kullanıcısına yanıt
    Arçelik ve ilginç kampanya şartları. Bayileri hala zorluyor demek aynı şekilde:) işlemi kapattığın an daha elleyemezsin :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • clarq26 kullanıcısına yanıt

Buzdolabı için tanıdık servis var mı birşey soracaktım ?

Biz bayi oldugumuz için servis bizde değil hacım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam senin olay sen ttde tahautlu bir tarifedeyken ttnin başka kampanyalı bir tarifesine geçmişsin.Sonra ordaki taahhut bozulup vodafona geçmişsin.Orda ilk tt taahhutu neden bozuldu?Ayrıca tüketici hakem heyetinden inşallah olumlu dönüş alırsınız ama her şey kılıfına göre olmuş.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.