Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL (1511. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
31.151
Cevap
655
Favori
2.208.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
43. Sırada  bugün en iyi #11
Sayfa: önceki 15091510151115121513
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Birkaç mesaj yukarıda yazdım. Ara ara aranacaksınız, yada siz arayın 24 mbps 365 Tl. 35 ise 395 Tl. 15 ay. Dlaha uygununu alamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakkin -- 3 Kasım 2024; 7:30:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni üyelikte en iyi kampanya hangisi arkadaşlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • firefoxx F kullanıcısına yanıt

İkametgahınız kampanya dahilinde sayılan listede yer alıyorsa https://bireysel.turktelekom.com.tr/tt-evde-internet/Sayfalar/diger-teklifler/fiber-hizla-tanisma-kampanyasi-100-mbps.aspx#:~:text=Fiber%20H%C4%B1zla%20Tan%C4%B1%C5%9Fma%20Kampanyas%C4%B1%2C%2009,t%C3%BCm%20T%C3%BCrkiye'den%20ba%C5%9Fvuruda%20bulunulabilir. veya

https://bireysel.turktelekom.com.tr/tt-evde-internet/Sayfalar/diger-teklifler/fibere-davet-kampanyasi-100-mbps.aspx

Bu 2 kampanyadan yararlanabilirsiniz. İnternettekilere göre biraz daha uygun fiyatlıdır. ben yararlanıyorum. Koşullar kısmından hangi mahalleler olduğunu kontrol edebilirsiniz. Sadece şubelerde veya müdürlükten başvuru alıyorlar birde sizi arayalım kısmı var ordan da başvuru alıyor olabilir emin değilim. Hız olarak hangisini arıyorsanız google da kampanyanın ismini yazın sonuna istediğiniz hızı yazıp arama yaparsanız çıkıyor.

Fibere davet kampanyası yararlanabilecekler listesi : https://bireysel.turktelekom.com.tr/tt-evde-internet/Documents/fibere-davet-%20mahalleler.pdf

Fiber hızla tanışma kampanyası yararlanabilecekler listesi: https://bireysel.turktelekom.com.tr/tt-evde-internet/Documents/fiber-hizla-tanisma-mah-bina-listesi-eki24-1.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yavuzd58 -- 3 Kasım 2024; 13:27:49 >

• sakkin kullanıcısına yanıt

Hocam bu kampanya bence cok iyi.

Fiberde yilin firsati ile 35mb icin 359tl 15ay teklif ettiler herkes bekledi girmedi. sonrasinra kampanya bitti, bilmem kac gun telefonlarda gorustum her gun, yok, 489 dan dha uygun cikmiyor.

Bende online girdim orda 459 gorunce 35mb icin ona katildim.

Simdi ise meger o sizin bahsettiginiz varmis, yani 100 tl daha ucuz benimkinden ve sadece 40 tl daha pahali fiberde yilin firsati kampanyasindan

T

avsiyedem ona girmeleri, her kim uzatmayi dusunuyorsa cunku fiyatlar gercekten yukseliyor 40 tl de olsa.

• TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL

TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL

Mrb arkadaşlar sizce bu fiyatlar yüksek mi? Taahhütümün bitmesine 78 gün kaldı sim şimdiden geçmeli miyim?

• mikail66gs M kullanıcısına yanıt

10 ay da fena geçiriyor yalnızTÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL 

Fiberde yılın kampanyası var hocam twitterdan msj atın arasınlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhuntus81 -- 3 Kasım 2024; 21:16:59 >
  • orhuntus81 O kullanıcısına yanıt

o kampanya bitmiş, beni arayıp bittiğini söylediler.

• Beklersem başka.Teklif gelir mi hocam 78 gün içinde?

Benim 75 gün vardı kampanya biteceği söylendiği için geçtim beklemedim.

• daniel_wellington D kullanıcısına yanıt

Ben geçtim hocam

• Telekom fiber altyapıda DNS değiştirince yasaklı sitelere girilebiliyor mu? Şuanda son durum nedir?

Turknette (TT fiber altyapı) çok rahat giriliyor.

Duruma göre TT Fibere taşıyacağım interneti

• salaRus kullanıcısına yanıt

kampanya ismi nedir? aynı şekilde yazsam yardımcı olurlar mı acaba

• bjkali kullanıcısına yanıt

Evet

• orhuntus81 O kullanıcısına yanıt

Aylık ne Kadar ödeyeceksiniz peki?

• Arkadaşlar 100 Mbps kullanan, Taahhütü biten veya çok yakında bitecek olan arkadaşları T.t. arayıp nasıl bir teklifte bulundu yazar mısınız..

Acaba 444 0 375'den aradıklarında daha farklı fiyatlar verirler mi ? Sitelerinden baktım şimdi, en kolpa en düz 100 mbps pakete ilk 5 ay 340 TL, sonraki 10 ay ise 680 TL gibi Kazıııkkkk bir fiyat yazmışlar utanmadan.. İyice saçmaladı bunlar.

• Sedat. kullanıcısına yanıt
    Ben 35 mbit hız kullanıyorum. 10 gün sonra taahhüt bitiyordu. Aradım, taahhüt bittiği gün abonelik de sonlansın diye talimat verdim. İptal birimine bağladılar. Her şey ( vergiler ve modem ücreti ile) dahil 469 tl ücret teklif ettiler. Eski ücret 499 tl idi. Her şey dahil olunca 550 tl civarına denk geliyor idi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • paylaşılan iki listede de benim mahallem yok maalesef. halihazırda en düşük tarifeyi (35 mbps) kullanıyorum ve taahhütüm 40 gün sonra bitecek. Online işlemlerde en düşük paket 15 ay taahhütle 489 tl olarak görünüyor. bu sabah MH arayıp 15 ay taahhütle aylık ortalama 525 tl lik paket teklif etti ve benim için en düşük paketin bu olduğunu söyledi. Burada yazılanları görünce web sitesindeki chat'ten yapay zeka destekli sanal asistana yazdım ve orada ise en düşük paket olarak 454 tl lik paket göründü. bu pakete başvuru yaptım, henüz değerlendirmede görünüyor. benzer durumda olan arkadaşlara fikir vermek için yazmak istedim. kabul edilince mesajı yeniden güncellerim.

edit: kabul edildi. ilgili paket aşağıda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b.z.r -- 4 Kasım 2024; 16:34:45 >

409+40 tl

• Türk Telekom Evde İnternet yeni müşteri kampanyalarında kurulum ve aktivasyon ücreti başka firmadan geçiş dışında sıfırdan bağlantıda da alınmıyor galiba. Doğru mudur?

• 
Sayfa: önceki 15091510151115121513
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.