Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL (1510. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: noval_06 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 6 Misafir - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31.151
Cevap
655
Favori
2.208.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
43. Sırada  bugün en iyi #11
Sayfa: önceki 15081509151015111512
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • An itibariyle turk telekom websitesinde bulunan chat robotu uzerinden 15 ay 35mbit 424 tl ye taahut yeniledim ve hemen tanimlandi, suan hizim 35mbit, speedtestte 38mbit olarak aktif. Daha fazla bekleyemedim ve fiyatlarin dusecegine inanmadigimdan. (benim taahut 10-11-2024 e kadardi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LazPacino -- 1 Kasım 2024; 20:21:29 >
  • Bnzrsz indrm kmp 35 lik 390 anlastim fiberde yln firsti kpninca

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hawk28 H kullanıcısına yanıt

ne zzaman ?

• LazPacino L kullanıcısına yanıt
    Dun hocam twden tt dstk ile iletişime geçin yardimci olurlar tabi mevcut müşteriyseniz

ben o teklifi 359 olarak almistim fiberde yilin firsati olarak.

Sonrasinda belki 6 kez gorustum bi turlu yeni fiyat veya kampanya gelmedi bende az once websitesi uzerinden yukarda yazdigima girdim...

Saglik olsun, 34 tl guzel farkti, diger arkadaslar icin yinede umut verici

Hocam dedigim gibi fiberde yln frsti kapaninca en uygunu bu olmuş tavsiyem twden iletişime geçin bu teklifle sözlesmeyi yenileyin aradaki farkı kapatırsınız

zaten yeniledim hocam gecmis oldum yukarda belirttigim taahute.

Ona ragmen kampanyalar arasi gecis oluyor mu ?

Birde soyle birsey buldum simdi, bu kampanya da iyimis, ama 18ay taahut, artik 15 ay taahut var deniyor sadece. Acaba bu kampanya devam ediyor mu? sormak lazim... Basvuru tarihi bu sene sonu olarak gorunuyor ama fiberde yilin firsati gibi bu da erken kapanmis olabilir.

bireysel.turktelekom.com.tr
    Evde İnternet Kampanyaları ve Paketleri | Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/tt-evde-internet/Sayfalar/diger-teklifler/rakipsiz-firsat-kampanyasi-taahhutnameler.aspx

Bu da ikna kampanyasiymis eger gecerliyse hala uygun ve
    denemekte fayda var.Tarifeler arasi gecis konusunda ise twden arayacak olan mhye geçişde ceza vb olup olmayacağını teyit edebilirsiniz hocam

• Fiberde yılın fırsatı yok mu şimdi?😢

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 24 mbps vdsl kullanıyoruz taahhutum 50 gün sonra bitecek 16 mbps hiz bile yeter uygulamada çıkmıyor en düşük 24 mbps çıkıyor o da 459 tl nasil daha düşük hiz ve daha düşük fiyat elde ederiz. Bilgisi yöntemi olan var mi

Twittera yazdım bu kampanya ismi ile, bittiğini söylediler. Şu anda sadece 15 aylık taahhütlü paketler varmış. 100 mbps 409 lira teklif ettiler tekrardan kabul ettim bu sefer

• Halihazırda taahhütlü 50 Mbps kullanıcısıyım. 100 Mbps denemek istiyorum. Hızı yükseltip denedikten sonra tekrar 50 Mbps hıza dönme durumu oluyor mu?

• Bilen Biri kullanıcısına yanıt
    Oluyor galiba da netleştirmek lazım

Hız yükseltme yaparak üst hıza geçebilirsin. Hızı geri düşürmek istersen müşteri hizmetlerini arayarak düşürebilirsin eski hızına

Taahhütunun başladığı hızın altina dusmemek kaydiyla hiz degistirme yapılabiliyor hocam.Uygulamadan yukseltme yapabilirsiniz ama dusurmeyi mh ile yapmalısınız.Ayrica ayda en fazla 3 kez hiz değişikliği yapabilirsiniz

twden ne yazarsam yardımcı olurlar acaba? şuan 50mbit 210tlye kullanıyorum, diğer ay taahhüt biticek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mekkelimusrik M kullanıcısına yanıt
    Bnzrsz indrm kampanyasına katilmak istiyorum diyip ttdestek hesabını ve ceonun hesabini etiketleyin geri donus yaparlar hocam

• binanın içine kadar fiber geldi turuncu kabloyu çekip gittiler,1 aydır gelip kutu takmıyorlar.Telekoma mail atıyorum saçma sapan cevaplar veriyorlar,ne zaman gelirler acaba bilen varmı

• senseman62 kullanıcısına yanıt

Türk telekom il müdürlüğünde planlama proje bölümü vardır. Oradaki yetkililerle bizzat görüşebilirseniz net bilgi vereceklerdir. Başka türlü net bilgi almak zordur.

• senseman62 kullanıcısına yanıt

Örnek vereyim eve kapıya kablo çekildi 3 ay sonra kutu takıldı  sizde nasıl olur Allah bilir 

• 
Sayfa: önceki 15081509151015111512
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.