Vdsl olarak bağlantı yaptıracağım hocam fiber altyapı yok şu an burada. Onda sadece modem eklenecektir en son modem parası bitince bizim oluyordu o yönden yine iyi olur. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL (1555. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
72 TL aylık toplamda 1080 TL bağlantı ücreti yeni abonelerden alınıyor vdsl fiber farketmeksizin. Yani kampanya değişsenizde bu ayrıca yansıyacak faturanıza
-
Başka firmadan geçişte de bu bağlantı ücreti alınıyor mu? Netspeed'den geçmeyi düşünüyorum.
-
Valla görünen o 3 günlükleri alıyorlar çünkü. Fakat ilk abonelikte de ucuz tarife yok gibi tt da
-
Tüm aboneliklerde alındığını bilmiyordum o zaman Superonline ile kafa kafaya gelecek. Yine de Türk Telekom'da taahhüt bitince uzatmak daha kolay oluyor Superonline'a göre. Ben yarın TT ile görüşeyim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet alınıyor. Zaten türktelekoma geçiş yoluyla taşıma yapamıyorsunuz. Türk telekomdan başka tt altyapısı kullanan internet sağlayıcılarına ücretsiz geçiş yapılıyor ama tersi olmuyor. TT bizden yeni abonelik alacaksın diyor ve bağlantı ücreti alıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yavuzd58 -- 4 Şubat 2025; 1:37:55 > -
Evet hocam dediğiniz doğru.Ocak 2025 den Nisan-2026 ya kadar 15 ay yapıyor.Ben eski taahhüt bitiş süreme göre hesap etmiştim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şu anda Wifi5 modem kullanıyorum ZTE marka, acaba Wifi6 modem talep etsem değişim yaparlarmı?
Gerçi yukarıda bir arkadaş çekim gücü alanı olarak bir fark göremedim demiş.
Hat vdsl ise modem ücreti falan yok bence kendiniz iyi bir modem alın tt den alıp kazıklanmayın
-
Şöylede bir düzeltme yapayım. Yeni abonelerde normalde bağlantı ücretini tarife fiyatının içine dahil ediyorlar. Siz anlamıyorsunuz onu, ama başka kampanyaya geçmek istediğinizde o yeni tarife ücreti + bağlantı ücreti taksidini+ varsa modem kiralama ücretini dahil edip toplam fatura çıkıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yavuzd58 -- 4 Şubat 2025; 1:47:57 > -
Merhaba arkadaşlar, Eylül ayında Fiberde yılın kampanyasından faydalanarak 15 aylık taahhüt ile TTNET aboneliğimi yenilemiştim.
Oturduğum siteye Turk Net Giga Fiber gelmesi sebebiyle TTNET aboneliğimi iptal etmek istedim.
Müşteri yetkilisi ile görüştüğümde 5000 TL civarı ceza bedeli çıkardı. Modemi eksiksiz iade ederseniz 3000 TL civarı ceza bedeli ödersiniz dedi.
Ceza bedeli ödemeden ya da minimum ceza bedeli ile aboneliğimi nasıl iptal ederim? Yol gösterebilir misiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamemo -- 4 Şubat 2025; 8:44:4 > -
Önerebileceğiniz bir f/p modem var mıdır?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Türknet 2500 TL’ye kadar cayma bedelini faturasına indirim olarak yansıtıyor diye biliyorum. 500 tl cayma bedelini siz karşılamış olursunuz. Yada 1 ay daha bekleyip cayma bedelinin biraz daha düşmesini bekleyebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yavuzd58 -- 4 Şubat 2025; 10:50:12 >
En iyisi biraz beklemek. Cevap için teşekkürler.
-
Hattın vdsl varsayarak Alttaki model iyidir ama ileride fibere geçme ihtimaliniz varsa ve elinizde idarelik modem varsa acele etmeyin derim çünkü bu modelin yenisi çıktı daha iyi lakin o sadece fiberi destekliyor
amazon
Keenetic Hopper DSL AX1800 Mesh Wi-Fi 6 VDSL2/ADSL2+ Modem Fiber Router 4x1Gbit/s, USB3.0 KN-3610https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0C28H8KJK/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A2HM4BM8KE66VD&psc=1
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 4 Şubat 2025; 14:20:2 > -
Comnet sonrası Turknete geçtim ilk 2 ay ücretsiz sonra 500 tl olacak ama ben vdsl kullanıyorum malum hız 35 üstüne çıkmıyor zaten normalde geçiş için bir ay daha turknette kalıp sonra geçiş düşünüyordum ama telekoma geçiş yoksa son ay beklemenin pek bir manası yok en azından 1 ay 500 vermemiş olurum.
Telekoma geçiş için turkneti sonladırıp mı yapmak gerekecek bu durumda ? ev müstakil olduğu için zaten tek kablo geliyor, port dolma vs riski olur mu ya da turknetten nasıl çıkılır kafam karıştı şimdi ..
-
Türk telekoma ücretsiz geçiş yapamıyorsunuz. Yeni abonelik açtırmanız gerekiyor. Türknet aboneliğinizi sonlandırmanız gerekiyor. Port bulamama durumunda türktelekom kendi aboneleri için yardımcı oluyorlar diyorlar sormak lazım. Müstakil evininiz olduğu için port sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yavuzd58 -- 4 Şubat 2025; 16:29:28 >
By durumda geçiş için 3 ay beklemeye gerek yok.. turkneti iptal edip telekoma geçip şansı denemek lazım turknete aylık 500 verene kadar telekoma vermek daha mantıklı gibi geçtikten sonra artık kampanya değişirse şansa ..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bireysel.turktelekom.com.tr
Evde İnternet Kampanyaları ve Paketleri | Türk Telekomhttps://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/yeni-musteri-kampanyalari/tum-yeni-musteri-kampanyalari?GroupName=Transfer%20F%C4%B1rsat%C4%B1%20Kampanyas%C4%B1Transfer kampanyası geçişler için değil mi?
-
Daha uygun fiyatlı olan Keenetic Extra DSL modelide gayet güzel.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X