Apartmanın bodrum katına inip baktım durum bu şekilde. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali Dogukan -- 3 Aralık 2024; 11:3:43 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Türk Telekom Dilekçe Örneği - Örnekleri ve Altyapı Port - Fiber - talepleri (187. sayfa)
-
-
Merhaba hocam. Kadirli yazısını görünce aklıma elbette Yaşar Kemal geldi. Kendisi Osmaniye nin Kadirli ilçesindendir. Kadirli deyince komşusu Düziçi ni unutmamak gerekir zira Selvi boylum al yazmalım filmi orada çekilmişti. Aslantaş Barajının inşaat halini görebiliyoruz filmde.
Konuya gelirsek
https://onlineislemler.turktelekom.com.tr/bize-ulasin/internet
Adresinizi detaylıca yazın ve port olmaması durumu sebebiyle internet hizmeti alamadığınızdan bahsedin. Gelecek olan yanıta göre yeniden konusalım. Detaya girmeyin, sadece adresi yazın ve port yok hatası aldığınızdan dolayı internet alamadığınızdan bahsedin.
-
Merhaba mevcutta VDSL var ama sistemden alım kapanmış.
Yani size boş port yok uyarısı vermiyor.
Size komple altyapı mevcut değil diyor sorgulama sistemi.
Telekom bunu yaptığında VDSL tarafını dönüşüme almış demektir.
Elektrik odası ya da bodrumda turuncu ana hat kablosu ya da başka internet kutusu olabilir, hiç olmayabilir de sadece yan blokları yapıp sizi yapmamaları taşeron kaynaklı olabilir.
Üstteki mesajdaki adımlar ile ilerleyin ona göre yönlendirmeyi üstat yapar :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: XpressMusic34Merhaba hocam. Kadirli yazısını görünce aklıma elbette Yaşar Kemal geldi. Kendisi Osmaniye nin Kadirli ilçesindendir. Kadirli deyince komşusu Düziçi ni unutmamak gerekir zira Selvi boylum al yazmalım filmi orada çekilmişti. Aslantaş Barajının inşaat halini görebiliyoruz filmde.
Konuya gelirsek
https://onlineislemler.turktelekom.com.tr/bize-ulasin/internet
Adresinizi detaylıca yazın ve port olmaması durumu sebebiyle internet hizmeti alamadığınızdan bahsedin. Gelecek olan yanıta göre yeniden konusalım. Detaya girmeyin, sadece adresi yazın ve port yok hatası aldığınızdan dolayı internet alamadığınızdan bahsedin.
Yaşar Kemal in doğduğu ve evinin olduğu köyde babam 90lı yıllarda görev yaptı okurken gülümsedim teşekkür ederim ☺️ Arslantaş Barajına da bolca gittik gidiyoruz.
oraya yazdım hocam cevap gelmesi çok sürüyor mu acaba
-
Hocam (mesaj ve konu içerisinde kişisel veri paylaşımı yasaktır) mail atar mısınız nedense özel mesajı cevaplayamıyorum özel mesajlarınız kapalı şeklinde bir hata alıyorum.
yönetici arkadaşa da size de yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum
Yönetici notu : Mail adresi kaldırıldı
-
Estağfurullah
-
Çok sevindim hocam çokça selamlar :)
Çok sürmez kısa sürede yanıt gelir. Yanıt gelince buradan yazın üzerine tekrar konusalım.
Bu arada özel mesaj gonderemiyorsanız gsm onayı yapmanız gerekiyor. Gsm onayı mı yapmamıştınız? Ayarlar menüsünden gsm onayı yapabilirsiniz. Eğer gsm onayınız var ise ancak yine de özel mesaj gönderemiyorsanız
https://forum.donanimhaber.com/destek
Buradan kayıt açar mısınız?
-
Türk Telekom geri dönüş yaptı bagli oldugumbahçelievler müdürlüğü aramışlar o binada fiber internet planlamasi yokmuş bina iki katlı eski diye sanırım yarın müdürlüğe gidicem nedenini ogrenicem eğer vermezlerse binamdan özel mülkümden geçen fiber kabloların sökülmesini talep edicem aksi taktirde kendim sökücem her yere fiber verdiler kapıma kadar fiber kablo geldi ama planlamada yokmuş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sizin tapu sınırlarınızdan geçen fiber kablo mu var hocam? Nereden geçiyor tam olarak? Eğer binamdaki kabloları kaldırın şeklinde dilekçe verirseniz kaldırırlar başka bir güzergahtan alırlar. Fotoğraf var ise bakalım hocam.
