Cümlemizden hocam teşekkürler, ekleme yapacağım tabi ufakta olsa hem arşiv hemde konuya destek olmuş oluruz |
Türk Telekom Dilekçe Örneği - Örnekleri ve Altyapı Port - Fiber - talepleri (190. sayfa)
-
-
Çok sağolun hocam
-
BTK ve birkaç kez TT'nin kendi sitesinden fiber altyapı talebinde bulundum ama hep otomatik cevaplarla geçiştirdiler. Dilekçe vermek için izin günümde gitmeyi planlıyordum,gitmeden önce son kez şansımı denemek istedim ve Bilal Uçar'a mail attım. Pazar gecesi saat 5 civarında uyudum, sabah uyandığımda ise 10 kereyi aşkın bir şekilde aramaya çalıştıklarını gördüm, şaşırdım çünkü pazar günüydü. 5 saat içinde mailim okunmuş ve iletişime geçilmeye başlanmıştı. Telefonla görüştüm, arayan beyefendi Kadıköy Telekom Müdürlüğü'nden olduğunu belirtti ve talebimin işleme alındığını söyledi. Altyapı çalışmalarının başlayacağını bildirdi. Ertesi gün, Salı sabahı saat 10 civarında bina içindeki gri kabloları çekip her daireye bıraktılar (toplamda 5 daire var). Öğlenden sonra bina önünde kazı çalışması yaparak, kablo için boru açıp turuncu fiber kabloyu getirdiler ve bina içine bıraktılar. Şu an sadece kutu getirilecek ve montajı yapılacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Merhaba hayırlı olsun. Fotoğraflar(kablolar, kutu vb) eklersen seviniriz hocam Güle güle kullanın
-
Bu sabah gelip kutuyuda takmışlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Hayırlı olsun hocam. Geriye aktivasyon işlemleri kaldı. Sonrasında kullanabilirsiniz. Mevcutta adsl/vdsl hattınız var ise o hattı ftth dönüşüm yapacaksınız. Eğer hiç hattınız yok ise direkt olarak ftth olarak abonelik alabiliyorsunuz aktif oldugunda sistem.
-
Kutuyu aktif etmeye geldiler yarım saat kadar önce olmadı tekrar gelicem dedi bugün aktif ederseler 3gün de getirmiş olucaklar fiberi
Çok iyiymiş hocam. Gelişmeleri aktarırsan seviniriz
-
Merhaba,
Binamıza dün kutu takıldı ben şahsen 1000 mb fiber tarifeden faydalanmak istiyorum Telekom müdürlüğü ile konuşup durumu anlatsam daire katıma Ftth dönüşüm kablolamayı çekerler mi.
-
merhabalar tekrardan. birkaç hafta önce de yine bilgi talep ediyorum diye yazmıştım bize ulaşın kısmından 60 gün içerisinde tamamlanması diye bir cevap gelmişti. bugün de havadan fiber kablosu çekiliyor (kabloda yazıyor) kablonun fotoğrafını çektim net çıkmamış ama okunuyor. ekliyorum. bundan sonra da ne zaman kutuyu takmaya gelirler acaba çünkü direkteki vdsl kutusunun kapağını sökmüşler kapatacaklar mı acaba sol alttaki kapak
-
-
Merhaba bu kutu bin megabit destekliyor zaten. Aktif oldugunda bin megabit kullanabilirsiniz
-
Merhaba
Kablo cekimi tamamlandı ise sıradaki islemler su sekilde. Ankastre kutusu takılacak, daireye obk kablo çekilecek. Sonrasında bu kutu aktif edilecek ve kullanıma baslayabilirsiniz
-
Türk Telekom il telekom müdürlüğüne dilekçe örneği
-
Dairelere kablo 4-5 ay önce çekilmişti sadece kutu yok. Haftaya kadar olur dedi bugün toplamda 4 binaya kablo çekildi siyah fiber. Yarın gelip yaparlarsa inanmıyorum ama iyi olurdu 😀
Hocam kusura bakmayın bazen unutkan olabiliyoruz :)
Süper :) Ankastre kutusu sonrası geriye sadece aktivasyon kalır. Sonrasında kullanıma başlarsınız
-
İnşallah hocam bu konuyu görene kadar fiber için bir fikrim yoktu 6 ay sonunda fiber internet kullanmaya başlayacağım inşallah. Benim uğraşımla 4 bina 40 daire düzgün internete kavuşacak sağ olun
Dualarınız güç veriyor hocam Allah razı olsun. İnşallah aktif olsun ont router fotoğrafı da bekleriz :)
-
Süreç hızlı ilerlemiş. Başvuru yapmadan önce sokağınızda veya mahallenizde yakın yerlerde fiber altyapı bulunuyor muydu? 300 metre ilerideki fiber altyapıyı bir türlü getirttiremedik biz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 19 Aralık 2024; 17:52:9 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X