Bu şekilde şikayet oluşturdum sonucu konu üzerinden paylaşacağım |
Türk Telekom Dilekçe Örneği - Örnekleri ve Altyapı Port - Fiber - talepleri (192. sayfa)
-
-
Tekrardan merhaba hocam iyi akşamlar dilerim size. Böyle bir mesaj geldi.
-
-
Sonucu paylasırsanız seviniriz teşekkürler
-
Merhaba iyi geceler hocam
Bağlı olduğun müdürlüğe gitmen gerektiğinden bahsetmisler hocam. Yolun düşerse uğra lütfen. Orada planlama birimi ile görüşebilirsiniz, gerekir ise dilekçe verirsiniz. Bu başvurunuzdan da bahsedersiniz.
-
Merhaba
Size 2025 de olabilir şeklinde yanıtı kim verdi ise bu bilginin arkasından gidin hocam. 2025 içerisinde yapılacağına dair (bir aksilik olmaz ise) bir yanıt aldıysanız bu yanıtı referans alabilirsiniz. Tabi en doğrusunu bağlı olduğunuz müdürlüğün planlama birimi bileceği için yolunuz düşerse sorun lütfen hocam planlama birimine. Yaptığınız başvurulardan da bahsedebilirsiniz.
-
Bu şekilde dönüş yapıldı hocam: Tarafımıza iletmiş olduğunuz konu hakkında kontroller sağlandığında, talebinizle ilgili satış yapmak istediğiniz adreste altyapı olmadığı / kapasite yoğun olduğu için satış başvurunuzun alınamadığı, müdürlüğünüze altyapının tamamlanmasıyla ilgili ön talebinizin iletildiği görülmektedir.180 gün boyunca altyapı kapasite sorgusu otomatik yapılmaktadır. Bu süreç içerisinde internet hizmetiniz durdurulacak ve tarafınıza internet hizmetinize ait kullanım ücreti yansımayacaktır. İnternet hizmeti dışındaki ürün ve hizmetlerin faturalandırması devam edecektir.(Cihaz taksitleri, Bağlantı ücret taksitleri gibi.).Bu süreçte Evimde mobil wifi modem hizmetlerinden faydalanabilirsiniz.
Saygılarımızla,
TÜRK TELEKOM MÜŞTERI HİZMETLER
Sınırsız Magent için de başvuru yapmıştım eve gelip fişe taktilar çekmiyor deyip gittiler. İstanbul sancatepe de ciddi bir altyapı sorunu var. Eski evde de ayni sorun vardi 2.5 senede geldi internet.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Güncelleme : Altyapı sorgulamasında fiber altyapı görünmeye başladı , türk telekom online işlem merkezinde ise 'Türk Telekom fiber artık binanızda! Hemen başvurun, internetinizi fibere hızlıca dönüştürelim'
bilgilendirmesi var fakat dönüşüm için başvuru yaptığımda kapasite yetersiz malesef fibere geçiremiyoruz diyorlar ve bazı sitelerde maximum fiber 100 gösteriyor garip
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Susun2Dk -- 25 Aralık 2024; 15:23:57 >
-
Kutu olmadığı için muhtemelen (kesin bilmiyorum)
ve detaylı sorgulamayı nasıl yaptınız hocam?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
evet kutu yok henüz takılmadı , Toplama Pc İnternet Altyapı Sorgulama burdan hocam
-
Teşekkür ederim
bize de 5 ay önce obk kabloları çekilmişti geçen hafta fiber kablosu çekildi kutu takılmadı. 1 hafta içinde olur dendi sorgulamada da görünmüyor zaten fiber.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
rica ederim , bende tam olarak turuncu ve obk kablosu çekildi 1 hafta sonra fiber görünmeye başladı hayırlısı artık , dediğiniz gibi kutu takıldıktan sonra düzelebilir belki benim durum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Susun2Dk -- 25 Aralık 2024; 15:36:55 > -
Sizin durumlarınız aynı TT yıl sonu kapamasında sizleri fiber dönüşüme alıp çevirdi gösteriyor. BTK zorlaması ne yazık ki, açıkca veri manipülasyonu yapmak için sistemde sizi aktif gösteriyorlar. Veriler için yapılan kötü bir uygulama, sizin için iyi diyelim aktivasyon ve diğer işleri hızlı halletmek zorunda kalıyorlar bu sebeple.
Ocak sonuna kadar sizin gibi yaptıkları herkesi yapacağız dediler ama TT bu söyledikleri ile yaptıkları arasında tutarsızlık var hep (bundan önce Aralık sonuna yetiştireceğiz demişlerdi ondan bu söylemim)
-
Bizim için iyi olan tarafı manipülasyon dan çıkıp reel e dönüşecek olması mı , yoksa sadece kağıt üstünde aktif mi kalacak acaba
-
öyle demeseydik iyiydi :) sorduğum kişi kabloyu çeken adam 1 haftada olur dedi bekliyoruz geçen hafta perşembe gelmişlerdi bu hafta da henüz gelen giden yok. çok fazla binaya çekilmiş toplam 8-9 binaya çekilmiş (bina içine kadar) ve ayrıca telefon direklerine yer altından turuncu fiber kablo çekilmiş (3-4 direk sanırım)
-
Cevabınız için teşekkür ederim iyi akşamlar tekrardan.. Müdürlüğe gidebilirim, eğer dilekçe yazacak olursam bu konudaki ana mesaj gibi mi yazayım? Yoksa onlar hazır veriyor, ben mi dolduruyorum formu?
-
Selamlar hocam. Sancaktepe nin neresindesiniz bilmiyorum. Bir kısmı Pendik Telekom a bir kısmı Ümraniye Telekom a bağlı. Bir de Sarıgazi tarafında epey bir Kablonet altyapı çalışması yapıldı belki görmüşsünüzdür. Eğer yolunuz düşer ise Ümraniye ye bağlı kısımdaysanız Ümraniye Küçüksu caddesinde telekom müdürlüğü var. Çekmeköy de oraya bağlı. Görüşüp net bilgi alabilirsiniz çünkü oraya bağlısınız. Eğer Pendik e bağlı iseniz Pendik Telekom ile görüşmeniz lazım hocam. Bu müdürlüklerde planlama birimi oluyor size en net bilgiyi onlar verebilir.
-
Tüm altyapı süreçleri tamamlandığında başvurabileceksiniz
-
Kendin hazırlayıp götür hocam ne olur ne olmaz
Onlarda da hazır formlar var
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X