Aticam hocam da birşey sorucam fiberde hat değerleri diye birşey var mı (modemin içinden bakarak) neden soruyorum ben 1000 Mbit istedim ama TT dakiler bana ilk 500 al 1000 gelmezse boşuna 1000 parası ödersin dediler gelen ekipte sorun çıktı onlar İnternet gelmeden gittiler onlar gittikten sonra 500 Mbit hizi gördüm onlarda sana ana kablo bağlamışlar normalde bunu evin içine vermezler dedi 1000 alırsın dedi ama sinyal olcmeden ben hat değerlerine bakıp 1000 kaldırır mı ogrenemebilir miyim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Türk Telekom Dilekçe Örneği - Örnekleri ve Altyapı Port - Fiber - talepleri (198. sayfa)
-
-
Yazdım buradaki dilekceden.aradilar .tamam baktiralim dediler bir aydır gelen giden yok. Fiber kablo da çekili.bir kutu takilacak sadece. Evden taşınacağım yapacak bir şey kalmadı.illa araya adam mı sokmak lazım araya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gponda alırsın sen telekomdaki saha ekiplerinin dediğine bakma çoğu hala vdsl dönemindeki mantıkla ilerliyor.
-
Fiberde hat değerleri diye bir şey olmaz yani bakamazsınız
Ont üzerinde sadece db cinsinden sinyal oranı gözükür o bilgi de tüketici olarak bizleri alakadar etmiyor tt kendisi bakıyor o bilgiye bir sorun olursa ont üzerinde kırmızı yanar arıza kaydı bırakırsınız
Size önce 500 dene sonra bine geç deme sebepleri hat üzerinden değil router üzerinden test etmeniz için. Wifi6 router verdilerse sorun oluşmaz
Bu ayarları yapmayı unutmayın ilk mesajdaki
-
quote:
Orijinalden alıntı: efe80
Yazdım buradaki dilekceden.aradilar .tamam baktiralim dediler bir aydır gelen giden yok. Fiber kablo da çekili.bir kutu takilacak sadece. Evden taşınacağım yapacak bir şey kalmadı.illa araya adam mı sokmak lazım arayahttps://onlineislemler.turktelekom.com.tr/bize-ulasin/internet
Adresinizi yazın ftth için gerekli kablonun çekildiğini ancak TT tarafından ilgili ankastre kutu montajının yapılmadığını beyan edin. Tarafınıza bilgi verilir
-
Hocam kutu koncak diye duydum ama tt ekibine rastlayamadığım için soramadım sanırım 6 lık kablolarlamı ne evlere dağıtılacakmış ama 2 aydır boş boş duruyor bu süreci hızlandırmamın yolu yokmudur ?
-
Hocam dilekçede olan vekil 18 yaşından küçük ama bu sorun teşkil eder mi? Eğer ederse ne yapmalıyım? BTK'dan tekrar cevap geldi söz konuusu lokasyon için fiber altyapı dönüşümünün olduğunu ancak tahmini süre verilemediği söylendi, konuyu birde kamu denetçiliği kurumuna taşımak istiyorum da aynı vekil 18 yaşından küçük olduğu için sorun çıkar mı diye düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet7374 -- 23 Ocak 2025; 5:24:3 > -
bende ping zaten 4 5 ordaki kablosuz ayarla oynadım hızım daha da düştü en iyisi fabrika ayaları bu arada hızımı 1000 mbite yükselttim aradan 2 saat geçti hız testi yapıyorum çok oynak 500 de oluyor 600 de 700 de en yüksek 880 gördüm onuda laptopta gördüm telefonda daha düşük hızlar orda 700 leri gördüm telefon samgung a54 hepsi kablosuz testler (modemin dibindeyim) çok oynak olması düşündürüyor beni acaba geçiş zaman mı alıyor
-
Planlama dahilinde yapılan bir iş oldugu için zaten iş programında nasıl ise o sekilde ilerliyorlar bağlı oldugunuz müdürlüğün planlama birimine adresinizi verirseniz onlar size söylerler
-
18 yasından kucuk bir kisi yani yasal olarak abonelik alamayacak bir kişi bu işlemleri yürütemez
Örnek vereyim siz on sekiz yasından ufaksanız başvuruları babanızla annenizle beraber yapın sorun olmaz
-
Kablolu test yapın hocam o kadar oynamaz kablosuzda oynar
-
Modem ZT39GE Ont cihazda Nokia ilk 500 Mbit hız aldım telefon laptop kablosuzda 450 510 Mbit hızları gördüm ertesi gün hızımı 1000 mbite çıkardım hız anında 1000 mbite çıkmıyor tam randimana çıkması 1 gün sürdü şuanda telefonda 600 700 arasi laptopda kablosuz 800 mbieri laptop da cat5 kablo ile 940 mbiti görüyorum ping değeri sürekli 4 5 6 larda sürekli düşük bu güzel download laptop kablosuzda denedim 1 GB indirmesi 48 Saniye sürdü
Sana çok teşekkür ederim hocam bıkmadan soruları cevaplıyor sin herkese yardım ediyorsun çok teşekkürler ALLAH isteyen herkese nasip etsin çok şükür mutlu sona erdim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Merhaba hocam öncelikle fotoğraf için ve duaların için teşekkürler Allah razı olsun. Bilmukabele hocam. Bizler birbirimizden razıysak ne mutlu bizlere. Bir sorun bir şey olursa yazın hocam ölüm dısında buralardayım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X