Örnek olarak kullanılabilir ANKARA TÜRK TELEKOM MÜDÜRLÜĞÜ Erişim Planlama Birimi Hacı Bayram Mah. Anafartalar Cad, Alsancak Sk. No:4 Kat:4, 06050 Altındağ/Ankara
Konu: Altyapı Talebi Sayın Yetkili, xxx Mahallesinde ikamet etmekteyiz. Mahallemizde Türk Telekom tarafından eve kadar Fiber (FTTH) altyapısı bulunmamaktadır. Mevcut VDSL altyapısı ise, bakır kabloların yıpranması nedeniyle, yıllarca süren bildirimlerimize rağmen yenilenmemiştir. Bu durum, internet hızımızın 100 Mbit yerine 10-20 Mbit gibi oldukça düşük seviyelerde kalmasına neden olmaktadır.
Ayrıca, çocuklarımızın internet üzerinden uzaktan eğitim alması büyük zorluklar ile karşı karşıyadır. Düşük internet hızı, derslerin aksamına ve öğrencilerin eğitim süreçlerinin olumsuz etkilenmesine yol açmaktadır. Aynı zamanda, uzaktan çalışan bireyler de internet bağlantısındaki bu sorunlar nedeniyle işlerini verimli bir şekilde yürütememekte ve ciddi sıkıntılar yaşamaktadır. Ayrıca, mahallemizin yakınında bulunan 13-14 katlı sitelerde yıllardır Fiber (FTTH) altyapı mevcutken, bizim mahallemize bu hizmetin getirilmemesi dikkat çekicidir. Özellikle, xxx Konut Yapı Kooperatifi gibi yasadışı yapılaşma geçmişi olan bölgelerde bile yakın zamanda Fiber (FTTH) altyapının aktif hale geldiğini görmekteyiz. Bu nedenle, mahallemize Türk Telekom tarafından eve kadar Fiber (FTTH) altyapısının temin edilmesini talep etmekteyiz. Altyapı temin süreci hakkında bilgilendirilmek istiyoruz. Aşağıda isimleri, irtibat bilgileri ve imzalarıyla talepte bulunan bina sakinleri yer almaktadır. Muhtar xxxx, altyapı temin sürecini takip etmek üzere vekil olarak atanmıştır. Talepte Bulunan Mahalle Sakinleri İsim Soyisim Adres (Sokak ve No) ve Telefon Numarası İmza |
Türk Telekom Dilekçe Örneği - Örnekleri ve Altyapı Port - Fiber - talepleri (193. sayfa)
-
-
Katkı için teşekkürler
-
Veysel Karani mahallesindeyim, Pendik telekoma bağlıyız hocam. Dün gittim. Mail attık, kesin değil ama Ocak ayı içerinde gelir büyük ihtimalle dediler. Port artırılacak sadece. Baglanmama ihtimali de varmış. 7-8 binadan birinde bu sorun olabiliyor sinayl yeterli değil port artirmaya uygun değil derlerse fiber dönüşüm isteriz ama o da kesin onaylanacak diye bişey yok red de gelebilir dediler. 2030 a kadar 81 ilde tüm hanelere fiber yapma projesi var dediler. Şubeden yeni ön basvuru aldılar. Biz takip ederiz dediler. Bakalim artık ocata gelir inşallah. -
Sizin için iyi olan taraf hızlı tamamlamak zorunda olmaları çünkü sizin gibi dönüşüm talep edenler sistemde raporlanıyor ve bu iş onların başını ağrıtıyor. Bu yüzden hızlı şekilde çözmek zorundalar. Biraz daha sabır etmeniz gerekecek umarım en hızlı şekilde kavuşursunuz Hatta sizde port yok diyor. Port var yazıp kutu takılmayan en az 5 kişi biliyorum ama işlemler son aşamada sizin için.
Sizler ile aynı durumda olan çok tanıdığım var. Kutuyu bekliyorsunuz, kutu takıldıktan sonra 1 hafta içinde geçişi hallederler umarım hızlı çözülür şimdiden hayırlı olsun
Emin olun bende 2 yıldır uğraşıyorum arpa boyu yol alamadık
-
Hayırlısı olsun hocam inşallah hocam. Gelişmeleri buradan da yazıp bizleri bilgilendirin inşallah
-
Tamamdır hocam sağolun bilgilendiririm. 👍🏻 -
-
Hayırlı olsun hocam :) Çok güzel inşallah kutu montajı, obk kablo çekimi, aktivasyon derken senin fiberlendiğini görürüz en kısa sürede.
-
teşekkür ederim inşallah :) herhalde kutu konulacağı için yapılmış bunlar o metal çerçeve kutu takılıyor sanırım
-
quote:
Orijinalden alıntı: anilcan44Bu şekilde şikayet oluşturdum sonucu konu üzerinden paylaşacağım
İşlemleri hızlandırır mı bilmiyorum, şansımızı denedik 😅
-
Alıntı
metni:https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160332310 sorgulama da 100 den 1000'e çıktık türk telekom birşeyler deniyor hayırlısı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Susun2Dk -- 31 Aralık 2024; 14:52:26 >
-
Hocam selamlar. Btk dan yanıt gelmedi hala kdk ya itiraz başvurusu yapmam gerekir mi yoksa süreleri daha varmi 6 ocakta 1 ay olacak -
Bizim buradakilerde o metal şey yok ama herhalde kutuyu onun üzerine koyarlar. Bir de fiberlerin ek yapıldığı bir kutu oluyor belki onu oraya koyarlar. Yapılınca öğrenmiş oluruz :)
-
Hayırlısı olsun inşallah hocam
-
Hayırlı olsun
-
Selamlar
Yasal yanıt süreleri şurada belirtilmiştir.
-
-
Merhaba hayırlı olsun. Bu aktif edildiğinde altyapı sorgulama sayfalarında görünecektir aktif olduğunda. Sonrasında dairelere obk kablo çekilecek ama bunu işletmeci kendisi mi çeker yoksa binaya siz mi çekin der orası değişkenlik gösterebiliyor.
Altyapı sorgulama sayfalarında aktif olduğu gözüktüğü zaman abonelik başvurusu yapabilirsiniz
Diğer sorunuz ise, mevcuttaki işletmecinize sormalısınız
-
Şuanda her şey tamam beyaz kablo kutu diğer işler sadece aktif olması ve geçiş kaldı. Dediğim gibi altyapı sorgulamasında görünmüyor henüz
-
Sağolun hocam , kutu henüz yok
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X