< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2262441B1 -- 10 Kasım 2024; 20:48:16 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL (1514. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bazıları kullanıyor bazıları kullanmasa da illa tt kurulumda onu takıyor sen sonradan söküp koyuyorsun kutusuna öyle duruyor
modemi iade edince faydası ne acaba?
-
modem kirası ödemedim.
-
Her taahhüt yenilemede fiyat artıyor buna hazırlıklı olun
-
O nasıl oldu ilginç tt nin boşluğuna geldi demek ki çünkü modem istemem benim var desen de zorla takıyorlar sen sonra çıkar o ayrı ama kurulumda illa o modem takılıyor. İdeyi nasıl kabul edip para almamışlar baya ilginç
-
Birkaç ay önce başka tarifeye taahhüt vermiş biri şimdi fiberde yılın fırsatı 2 tarifesine geçebilir mi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
boş port ne demek acaba.
Şuan ttnet den fiber alıyorum.
Başka firmalardan adresimi girip kampanya bakmak istiyorum boş port yok diyor.
Ben şimdi ttnet den fiber hattımı taşıyamayacak mıyım anlamadım.
-
Taşıma da mevcut portunuzu kullanmaya devam edersinz. Boş port yok; yeni abonelik veya nakil yapmak istediğinizde sıkıntı olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ama taşıma ekranında boş port yok diyip işlem devam etmiyor.
Örnek türknete girdim.
Seçilen adreste boş port olmadığı için yeni bir hizmet verilemiyor diyor..
-
https://forum.donanimhaber.com/altyapinizi-sorgulatan-linkler--159338455
Kendi adresinizle bir sorgulama yapın; adres tanımlamada mı bir sorun var acaba?
Türknet Destek'e de yazın; böyle sonuç çıkıyor; aktif portum var aktifim; ama neden port yok çıkıp taşıma ilermiyor diye.
-
Gigaspeed
Güldürennet
Alaznet
Sorgula net
oim tek
-
Telekom kaynaklı bir sorun var galiba.
-
herhangi bir sözleşmeye imza atmadıysanız; kurye modem, sözleşme vs. yi getirecekse yapabilirsiniz. sözleşme olmadan hiç bir bağlayıcılık olamaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msgz44 -- 11 Kasım 2024; 13:22:40 > -
Dün aradım iptal ettirdim. Teşekkür ederim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar, apartman yeni yapıldığında sadece kablonet altyapısı vardı, TTnet vs. yoktu. Daireye gelen bir telefon kablosu yok. Apartmanda TTnet ve onun altyapısını kullanan WiFi ağ isimleri görüyorum. Şimdi TTnet' e geçiş yapsam, daireye kablo gelmesi için elektrikçi falan mı çağırmam lazım? Bu iş bende mi yoksa sağlayıcıda mı?
-
Alt linkteki konuya yazın derim
-
Altyapı Sorgulama | Gigaspeed Fiber İnternet | Sınırsız Kotasız Taahhütsüz İnternet Şuradan altyapınızı bir kontrol edin önce, sonra yönlendirelim.
-
Merhaba, sözleşmeyi ilk yeniledikten sonra faturamı 2-3 gün boyunca 900 küsür olarak gösterdi. Sonradan 550 Tl olarak güncellendi. 430 internet + 120 tivibu
-
Merhaba, yeni taşındığım adreste altyapı yoktu ve aboneliğimi askıya almıştım. Altyapı ay sonuna kadar bitmiş olacak yalnız benim taahhüt yarın sona eriyor. Müdürlükten herhangi bişey yapmadan beklememi söylediler ama aklıma takılan taahhüt bittikten sonra fiberde yılın fırsatı kampanyasına katılabiliyor muyum yoksa bu kampanya taahhüt süresi içinde mi geçiş yapmaya müsait.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Alt yapı tamamlanınca ve aramazlarsa X den tt desteğe mesaj yazın size dönerler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X