Şimdi Ara

Türk Telekom Dilekçe Örneği - Örnekleri ve Altyapı Port - Fiber - talepleri (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.141
Cevap
120
Favori
340.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ayhann06

haklısınız olur mu olur kurumu oyalıyorsunuz diye ceza yazabilirler...beklerim yani
    Bir sey olmaz sürekli ayni konu şikayet yapmışsın degerlendirme almayacaklar şikâyetlerinizi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xSwindLer X kullanıcısına yanıt
    netspeed müşterisiyim dönüşüm yapacaklarını bilsem telekoma geçiş yaparım sorun değil onuda belirtiyorum ama net kimse konuşmuyor...
    telekom müşterisiyken de çok şikayette istekte bulundum ama proje ve planlama yok diyorlardı.. sizin şansınıza değişmiş sanırım
  • ayhann06 A kullanıcısına yanıt
    Normalde turknet kullanıyordum hocam, son gelen turknet zammından sonra türk telekom daha ucuza (şuan 12 mbps pakete 70 tl ödüyorum) geldiği için yeni aboneliğimi türk telekomdan almıştım. Türk Telekom abonesi olduğum için mi süreç hızlandı yoksa başka bir sebebi mi var hiç bilmiyorum. Dolap aktarımında ekibe denk gelirsem bilgi almaya çalışacağım.
    bence tesadüf 10 yıllık telekom abonesi olduğumuz halde planlama yok ödenek yok vs gibi laflarla oyaladılar bende netspeed firmasına geçtim 1 yıl kadar önce... şimdi de farklı iss ye geçiş yapmışsınız bizim vereceğimiz bir hizmet yok deyip çıkıyorlar...telekoma geçiş yaparız sorun yok diyorum siz yeterki alt yapı getirin diyorum hiç oralı olmuyorlar... internet sayfasından telekoma başvuru yaptım geçiş için dün aradılar hat düştü bir daha da aramadılar...

beni mimlemişler sanırım... twetter den mesaj atıyom arayın müşteriniz olacağım diye hiç oralı olan yok :)) iş inada binmiş
    Özelmusteriyonetimi mail adresi tarafından engellendim bende cevap vermiyorlar artık Apartmandan sizden bAşka açık kapı veya cimer üzerinden şikayet edecek kimse yokmu hocam. Bana son gelen cevapta bölgenizdeki diğer kullanıcılar tarafında da aynı şikayette bulundu gereği yapılacak gibi bir mesaj gelmişti. Ondan sonra işleme alındığını düşünüyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    var binada bir kaç komşumla aram iyi ama şimdi cimere girin yazın felan desem uğraşmazlar ama fiberi de istiyorlar.. demek ki benim bağlı olduğum dolaba benden başka istek yapan yok bana o kadar cevaptan böyle bir yanıt gelmemişti...
    Fiber isteniyorsa herkesin elini taşın altına koyup bir şeyler yapması gerekiyor hocam. Keçiören Telekom baskı olmadan bir şeyler yapmıyor maalesef. Açıkkapi başvurularımdan bir kaç tanesini ekliyorum buraya. Süreç uzadıkça ve şikayetler arttıkça daha olumlu cevaplar almaya başlamıştım ben.
    Türk Telekom Dilekçe Örneği - Örnekleri ve Altyapı Port - Fiber - talepleri

• 3 keredir btk şikayet kısmından yazdım aynı şeyleri yazıp geliştirdiler. Bu açık kapı tam olarak ne oluyor etkili mi, oradan da yapılabiliyor mu bu altyapı şikayeti acaba? Tecrübeli olan arkadaşlar bilgi verebilir mi?

İlgili kanunları incelemek lazım. Ben de bilmiyorum detayını doğrusu.

• efsane190789 kullanıcısına yanıt
    İçişleri Bakanlığı uygulaması Açık Kapı. Ana konusu da mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 15 Ağustos 2020; 20:25:45 >
  • merhaba arkadaşlar ben netspeed abonesiyim. ttnet sitesinden sorgulama yaptığımda adresimde HİPERNET gözüküyor. fakat netspeed sitesinden benim apartmandaki daireleri sorguladım en fazla 13 mbps hız alabilirsiniz diyor. mh ile de görüştüm, onlarda 13 mbps diyor. fakat benim oturduğum apartmanın yanındaki ve arkasındaki daireleri sorguladığımda en az 75 mbps hız gösteriyor. bursa karacabey de ikamet etmekteyim. hızı yükseltmek konusunda ne yapmam gerekiyor. hat değerlerim aşağıda...

