Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL (1506. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31.209
Cevap
660
Favori
2.212.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15041505150615071508
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şuan 100 MB sınırsız limitsiz pakete aylık 459 TL ödüyorum. 4 Kasımda taahhüt bitiyor, taşıma maşıma değil iptal ettirmeyi düşünüyorum..

Ama 100 mbps paket kullananlar bazı kullanıcıları t.t. arayıp uzatma teklifi yapmışlar, onlara aylık ne kadar teklif edildi.. ??

İnternetten bakıyorum en ucuz kampanya ilk 5 ay 340 sonraki 10 ay 680 TL gibi saçma saçma bir fiyat..

• Zenyxia kullanıcısına yanıt
    Kampanyanın linki var mı hangi paket acaba

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • chemaster1 C kullanıcısına yanıt
    "Avantajı Yakala Kampanyası 8- İkna" yazıyor gönderdikleri sms de

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dekonline kullanıcısına yanıt

Aynı paketi kullanıyorum 50mbit, 2 sene önce burdan görüp twitterdan yazarak geçmiştim

şimdi yine bakıyorum fiyatlar çok uçuk ne yapıcam kararsızım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mekkelimusrik M kullanıcısına yanıt

En iyisi online işlemlerden hızı yükseltten hızını 75 mbps yap taahhüt bozulmadan ilk 12 ay 349 tl sonraki 12 ay 429 tl

• mito1172 kullanıcısına yanıt

Ben baktım da bende yemedi. Taahhütünüz bitmek üzere deyip mevcut tekliflere yönlendiriyor. Zaten yanlış bilmiyorsam bu hız yükseltmelerde de mevcut taahhüt süresi içinde yükseltme yapıyordu.

Aynen hız yükseltme işleminde taahhüt süresi değişmiyor.

• Güzel iki teklif geldi onayladım.Sonra iptal ettiler altyapımız 100mb üzerine uygun değil diye.

• Internet taahhütu bitiyor bugün. Var mıdır güzel bir fırsat?

Olabilir benim 12 ay vardı belki ondan oluyor ilk 12 ay 349 sonraki 12 ay 429 tl yaptı

• holocoust1903 kullanıcısına yanıt
    Superonline daha düşük teklifler veriyor. Göz atabilirsiniz

• ben sözleşme aralık sonunda bitecek, şimdiden sözleşme yenilemeye gerek var mı? Fiyatları arttırırlar diye tırsmıyor değilim

• daniel_wellington D kullanıcısına yanıt

Zaten fiyatı arttıracaklar yeni sözleşmedeTÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL  umarım ararlar bitmeden çünkü arayınca fazla artış olmuyor

Yok benim demek istediğim şimdiden yeni sözleşmeye geçmeye gerek var mı. çünkü 2 ay daha 250 tlden devam edebilirim. 409 TL fiyat teklif ettiler zaten, bu 409 tl daha da yükselir diye düşünüyorum beklersem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daniel_wellington -- 25 Ekim 2024; 3:10:16 >

He arayıp teklif edildiyse başka 409 tl kaç Mbps hıza teklif edildi?

100 mbit

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

24 ay ise gayet iyi fiyatmış sonradan daha fazla fiyatta verebilirler belli olmaz tt buTÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL 

15 ay malesef

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

15 ay da fena değil aslında çünkü meşhur 15 ay yılın fırsatı kampanyası dedikleri kampanya bile kazık bence ilk 3 ay 290 yada 300 tl falan sonrası 12 ay 580 TL

Birde şunlar var mevcut müşteriye

Mevcut Müşteriler İçin Evde İnternet Kampanyaları | Türk Telekom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 25 Ekim 2024; 4:52:35 >
    Siz de yine bir kontrol edin detayları bence, sizin de kalan 12 ay üzerinden yenileme yapılmış olabilir.

• 
Sayfa: önceki 15041505150615071508
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.