Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL (1508. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31.174
Cevap
657
Favori
2.210.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15061507150815091510
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    425+20: 445 ₺ ye 35 fibere geçtik bakalım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • yak89 Y kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun önceki paketiniz neydi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Zenyxia kullanıcısına yanıt
    35 mb fiber aynı idi 200₺ ödüyordum gün geçtikçe fiyat artıyor diye taahhüt yeniledim normalde 485 fiyat teklif ettiler bu paketin ismini söyleyince yaptılar.

Yardımcı olduysa sevindim. Sizinde modemde tanımlanan hız 40 mbit üstü müydü yenilemeden önce? Şimdi tam 35 mbit mi görünüyor?

• Zenyxia kullanıcısına yanıt
    Ona bakmadım doğrusu ama hız ölçüsünde 35 mb geçmiyordu diye hatırlıyorum.

• Turk telekom "fiberde yilin firsati" kampanyasi bitti sanirim, her ne kadar aralik 2024e kadar devam edecek denmis olsa da. Hic turlu bir bilgiye ulasamiyorum bu kampanyaya dair..

35mbit icin 359 tl fiyat almistim kendi ayagimiza sktik. Fiyatlar yukselecek gibi geliyor.

Twitter dan ttdestege yazdim bakalim ne dicekler yeni kampanya icin, yarim saat oldu bekliyorum.

2 hafta icinde tturk telekomda sozlesme uzatan oldu mu acaba, ne teklif verdiler?

EDIT: Arandim

Fiberde yilin firsati kampanyasi kaldirilmis 25-10-2024 itibariyle. Suan yeni bir "kampanya" yok gibi cunku verilen teklif 35mbit icin 525 tl ile 545 tl arasi degisiyor, 15 ay taahut ile.

Cok fazla. Sacma gelcek sanki ama altinda son 1.5 ay icinde neredeyse 320tl artti. Telekom internet dahil hersey ufaktan zamlaniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LazPacino -- 29 Ekim 2024; 21:6:47 >

Bende de tam tersi online işlemlerden hız yükseltten 75 mbps yaptım 78 79 hatta telefonla 83 mbps çıkıyor 

• LazPacino L kullanıcısına yanıt

Turk telekom "fiberde yilin firsati" diye aratınca yeni müşterilere diye alttaki çıkıyor ilginç 

Fırsatları Kaçırma! 😊

Avantajı yakala 8 425 liradan yardımcı oluyorlar. 35 mb

Ben de az önce talep oluşturdum, bakalım ne diyecekler. Yıl sonuna kadar devam edecek, taahhüt bitimine yakın arayabilirsin demişlerdi kaldık öyle.

• salaRus kullanıcısına yanıt

Ben de öyle, kasım ayını bekliyordum. Umarım bitmemiştir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ben normalde 35 mbit 175 lira ödüyorum. Türk telekom aradı. İlk 5 ay 285 lira sonraki 10 ay 580 lira önerdi. Kabul etmedim. Ocak sonu taahütüm bitiyormuş. Kasım ayında güzel bir kampanya olur bakarım diyordum. Ama bu kampanya geçerli ise buna geçmek lazım. Ttnet ile görüşen arkadaşlar yazarsa, ben de Twitter'dan Ttnet destek e yazayım geçmek lazım gibi.

Hadi ya benim de aralık sonuna kadarı taahhüdüm, perşembe görüşmüştü, keşke kabul etseydim :(

• Taahhüt sürem 20 gün sonra bitiyordu. Bugün benzersiz indirim kampanyası 9 ile kullandığım 24 mbps için 15 ay 365 TL. ye yeniledim.Tt'den memnun olduğumdan değiştirmek istemedim. Online işletmelerden hızını yükselt kısmında 35 mbps için 395 TL fiyat mevcut. İndirme çok yapmıyorum fakat wifi minimum 3 kişi tarafından kullanıyoruz. Netflix'de izlediğimiz oluyor. 35 mbps geçmek indirme harici fark oluştururmu?

• 1000 mbps fiber kullanıyorum. Taahhütüm ocak sonunda bitiyor. Aylık 550 TL ödüyorum. Bugün telekom müşteri hizmetlerinden arandım. İlk 5 ay aylık 500 TL, sonraki 10 ay aylık 1000 TL'lik 15 aylık taahhüt teklif ettiler. Nasıl sizce arkadaşlar?

• sakkin kullanıcısına yanıt

Hocam bu kampanyayi siz online uzerinden mi yaptiniz yoksa siz talep olusturup onlar mi sizi aradi?

Ki soyle birsey artik 24mbps hizi yok, en az 35mbps den basliyor fiberde, 24mbps adsl hipernete gecmis, oyle anlatildi bana.

• salaRus kullanıcısına yanıt

Noldu hocam var mi bir haber?

Siz ne zaman bu kampanyaya katildiniz? Daha dun konusmustum bana baska kampanya yok dendi.. allah allah.

• sakkin kullanıcısına yanıt

Çok olmasa da fark eder tabi 

Pazartesi günü katıldım.

• 
Sayfa: önceki 15061507150815091510
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.