Şimdi Ara

Türk Telekom'dan Turknet'e İnternet Taşıma! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
3.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir sorun olduğunda mutlaka bir muhatap bulabiliyoz mu? ben buraya 1-2 yıl önce başvurmuş ama port sorunundan dolayı abone olmamıştım. aradığımda telefonu kaydettikten sonra telefona çıkmamışlardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhabalar, sizi de aramızda görmek isteriz. Tüm işlemlerinizi biz hallediyoruz. Sizin başvuru yapıp evrakları bize göndermeniz yeterli oluyor. Ortalama aktivasyon sürecimiz 3-6 iş günüdür. Ben de elimden geldiğince size yardımcı olmaya çalışırım. Sormak istediğiniz soru olursa PM üzerinden yazabilirsiniz
    ben de tt kulanıyorum. TT aboneliğim benim üzerime ama evde engelli var onun üzerine internet alsak tekrar sıfırdan kurulum mu gerekli acaba ?
  • faryildiz F kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hizmetinizi kontrol ederek bu durumu inceleyebilmemiz içinhttps://turk.net/online-islemler/ web sayfamızdan şikayet kaydı oluşturabilir misiniz?
  • wa$abi kullanıcısına yanıt
    Merhaba, tekrar sizi aramızda görmek isterim. Dilerseniz 08502888081'i arayarak boş port olup olmadığını sorgulayabilirsiniz.
  • PunkBunny kullanıcısına yanıt
    Merhaba, aynı iç kapı numarasına 2 hizmet verilemiyor. Bu nedenle aynı iç kapı numarasına hizmet alacaksanız öncesinde eski hizmetin iptali gerekiyor. Ardından yeni abonelik başlatmak için 08502888081 numaralı satış birimimiz ile görüşmeniz gerekiyor.

Engelli kampanyamızdan yararlanmak için engelli kişinin başvuru yapması gerekiyor. Yeni abonelik olduğundan dolayı tekrar kurulum işlemi gerekiyor.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Bu İnternet taşıma işleminden sonra yukarıda arkadaş geçtim ama Türk Telekom hattım iptal olmamış. 4-5 ay Türk Telekom'a fatura ödedim diyor. Ben geçmek istiyorum ama böyle bir sütundan korktum açıkçası. Ne diyorsunuz bu duruma.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Turknet aktif olduktan sonra e-devlet'e girip aboneliklerinize bakarsınız, eğer Telekom aboneliğiniz aktif görünüyorsa Telekom'a müracatta bulunursunuz. 4-5 ay beklemenin bi alemi yok.
  • toran_aga kullanıcısına yanıt
    Öyle ama buna gerek var mı? İnterneti taşıyoruz ya neden bir de Türk Telekom ile muhatap olalım.

• Arkadaşlar başka bu konuyu tecrübe eden yok mu?

• bende aynı şekilde ttnetten geçtim tahütüm bittikten sonra, bir cuma günü kullanıcı adım ve şifrem geldi onlar gelir gelmezde ttnetten internet ve telefon aboneliğimin iptal edildiği mesajı geldi.
  • Bugün benimde geçişim tamamlandı . 35 mbit vdsl kullanıyordum. aynı hız devam ediyor. Modemde eski değerlerle yenileri kıyasladım (snr margin ulaşılabilecek maksiumum hız vs) en ufak bir değişiklik olmadı. Sadece lol de sabit 27 ms olan pingim, sabit 32 ms oldu ancak hisedilebilir bir etkisi olmadı.
  • Teşekkürler

• türknet forumuna bakarken 90 tl kurulum ücreti olduğunu gördüm. iyi de biz telekomdan türknet e geçiyoruz. zaten kurulum hazır durumda. bu konudan bahsedebilir misiniz.
    Haklısınız aslında, bakalım şirket yetkilileri cevap verecek mi?

TT kapatmadan varsa ev telefonu + devre bilgileri (18 veya 88 ile başlayan 10 haneli numara) yalın kullanıyor iseniz sadece devre bilgilerini Turknet e iletir iseniz kurulum ücreti çıkmaz.

Cep telefonu numara taşıması gibi sabit internet işletmeci değişikliği yapabilirsiniz. (Sadece modem arayüzünden sizin tekrar kurulum yapmanız lazım (@ttnet yerine @turknet olacak)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kütahyalı_ramazan kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkürler

• Eğer isterseniz hem geçiş konusunda yardımcı olup, hem de 1 ay ücretsiz kullanım için davet kodu verebilirim.

• hp_anka H kullanıcısına yanıt
    Babamların internetinden davet kodum var, teşekkür ederim. Geçiş konusunda nasıl bir yardımınız olur?

• 1 ay ücretsiz kullanımı site üzerinden başvuru sırasında zaten kendisi veriyor. bana da verdi mesela.peki bu 1 ay ücretsiz kullanım online işlemlerde görünüyor mu? nerede görünüyor
    Online işlemerde görünmüyor ancak geçiş tamamlanınca sms ile bilgilendirme geldi bana. Ben davet kodu vermedim türknet kendisi halletti, tanımadığım birinin kodu ile olmuş. Muhtemelen turknet çalışanlarının tanıdığı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman06 -- 4 Ocak 2020; 23:32:18 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.