• karakabus_ K kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Hattınız ADSL modunda oldugundan dolayı maksimum 20/21 görebilirsiniz. VDSL moduna alındığında maksimum hızı görebilirsiniz. Bunun için de işletmecinin işlem yapması gerekir.

Dilerseniz VDSL bir pakete geçiş yapmak istediğinizi söyleyin. İşlemler başlatıldığında tarafınıza bilgi verilecektir diye düşünüyorum altyapı durumu ile ilgili. Taahhütünüz vs yoksa tabi. Bu arada modem VDSL desteklemesi gerekiyor. Son olarak ise üst pakete geçişlerde taahhüt bozulmuyor genellikle ama yine de işletmeciden bilgi alınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 18 Ağustos 2020; 15:56:44 >
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    işletmeci derken netspeed'i kastediyorsunuz değil mi? benim hızımı arttırın vdsl paketine geçirin dedim, Santral/Saha Dolabı Tahmini Mesafe 1107 metre, alabileceğim hız 15 mbps olduğu için altyapınız desteklemiyor diye cevap geldi. halbuki en fazla 50 mt. ötede büyük bir türk telekom saha dolabı var. bu nasıl oluyor?
  • karakabus_ K kullanıcısına yanıt
    İşletmeciniz, abone olduğunuz firma demek.

Bahsettiğiniz saha dolabının kodu ile, binanızdaki ankastre üzerinde yazan saha kodu aynı mı?
    Örnek

123sd
    A3

123 sizin saha kodunuzu gösterir. Dolabın üzerindeki kod ile karşılaştırma yapmanız gerekir. Bağlı olduğunuz sahayı böylece öğrenebilirsiniz.

• geçen hafta başvuru yapmıştım saçma sapan bir dönüş yapmışlar...

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu üzerinden şirketimize iletmiş olduğunuz şikayetiniz hakkında gerekli inceleme ve çalışmalar titizlikle yapılarak tamamlanmıştır. *** numaralı aboneliğinize ait şikayetinize istinaden İnternet erişim hizmetinden faydalandığınız lokasyonda ADSL altyapısının bulunduğu, Fiber internet hizmetinin tesis edilmesine yönelik talebinize istinaden yapılan kontrollerde, söz konusu lokasyonda Fiber internet hizmetine ait altyapının bulunmadığı anlaşılmıştır. Mevcut imkanlar doğrultusunda dönüşümünün henüz gerçekleşmemiş olması nedeniyle hizmet sunumu mümkün olamamaktadır. Bilgilerinize arz ederiz. Saygılarımızla.

lokasyon istanbul beykoz. yandaki mahallede fiber var taşınacağım yerde yok. taşınma işi seneye olacak şimdiden hazırlık yapıyorum. annemlerin adına başvuru yaptım ama olmadı bakalım...
  • darthskywalker kullanıcısına yanıt
    Bir sene içerisinde yapılır hocam belki.

Hocam umarım. Bir de muhtar ile konuşacağım. Bakalım ne olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    hocam btk şikayet sitesine yazdım gelen cevap şu şekilde, "Sayın S..... B...., Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu üzerinden şirketimize iletmiş olduğunuz şikayetiniz hakkında gerekli inceleme ve çalışmalar titizlikle yapılarak tamamlanmıştır. Needspeed aboneliğinize ait şikayetinize konu olan talebinizin Şirketimizin müşterilerine sunmuş olduğu hizmet, ürün veya servislerle ilgili olmadığı anlaşılmıştır. Bu sebeple Şirketimizce yapılacak herhangi bir işlem bulunmamaktadır. Şikayetinizi hizmet almakta olduğunuz firmaya iletmenizin faydalı olacağı değerlendirilmektedir. Bilgilerinize arz ederiz. Saygılarımızla."
    kısaca bizim yapabileceğimiz bir şey yok, altyapınız ne hız desteklerse onu veririz diyorlar. hocam muhtemelen benim internet hattı PTT şubesindeki santral hattına bağlı. çünkü mesafe tutuyor hemen hemen. 1100 mt.
    benim apartman giren telefon ve internet kablolarına baktım. siyah kalın telefon kablosu. apartman internet kutusunun üstünde 28shn4.5 yazıyordu anlamadım ne olduğunu. ama çok iyi biliyorum bizim apartmanın 100 mt. yakınında 1,5 mt yüksekliğinde büyük bir saha dolabı var.

• darthskywalker kullanıcısına yanıt
    Aynen görüşün elbette. Komşularınızla da toplu dilekçe yapabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.