Şimdi Ara

Türk Telekom Dilekçe Örneği - Örnekleri ve Altyapı Port - Fiber - talepleri (188. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: keyboard772 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.886
Cevap
109
Favori
323.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam aleyküm arkadaşlar bugün tekekom il müdürlüğüne gidip dilekçe vermek istedim dilekçeyi kabul etmediler gerek yok dediler sonra bari plan proje ekibi ile görüşeyim istedim onuda kabul etmediler ekip müdürlükte bulunmaz devamlı sahada oluyor dediler apartman girişine fiber optik kablo çekimi yapıldı ofdk kablo ankastre gibi eksik olan işlemlerin bir an önce yapılması için dilekçe vermeye gittim ama boş döndüm şimdi bana fikir verin apartman girişine resimde belirttiğim kablo çekim işlemi yapıldı Türk Telekom Dilekçe Örneği - Örnekleri ve Altyapı Port - Fiber - talepleri

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Patron12 P kullanıcısına yanıt

Tekrardan merhaba. imza toplayacağız, dilekçe örneklerinden hangisini yazmalıyız? yardımcı olursanız sevinirim :)

(Dilekçeye yan bloklarımızda Fiber dönüşüm kapsamına girdiğini ve bizimde dahil edilmemizi arz ederim) vesaire gibi birşeyler yazsam olurmu?

• Arkadaşlar havai fiber çekim süreci ne kadar sürüyor ?

200Metre aşağıda caddenin başına kadar gelmişler yol üstünde direklerde sarıp bırakmışlar 48FO-H yazıyor üstünde bundan sonraki süreci açıklayabilirmisiniz rica etsem.

Türk Telekom Dilekçe Örneği - Örnekleri ve Altyapı Port - Fiber - talepleri
  • Quiwick Q kullanıcısına yanıt

Havai Fiber kablosu ancak planlama hakkında bizim bir bilgimiz yok tamamen Telekom müdürlüğüne bağlı bir durum.

Binalara bile çekmeyebilirler yani planlamaları nedir bilinmez bir karanlık Türk Telekom Dilekçe Örneği - Örnekleri ve Altyapı Port - Fiber - talepleri Türk Telekom Dilekçe Örneği - Örnekleri ve Altyapı Port - Fiber - talepleri 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patron12 -- 10 Aralık 2024; 10:13:35 >
  • Maiky kullanıcısına yanıt

Merhaba hocam.

X x müdürlüğüne (hangi müdürlüğe bağlı iseniz)

X x adresinde ikamet etmekteyiz. Binamıza FTTH hizmeti sağlanmasını talep ederiz. Sürecin takibi için x x i vekil tayin ederiz.

İmzalar

• Quiwick Q kullanıcısına yanıt

Havai fiber ile yeraltı fiberin birbirinden hiçbir farkı yoktur hız olarak, performans olarak. Detaylı bilgi için

https://forum.donanimhaber.com/kazi-ruhsati-asfalt-kazi-yasagi-nedir-internet-altyapi-taleplerinde-imar-planinin-onemi-nedir--154095590

Bu kablolar binalara da gidebilir, direk üzerine kutu konulup oradan da dağıtılabilir internet hocam.

• kel_bakkal K kullanıcısına yanıt

Bende de benzer durum var. Sokağımda bütün binalarda fiber çekili. Bu yaz sonu yaptılar. Benim binama çekmediler. TT abonesiminisiz yoksa başka ISS mi?

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

İmzaları attırdık bazı daire sakinlerinin reisleri evde yoktu onların yerine hanımları imzaladı bir sorun çıkmaz heralde.

Birde muhtara vermek için fotokopisini çektireceğiz değilmi?

Hocam çoğunluk imza attı ise sıkıntı yok.

Muhtara verirsiniz dersiniz bizim böyle bir talebimiz var sen de takip edebilir misin

Eğer çok üstünde durmayacak gibiyse siz kendiniz takip edersiniz hocam.

Müdürlüğe gittik dilekçeyi verdik şef di adam galiba. yıl sonu olduğu için bu geçerli olmaz şubatta gelin dediler proje ozaman çizilir dedi .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sürecin takipcisi olun hocam lütfen. Hayırlı olsun

• Teşekkürler şubata kadar beklicez sadece yapcak bisi yok . Dilekçeyi ordan ayrılırken geri verdiler bize. Bu arada sizin gibi çoğu müşteri imza toplatiyor dedi bize canlı talep lazım gibi birşey söyledi adam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maiky -- 12 Aralık 2024; 18:44:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam dilekçeyi saklayın, size söylediği tarih aralığında teslim edersiniz. Canlı talep dediğine bakmayın, verdiğiniz dilekçe geçerlidir hocam. Talebinizi iletmeniz kafi, ilgili birim değerlendirecektir

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

Dilekçede imzaları topladığımız günün tarihi yazılı sıkıntı çıkarmazmı o ? tekrar şubatta götürdüğümüzde eski tarih yazılı fln diyebilirler gibi geliyo bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maiky -- 13 Aralık 2024; 1:2:45 >

Elinizde bulunsun gerekirse yeniden hazırlarsınız

Şu an elinizde olanı da ek dosya gibi sunup ilgili tarihte yaptığınız müracaattan da söz edersiniz

• Merhabalar apartmanın giriş katındaki odaya kadar şu şekilde fiber çekilmiş ve böylece yıllardır bekliyor görüntü aşağıda , altyapı sorgularında vdsl gözükmekte apartman , dairelere kadar olan sonlandırma için kimlere başvurulmalı ?

Türk Telekom Dilekçe Örneği - Örnekleri ve Altyapı Port - Fiber - talepleri
  • MrMCS kullanıcısına yanıt

Merhaba.

https://onlineislemler.turktelekom.com.tr/bize-ulasin/internet

Adresinizi yazın, FTTH sisteminin kurulu olduğunu ancak aktif edilmediğini yazın. Gelecek olan yanıta göre yeniden konusalım

• Kutunun üstünde Türk Telekom yazıyor değil mi bu bana süperonline'ı anımsattı. Eğer TT ise @XpressMusic34 dediği şekilde ilerlemeniz lazım.

• Patron12 P kullanıcısına yanıt
    Turktelekom hocam , hocamın dediği gibi iletişime geçtim bakalım cevabı bekliyorum ,apartman yöneticimiz bu şekilde cevap verdi Türk Telekom Dilekçe Örneği - Örnekleri ve Altyapı Port - Fiber - talepleri

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.