Hocam yönetim karar defterine yazıp oy birliği ile kabul edilirse o karar defterinin ilgili sayfasının fotokopisini de verebilirsiniz Rica ederim |
Türk Telekom Dilekçe Örneği - Örnekleri ve Altyapı Port - Fiber - talepleri (186. sayfa)
-
-
Oooo bak bu daha iyiymiş. Hemen yazayım. :)
-
Hocam metin olarak dikkatli yazın. Sakin talepleri ile binaya ftth altyapının sağlanması için oy birliği ile Turk Telekom x x müdürlüğüne müracaat edilmesine karar verildi, süreci yönetici x x takip edecektir gibi yazarsanız daha net olur. Sizin eklemek istedikleriniz varsa ekleyin yine sıkıntı değil o kısım.
-
tamamdır hocam yarın sabahtan arıyayım bugün açmazlar galiba. Ben görmemişim ya btk olduğunu :)
-
Bugün mesai saati bitti hocam. Yarın arayın ihmal etmeyin
-
Binaya FTTH fiber geldi,mevcut VDSL aboneliğim için fibere nakil olması için ISS ile görüştüm,port yok bu yüzden devam edemiyoruz dediler.Yarın gidip dilekçe vereceğim.Sizce işe yarar mı ? ISS'de ara ara altyapı sorgulayın diyor,tamam altyapı sorgulayalımda sorgulama yapınca fiber var diyor port var mı yok mu onunla ilgili birşey yazmıyor ki
-
Ttnet müşterisi değilseniz taleplerinizi işletmeciniz üzerinden iletmelisiniz. İşletmeciniz ilgili talebi altyapı sahibine iletecektir.
https://gigaspeed.com.tr/altyapi-sorgulama
Buradan sorgularsanız altyapı -port olup olmadığını gösterir
Bir de eğer yeni kuruldu ise henüz aktif olmamıs olabilir. Eğer aktif edilmemis ise
https://onlineislemler.turktelekom.com.tr/bize-ulasin/internet
Buradan adresinizi yazın ftth kuruldugunu ama henüz aktif edilmediğini ve ne zaman aktif edileceğini sorun. Bilgi verilir tarafınıza.
-
Merhaba hocam köyde yaşıyorum. Civarımdaki tüm köylerde VDSL 100 Mbps'ye kadar altyapı bulunurken burada 8 Mbit geçmiyor hızım. Santrale uzaklık 1600m. Aşağımda bulunan köyün dolabına bağlıyım. Kendilerine son aylarda çok baskı yaptım. 27 Eylül'de aradılar. VDSL altyapı getireceğiz dediler Ocak ayına kadar. Geçen hafta BTK üzerinden şikayet oluşturdum. Bu cevap verildi:
İnternet erişim hizmetinden yararlandığınız lokasyonda VDSL hizmetinin tesis edilmesine yönelik talebinize istinaden yapılan kontrollerde, VDSL hizmetine ait altyapının hizmetine ait altyapının bulunmadığı anlaşılmıştır. Mevcut imkanlar doğrultusunda altyapı dönüşümünün henüz gerçekleşmemiş olması nedeniyle VDSL altyapı üzerinden hizmet sunumu mümkün olamamaktadır. Bununla birlikte söz konusu lokasyon için VDSL altyapı dönüşüm çalışmalarının 2024 Aralık ayı sonuna kadar devam ettiği ancak çalışmaların tamamlanacağı net bir süre bilgisi iletilemeyeceğini üzülerek belirtmek isteriz.
Siz değerli müşterimizin kaliteli ve hızlı internet hizmetinden faydalanabilmesi için altyapı dönüşüm talebinizi kayıt altına aldık.
Daha öncesinde Türk Telekom Müdürlüğüne Açık Kapı üzerinden yazdım dilekçe. Yüz yüze de görüştüm. Kesinlikle bulunduğunuz yere bir planlamamız yok dediler. BTK üzerinden Telekom niye bu yanıtı veriyor?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cracker1718 -- 29 Kasım 2024; 2:36:29 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
hocam bugün gittim türk telekom genel müdürlüğüne maşallah pek bi ilgililer :) derdimi söyledim,o işe mühendisler bakıyor onlarda çıktı yarın 08:30'da gelin diyip başından savdı :) eve gelirken baktım üst sokağa fiber çekiyorlar gittim konuştum.Bugün bitiririm işimi port işi de çözülür dedi,az önce aradım mevcut ISS'mi port olduğunu 1000 mbite kadar verebileceğini söyledi hemen geçiş yaptım
-
Merhaba
Plan içerisinde var ise onu bildirmişler ama çalışmanın ne zaman tamamlanacağına dair bilgi vermemişler. İnşallah 2025 sizin yılınız olur ve vdsl hizmetine kavusursunuz. Anladığım kadarıyla saha dolabı kurulumu yapılacak sizin köye. Tabi bu saha dolabına fiber gelecektir. Bu calismalar da zaman ve maliyet eksenli oldugu icin sure bilgisi aktarmamıslar. İyi bir şey size gelen cevap. Pozitif kalın inşallah 2025 in sonuna kalmadan vdsl kullanmaya baslarsınız
-
Hayırlı olsun hocam :) Ont ve router fotoğraflarını bekleriz :)
-
hocam kdk ya mail attım dosyaya eklemişler aradığımda kadın mail atman gerek dedi iptalini veya düzeltilmesini iste dedi ben ikisini de yazdım artık hangisi hoşlarına giderse onu keşke başta düzgün yazsaydım yazık olur iptal ederseler geçen zamana
-
Hocam ilgili konunun ilk mesajında detaylıca tarif etmiştik ama zannedersem gözünüzden kaçtı. Sağlık olsun inşallah düzeltilir sıkıntı kalmaz
-
hocam ne geliyorsa başıma acelecilikten geliyor valla :D biraz gecikir belki başka sorun olmaz inş gelişme olursa paylaşırım buradan
-
Arkadaşlar bizde 4 bina yan yana 9 11 13 15 bina notları benim binam 11 iki katlı müstakil ev kapıma kadar fiber çektiler 9 13 15 de fiber görünüyor alt yapı soeguladigimda bende görünmüyor o kutu denen şey bana konulmadı türk Telekom çalışanına koyarken sordum senin tek ev zaten gerek yok sana dedi şimdi benim kapımda fiber kablo var ama alt yapıda yokum turknetteyim bu arada turknette de görünmüyor ne yapayım ben şimdi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
https://onlineislemler.turktelekom.com.tr/bize-ulasin/internet
Adresinizi yazın, ftth kurulduğunu ama binanıza tanımlanmadığından bahsedin. Gelecek olan yanıta göre konusalım yeniden
-
-
Merhaba sizin adresinizde hem fiber hem VDSL aktif gözükmüyor. Tahminimce dönüşüm yapıldı ya da yapılacak o yüzden VDSL alımı kapalı çünkü hiç gözükmüyor sistemde yoksa VDSL var ama boş port yazardı sizde VDSL hiç gözükmüyor. Telekom'a durumla ilgili kayıt açın ya da müdürlüğe gidin ama dönüşüm yapılacak yerlerde oluşan sorunlardan bu bir bina içini kontrol edin bence.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X