Şimdi Ara

Türk Telekom Dilekçe Örneği - Örnekleri ve Altyapı Port - Fiber - talepleri (195. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.896
Cevap
109
Favori
323.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 191192193194195
Sayfaya Git
Git
Giriş

Oluyor evet

https://forum.donanimhaber.com/ozel-fiber-cektirme--152493687-54

Site yönetimi o ücreti ödeyebilir yüksek bir şey çıkacağını zannetmiyorum kişisel görüşüm elbette.

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

tamamdır hocam çok teşekkür ederim. Bir iki hafta sonra yine yanıt gelmezse dediğiniz gibi ya mail atarım yada telefon ile iletişime geçerim

• Mustafaaaxa01902 M kullanıcısına yanıt

Tamamdır Türk Telekom Dilekçe Örneği - Örnekleri ve Altyapı Port - Fiber - talepleri 

• Ben başvuruyu yaptım 2 ay oldu. 1 ay öncede twitterdan iletişime geçtim. Oradan da ilk başta bilgi verildi birkaç güne keşfe gelecek dediler. Ondan sonra hiçbir şekilde bilgi alamadım. Twitterdan 3 kere yazdım aynı yere cevap verilmiyor artık. Nasıl yol alacağımı bilmiyorum.

• vnegras V kullanıcısına yanıt

Yasamıs oldugunuz durumu buradan anlatın lutfen

https://onlineislemler.turktelekom.com.tr/bize-ulasin/internet

• Merhabalar hocam ilk olarak yardımcı olamaya çalıştığınız için herkesin adına teşekür ederim. Ben 1 ay öncesinde vodafona gittim orada sağ olsun bi arkadaş çok yardımıcı olmak istedi telekomdan saha elamanlarıyla konuştu bizim evin yakınlarında boş part varmı diye bakamya geldiler fakat bulamadılar benim hemen evimin altında bir kutu olmasına rağmen ve sorduğumda port kutusunu arızalı olduğunu söylediler Şimdi benim problemim portla ilgili diğer ismi "saha kutusu" bunu için dilekçede nasıl bir yol izlemeliyim ayndılatırmısınz rica etsem.

• Bosssss B kullanıcısına yanıt

Merhaba rica ederim hocam.

Öncelikle problemin net tespitini yapmak gerekir

https://onlineislemler.turktelekom.com.tr/bize-ulasin/internet

Buraya adresinizi yazın ve "port olmaması sebebiyle hizmet alamıyorum" notunu ekleyin. Gelecek olan yanıta göre yeniden konusalım

• Tahminen kac aya gelır fiber pendık esenler mah kabo atıldı gerisi bekleme modundayız..
    Türk Telekom Dilekçe Örneği - Örnekleri ve Altyapı Port - Fiber - talepleri

• barber86 B kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun. Kablo çekileli kaç ay oldu?

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Aralık 1 2 haftaları ilk haftaları dıyelım
  • barber86 B kullanıcısına yanıt

Min 2 max 6 diyelim.

• AMC kullanıcısına yanıt
    Adım atılar bakalım subat umuyorum bende sonrası fıber deneyelim umarım fıyat bıseler yaparlar 100 fıber dıyolar vdsl aslında
  • Güncelleme : https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160271869

1 ay içerisinde sıfırdan ( binada fiber alt yapı , kutu vb. yok ) bütün işlemlerim tamamlandı , hattım ekipler tarafından kuruldu ve fiberi kullanabilir hale geldim. Öncelikle @XpressMusic34 arkadaşımıza ve konuya yorum yapıp yorumlarını okuduğum bu sayede süreç hakkında fikir edindiğim kullanıcılara teşekkür ederim.

Nokia Ont takıldı

EX3501-T0 Modem verildi ( Wifi 6 160 Mhz ) modem salonumda 2 oda uzaklığım var hızı kayıpsız şekilde wifi den alabiliyorum , tabi kanal vb ayarlarıyla uygun optimizasyonları yapıktan sonra daha iyi oldu.

Darısı alt yapısı olmayanların başına . Türk Telekom Dilekçe Örneği - Örnekleri ve Altyapı Port - Fiber - talepleri 

• Susun2Dk kullanıcısına yanıt

Bu görüntüyü ben de görürüm umarım hayırlı olsun :)

• keyboard772 K kullanıcısına yanıt

sağolun , az kaldı sizin hissediyorum  

• 
Sayfa: önceki 191192193194195
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.