Yalnız bana fiber vermezseniz binamdan geçen kabloları kaldırın pek iyi niyetli durmasa da inşallah size de ftth verip konuyu tatlıya bağlarlar
-
Şu gri kablolar var onlar geçiyor evin balkonundan Yanimdaki binaya verdiler yarın fotoğraf atarım gündüz
Tamamdır hocam
-
Bugün bir tanıdık vasıtasıyla Türk Telekom’un ilçe saha ekiplerinin müdürüne ulaştım. Beyefendiye durumu izah ettim. Kendisi geçici olarak port sorunumu çözüp vdsl almamı sağlayacağını, 6 ay içerisinde de adresimde daireye kadar fiber altyapı çalışması yapılacağını söyledi. Tokinin ilk yarısını yenilerde yapmışlar. İkinci yarısını 2025 ilk çeyrekte projelendirip en geç 2025 haziranda işi bitirmiş olacaklarını söylediler. Mahallemde hatta sokağımda fiber dolabı varmış öyle söyledi. Hazirana kadar idare et dedi lafın kısası.
Ben müdürle görüşmeden evvel, tt nin bize ulaşın bölümünden şikayet yazıp, yeni abonelik başvurusunu ön başvuru olarak yapmıştım. Türk Telekom’da bana geçici olarak yardımcı olabilmeleri için de, bu önbaşvuruyu iptal etmen gerekiyor dediler. Ben de ettim bakalım. Yarın gidip 16mbit adsl başvurusu yapacağım ofislerinden 🤷🏼♂️ hemen ardından da 100mbit ön başvuruyu tekrar yapacağım. Ne dersiniz sözünde dururlar mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yaşanılıp görülsün hocam bizleri de bilgilendir lütfen.
-
Müdürlüğe gittim derdimi anlattım sorumlu kişiyi aradılar sistemde fiber internet istemiyor şeklinde görünüyor Muş kablolar çekilirken çeken.kisileride görüp bizzat sormuştum o da kutuya gerek yok demişti kutu konulmayinca şüphelinin kafasına göre ev eski gerek.yok istemiyor şeklinde yapmışlar kulaklarını bol bol cinlatiyorum kim yaptıysa neyse yeni yıl planlamasında olur marta kadar fiber bağlariz dediler bekleyeceğim mecbur
İnşallah denilen sürede tamamlanır hocam
-
hocam merhaba tekrardan. karar gönderilmiş ben bir halt anlamadım ama bağışlayın bir yerde tavsiye demiş bir yerde tüm yollar denenmemiş demiş birde siz bakar mısınız size zahmet
galiba telekom incelesin bize tekrar bilgi versin demişler benim anladığım
-
Merhaba. Başvurunuz Turk Telekom a ve Bilgi Teknolojileri Kurumu na gönderilmis. Size bu iki kurumdan yanıt gelecek.
-
Hangi talepleri yazacağım hakkında yardımcı olabilirseniz sevinirim.
-Yan binamızda ve onun yanındaki binadada Fiber Altyapı ve boş port var sorguladığımda FTTX-V1(GPON) Boş Port : VAR yazısı çıkıyor. (Biz D blok'dayız. C ve B blokda Fiber altyapı mevcut)
-Bizim binamızda VDSL altyapı var ,boş port yok.
Binamıza kadar fiber çekilmesini istiyoruz, Binadaki kişilerin imza konusunda sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum.
BİZİM ALTYAPI SORGUSU(ÜSTTEKİ)
YAN BİNANIN ALTYAPI SORGUSU(alt) Güldürennet ten sorguladım. comnet ve göknet, türknet sorguladığımda yan bina için fiber altyapı gösteriyor güldürennet bugda heralde.
eksik bilgi verdiysem başka nelere ihtiyaç varsa söyleyebilirim.
-
Merhaba alttaki sorgu dönüşüm yapılacağını gösteriyor daha aktif olmamış. Yani Telekom bakır altyapıya müşteri alımını kapamış yıl sonuna kadar da FFTH sistemi aktif edeceği yerlerde böyle yol izliyor.(Yıl sonu olduğundan dolayı normalde süreç böyle ilerlemiyor) Şu an C ve B blokta Fiber yok anlayacağınız ama yıl sonuna kadar olacak demek.
Bağlı olduğunuz bölge müdürlüğüne gidip C ve B blok dönüşümde biz neden dahil edilmedik diye sorabilirsiniz. Tahminimce sizi de 2025 1. çeyrekte çevireceklerdir ama gidip görüşmeniz faydalı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patron12 -- 9 Aralık 2024; 10:15:25 > -
Teşekkürler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X