Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL (1558. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ABOOO Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 8 Misafir (4 Mobil) - 5 Masaüstü4 Mobil
5 sn
31.173
Cevap
657
Favori
2.209.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15551556155715581559
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sadece titan değil tüm modellerinde var bu özellik, yani güncelleme ile geldi  zte takabilirler her bölgede farklı marka olabiliyor

• mito1172 kullanıcısına yanıt
    Huawei’yi neden beğenmediniz hocam.
    Yukarıda yazmıştım bu telekom ekipteki arkadaşın dediği doğrumu sizce.
    Wifi5 ve Wifi6 modemlerin çekim gücü arasında fark yok BTK kısıtladı hepsini demişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alsem -- 9 Şubat 2025; 23:27:0 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • alsem A kullanıcısına yanıt

Bende mesh sistem kuruluydu keenetic modemle o yüzden Huawei’yi  söktüm arayüzü kısıtlı çeşitli dns girilmiyor. wifi5 yada 6 özelliktir bdk nasıl kısıtlasın kim dediyse sallamış  ama 5 ve 6 arasında abartılı fark yok o doğru 

• Bu ttnet upload hızları yükselcek diye reklam yapıyordu forumda ne oldu o iş hiç seda yok. Konu tırt net mi oldu :=))

• MC.CYBER_ kullanıcısına yanıt

Katılıyorum statik ip bile kullanıyorum parasıyla upload alamıyorum ben hayatımda böyle saçma bir işleyiş görmedim 1gbps abonesiyim parayla sat gerekirse ama ver şu uploadı be.

• AMC kullanıcısına yanıt

statik ip4 kullanıyorsun. Bazı siteler ip6 geçti. Artık hem ip4 hem ip6 kullanma devri. Upload konusuna gelirsek 1 gbit internet kullanan birisi için en az 140mbit upload olmas lazım. Ping etkileyen bir şey. Dpi gibi bir ilet bir şey soktular yok yasak yok şu, Hem parasını ödüyoruz hem de sınırlanıyoruz. Suç işleyenleri engelliyorsunuz da benim ne sucum var. Hepimiz aynı gemideyiz. Hepimiz batmak yerine, Gemiyi istediğimiz gibi yüzdürmeye odaklanalım. Herkes isteklerini düzenli dile getirsin. Ben düzen li olarak btk. İp6, Upload, Dpi konularını dile getireceğim isteğim olana denk de durmayı düşünmüyorum. 2 hafta mı bir hafta mı ne sürüyor olsun. Her 2 hafta bir mail atarım.

• Korsan iptv ve korsan oyun paylaşımı olduğu sürece upload yükselmesi süre alır. 

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

Bu dediklerin şuanda da var. Bu işi yapacak adamlar türknet kullanır vs. Şirket kurar yine simetri alır. Bunla ilgilisi yok bence. Bunlar bahane algı. Bunların hepsi Türkiye dışında faaliyet gösteriyorlar diye düşünüyorum. Ben sana niye yapmadıklarını söyleyim. TTnet seo aç gözlülüğü, İp6 yayılırsa herkes sabit ip kullanmaz. Upload yükselirse metro interneti herkes kullanmaz. Bence nedeni bu başka bir şey değil. Beni ilgilendirmez. Ben türknete göre 3 katı ödüyorsam 3 katı hizmet almam gerekiyor. Türknet den bazı şeyleri iyi olmak zorunda. İp6 yı wifi6 sanan bir müşteri hizmeti, Türknet müşteri hizmetleri zor ulaşılıyor ama neden bahsettiğini anlıyorlar. Düşük upload kablonet bile 100 veriyor speed test 150 çıkıyor. Türknet simetri. Ping türknet 0,38ms ping türktelekom 3ms den başlıyor. Kablonet frankfurt 46ms iken türktelekom 64ms daha fazla ödüyorum. Bu firmalardan. Rakamlar ortada.

• Etkisi yok diyemeyiz; korsancılar en çok hangi altyapı üzerinden yapıyor, korsandan faydalananlar hangi altyapıda ona da bakmak lazım.

Ben istiyorum abi upload ping vs iyleşmesini milet suç işliyor korsanlık yapıyor diye ben niye mağdur oluyorum. Onların üstüne gitsinler benim değil. Benim hakkım.

• Olsa dükkan sizin hocam; bana neden sitem ediyorsunuz? Mülk sahibi ben değilim. 

• alsem A kullanıcısına yanıt
    Wifi 5 ile Wifi 6 arasında çekim gücünden ziyade aynı anda cihaz bağlanabilirliği, daha hızlı ve yüksek veri iletimi kabiliyeti gibi teknolojik farklar var. Çekim gücü biraz daha farklı bir kavram. AB ve uyum yasaları nedeniyle Türkiye, sağlığı olumsuz etkilediği için yüksek kazanımlı antenlerin kullanımını yasakladı, epey oluyor bu düzenleme

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Korsan her ülkede var o bahanesi olamaz 

Telif ihlali yapıp; yükleyeni de indireni de osurturlar. 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • matmma M kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam bilgiler için.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Hiç bir şey olmaz torrent yıllardır var   dediğim gibi upload bu yüzden düşük değil tr de öyle olsa yabancı ülkelerde de düşük olurdu orada ne ihlaller var 

Salt neden demiyoruz; olasılık ihtimali babında. Oyun platformlarına abonelik artsın göreceğiz; pazar istenen noktaya gelsin. Upload artıyor mu; ping ve jitter düşüyor mu, mobilde kota kalkıyor mu? Ülke derken; Güney America, Güneydoğu Asia, Doğu Europe mi? Anlıyorum; anlıyor musun? Anlıyorum.  

• Merhaba, binaya fiber gelmiş. Telefon üzerinden teklif aldığımda 5 iş günü içerisinde kurulum yapılacaktır diye bilgi vermişlerdi. Sözleşme sonrasında kurulum için randevu tarihini mart ayının ikinci haftasına veriyorlar, daha önce başına gelen oldu mu normal midir ?

Sen sanırım yabancıları sütten çıkmış ak kaşık sanıp korsan torrent falan kullanmıyor sanıyorsun  hadi ülke lafıma bahane buldun tüm dünya diyelim  senin mantığına göre upload yasaklanmalı o zaman. Kısaca bizde torent korsan var diye upload dşük değil tt işine gelmiyor yük binecek cihazlarına her kese yüksek üpload verse 

Biz üle birşey mi dedik; bahanelerden biri olabilir. Tavsiye ederim. Kuralların işlediği bir ülkede; arkadaşlar Adobe torrent linki koyuyorum; ücretsiz kullanmak isteyenler turrent linkden indirebilir diye koy. Ondan sonra mesaj kutuna bak.  

• 
Sayfa: önceki 15551556155715581559
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.