Elbette hocam :) Ont ve router fotoğrafı bekleriz aktif olduğunda. |
Türk Telekom Dilekçe Örneği - Örnekleri ve Altyapı Port - Fiber - talepleri (213. sayfa)

-
-
Hocam merhabalar kdk dan 2 gün önce beni aradılar öğlen saati gibi. Başvuru konusu dilekçeye eklemek istediğim bir nokta olup olmadığını sormak istediler bende btk nın tckn leri karıştırdığını benim türksata başvurmadığımı türk telekoma başvurduğumu belirttim. Btk nın verdiği yanıtta ki tckn de bana ait değildi zaten onu da dosyada belirttim. Konuşan kişi kimdi tam olarak bilmiyorum ama bana mobil internet altyapısı var ama dedi. Bende bölgenin çukur olduğunu bundan dolayı telekom operatörlerinin sağlıklı çekim gücüne ulaşmadığını belirttim. Tamam dedi başka ekleyeceğiniz bir şey var mı dedi dedim yok. Kapattı ama kdk dan hala sonuç gelmedi sistem üzerinden. Şimdi bunlar tam olarak mobil interneti haberleşme kanunundan sayıyor gibi gözüküyor. Ama benden önceki tavsiye kararları kdk tarafından neden verdildi ben konuyu gerçekten anlamadım. Devlet bizlere sabit internet sunmadıktan sonra elektrik su doğalgaz sunmadıktan sonra neden var gerçekten sorgulamaya başladım. Tamam mobil internet olsun koysunlar 4.5 g baz istasyonunu yanımıza alayım 30-50 mbit sorun çözülür. Ben çok mu meraklıyım etrafı kabloyla doldurmaktan modemler takmaktan her gün telekoma yazmaktan. Gerçekten çok ilginçler. Utanmadan birde benim dosyama bütün operatörleri 4.5 g hizmet veriyor diye kaydetmişler. Doğru baz kulesi var ileride ama 4 km benden sonra arazi düz bile değil ben aşşağıda kalıyorum. Neyse artık olumsuz oldu gibi benim durum yinede sonuç açıklanınca yazıcam ama tavsiye çıkacağını hiç sanmıyorum çıksa bile uymayacak gibiler kdk dan arayan kişiden sezdim onu. Bundan sonra kdk ya yazacak olan olursa başka formül lazım yemiyorlar artık bunu. Yinede sonsuz teşekkürler bize karşılıksız olan yardımınız için
-
Hocam merhaba
Öncelikle pozitif olmanızı tavsiye edebilirim. Karar çıksın, kararı bir görelim ona göre konuşmak daha kolay olacaktır. Yaptığınız son başvuru için karar yayınlansın orada ne denileceğine bakmak gerekir hocam.
-
Bilgilendirme için teşekkürler
-
Mesajınızı genel mi yazdınız birisine yönelik mi bilmiyorum ama rica ederiz
-
Bugün de fiber altyapı aktif olmadı.
Yahu ben en son 2008 yılında 8mbit sınırsız interneti almayı beklerken bu kadar sabırsızlanmıştım.
-
Bir de bayram tatili giriyor araya hocam :)
-
Öyle valla, beklicez artık.
-
Gelişmeler olursa mutlaka paylaşın hocam
-
Yaza yaza bir hal oldum ama ben kafayı yedim. Yan binada fiber var. 3 bina ötede fiber var. Sokakta böyle belli başlı binalarda fiber var ama bende yok. Varlık içinde yokluk çekiyorum. Başvurulardan sonuç çıkmıyo
-
Aynı sorun bende de vardı. Benim bulunduğum sokak hariç çevremdeki bütün sokaklarda fiber var benim sokakta yoktu.Bina içine sonunda kablo çektiler ama bir öğrendim ki ancak 1-2 seneye gelirmiş, sonra uğraşla bir şekilde fiber kabloyu dışarıdan binaya çektirdim ama aktif olmadı.
-
İnşallah olumlu netice alırsınız hocam başvurularınıza.
-
Bu noktaya kadar gelmiş, aktif de olur en kısa zamanda insallah hocam
-
-
Ateş olmayan yerden duman çıkmaz bunda bi gelişme var demektir. En azından yatırım programına alınmıştır.
-
Aynı durum bende de var.
8 yıl oldu dibime fiber geldi ama bende yok
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İyi gelişme hocam inşallah güzel haberler alırsınız
-
Sokağımda , fiber yok. Binadakilere sordum kimse imzaya yanaşmadı , bizim ihtiyacımız yok diyorlar. Abi tamam sen gene aynı paketini kullan ücret falan değişmeyecek imza ver yeter ki diyorum gene yok.
Sokaktaki diğer binaların da aynı tavrı sergileyeceğini öğrenmiş oldum böylelikle. Tek başıma dilekçe vesaire versem de telekom tarafından kâle alınmaz değil mi :(
Kaldık 30 mb internete yine senelerce ya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hepimizin bayramı kutlu olsun hocam öncelikle. Valla hocam bıktırdılar ondan negatif konuştum haklısınız aslında. Hayırlısı olsun artık karar ne olursa bilgilendiricem mutlaka
Sevdiklerinizle güzel bir bayram dileğiyle..
-
Merhaba
Taleplerinizi bireysel olarak da iletebilirsiniz
https://onlineislemler.turktelekom.com.tr/bize-ulasin/internet
Adresinizi yazıp "ftth talep ediyorum" diyebilirsiniz
Ayrıca
https://tuketicisikayet.btk.gov.tr
Buradan da kayıt oluşturabilirsiniz
İyi bayramlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X