cevap için teşekkürler |
TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL (1512. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
İyi günler arkadaşlar. TT 15 ay sabit 75 MBit için 409 TL ye taahhüt veren bir arkadaş özelden hizmet numarası yazabilirmi. Türk Telekom daki arayan kişiye bı türlü bu fiyatın olduğunu anlatamadim. Benim taahhüt sürem de 27 sinde bitecek. Arayıp duruyorlar hep yüksek fiyat teklif ediyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben de fiyatların düşeceğini sanmıyorum o yüzden bugün twitterdan yazıp fiber de yılın kampanyası 2 ile 200 mbit 579 a 15 aylığına yeniledim taahhütümü. 100 mbit sınırsız için 409 tl teklif ettiler.
-
Modem ücreti ne kadar alıyorlar hocam sizden ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kampanyanın adı nedir acaba?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar Fiberde Yılın Fırsatı 2 Kampanyası için detayları aktarıyorum.
@orhuntus81 arkadaşımın bilgilendirmesi sayesinde ( kendisine tekrardan çok çok teşekkür ediyorum ) ben de twitter dan Türk Telekom Destek @TTDestek bölümüne mesaj gönderdim. Örnek mesajı altta paylaştım.
( Merhaba iyi akşamlar. "Fiberde Yılın Fırsatı 2 Kampanyası"ndan yararlanmak istiyorum. Tarafıma geri dönüş sağlayıp yardımcı olursanız memnun olurum iyi çalışmalar. ad soyad: Tel: )
Yaklaşık 20 dakıka sonra 4440375 tarafından arandım. Kampanya ismini söyleyip bu kampanyaya katılmak istediğimi belirttim. Müşteri temsilcisi isteğimi kabul edip beni kampanyaya dahil etti. Yalnız şunu belirteyim, eğer 4440375 i siz arayıp teklif isterseniz o bölümdeki müşteri temsilcileri bu kampanyayı göremiyorlar bu teklifi almak için Twitter dan mesaj atmanız ve aranmayı beklemeniz gerekiyor. Fiyatlandırma ve diğer detayları paylaşıyorum.
Fiberde Yılın Fırsatı 2 Kampanyası
100 MB sınırsız fiber internet
15 aylık sözleşme
409 TL + 19 TL modem kira ücreti toplam 428 TL fatura gelecek dedi müşteri temsilcisi.
Son olarak şunu da belirteyim. Eski sözleşmem yine TTNET 100 mb yalın fiber internetti.
-
16 ve 24 kullananlar icin uygulamadaki teklifler uygun degilse
benzersiz indirim kampanyası 9 na kayit olusturursaniz 365tl 15 ay oluyor. (bende çıkmıyordu yukardaki mesaj sayesinde yararlandim(
avantaji yakala 8 ise 395tl 15 ay oluyor.
Rica ederim hocam
Merhabalar, efendim yapay zeka destekli chat botuna ne yazdınız acaba rica etsem yazarmısınız çünki ben yazınca taahhüt uzatma vs diye yapay zeka maalesef beni anlamıyorda oyüzden soruyorum efendim rica etsem size zahmet tam olarak ne yazdığınızı belirtirmisiniz tşkler saygılar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bu kampanya sadece fiber mi? VDSL'de oluyor mu acaba bilginiz var mı? @orhuntus81
-
Twitter’dan yazdım ve bana da dönüş yaptılar. Hızımın 50den 100e çıkarılmasını ve fiberde yılın fırsatı 2 tarifesini istedim. İşlemleri yaptı,tamam oldu dedi. Uygulamadan bakınca eski kampanyam ve sadece hızım yükselmiş görünüyor.
Tekrar yazıyorum ama dönüş yapan yok. Arıyorum m.hizmetlerini onlar da hızınız yükseltilmiş diyor. Deli olmamak elde değil.
Edit: Twitter’dan bir şekilde tekrar ulaştım. Geçişim sağlandı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wiru5 -- 7 Kasım 2024; 16:6:39 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Vdsl de dahil
Ben de aynı tarifeye geçtim ama uygulamada eskiden hız yükselt seçeneği vardı. Şimdi hız yükselt e tıkladığımda geçiş yapacağını uygun paket yok diyor.
-
19.99 TL Huawei modem vermişlerdi.
-
Bilgisayardan online işlemlere girerseniz hız yükseltme gözükür.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yavuzd58 -- 7 Kasım 2024; 18:35:46 > -
hiz yukseltme yeni taahhut degildir
-
Bende biliyorum hocam hız yükseltmenin taahhüt süresini uzatmadığını arkadaş uygulamada hız yükseltmede kendisine birşey gözükmediğini yazmış bende onun için yazdım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yavuzd58 -- 7 Kasım 2024; 19:48:12 > -
Hocam Superonline nasıldır, yoruma ihtiyacım var. Aylık 419 liraya gelen kampanyaya geçeceğim. Comnet vb ucuz sağlayıcılar bezdirdi beni.
Genel yorum olarak Superonline nasıldır arkadaşlar, TT ile aynı kalitede mi ve kendi altyapısını mı kullanıyor?
-
Evet tarayıcıda görünüyor ama uygulamada gözükmüyor, uygulamada hata var sanırım herkeste öyle mi acaba.
kampanyanın 50mbps lik fiyatı nedir sordunuz mu?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X