< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL (1554. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bende yeni abone olmuştum, 3 günlük olmasına rağmen benide geçirdiler bugün tarifeye.
-
Hocam süreci anlatır mısınız? nasıl yeni abone olmuştunuz hangi aboneliği seçerek ve sonrasında sizi nasıl yeni tarifeye geçirdiler?
“Fiberde yılın fırsatı kampanyası 2” bu kampanyadan yararlanmak istiyorum ancak yeni müşteriye kapalı olduğu için yeni müşteriler nasıl süreci hızlandırabilir bilgi arıyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: engman39Hocam süreci anlatır mısınız? nasıl yeni abone olmuştunuz hangi aboneliği seçerek ve sonrasında sizi nasıl yeni tarifeye geçirdiler?
“Fiberde yılın fırsatı kampanyası 2” bu kampanyadan yararlanmak istiyorum ancak yeni müşteriye kapalı olduğu için yeni müşteriler nasıl süreci hızlandırabilir bilgi arıyorum.
Herkesden farklı bir işlem yapmadım. Eski tarifenin ismini hatırlamıyorum zaten pahalı bir tarifeydi. Bu kampanyaya geçmek için twitterdan yazdım, hatta onlarda şaşırdı yeni abone olmuşsunuz geçiş olmayabilir vs. Ama bugün herhangi bir sorun olmadan tarifeye geçirdiler.
-
Yeni abone şu bence, örnek şuan abone olurken o tarifeyle abone olunmuyor
-
Düşük hızlı en ucuz tarifeye başvurup açılınca bu tarifeye geçersiniz, böylece eski tarifeden doğacak indirim bedeli vs. üst tarifeye geçildiği için alınmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 3 Şubat 2025; 15:33:26 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kasim ayinde benzersiz ikna 9 kampanyasi 100 mbt 509 liraya yenilemistim
Dun twitter dan mesaj attim fiberde yilin kampanyasi 2 den yararlanmak istiyorum diye bugun aradilar herhangi bir cezai bedel olmadigini taahhut suremin ise sifirdan baslayacagini fiyatin 409 lira oldugunu ustune de 35 lira modem ucreti oldugunu soylediler bende kabul ettim taahhutun sifirlanmasi gayet iyi oldu
Size sorum şu olacak, siz yeni bir üyelik oluştururken ve tarifeye geçerken TT'den modem aldınız mı? Çünkü bu Twitter'dan geçilen tarifede modem ücreti alınıyormuş artık. Benim modemim yok o yüzden ilk TT'ye kayıt olurken modemli bir tarife mi seçmem daha doğru olur o yüzden sordum.
Hayır modem almadım. Zaten altyapı fiber değil vdsl ile sağlanıyor.
-
Aslında sıfırlanmamış oluyor.Bende eski taahhütümün (eski taahhütüm 18 aylıktı) 9. ayında sizin gibi bu tarifeye geçtim.Normalde Ekim-2025 de bitecekti taahhütüm.Bu kampanyaya geçiş olunca Nisan-2026 ya uzadı taahhütüm 6 ay daha.Uygulamadan bir kontrol edin isterseniz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Johny ConstantineSize sorum şu olacak, siz yeni bir üyelik oluştururken ve tarifeye geçerken TT'den modem aldınız mı? Çünkü bu Twitter'dan geçilen tarifede modem ücreti alınıyormuş artık. Benim modemim yok o yüzden ilk TT'ye kayıt olurken modemli bir tarife mi seçmem daha doğru olur o yüzden sordum.
İlk üyelikte fibere geçilecekse zaten modem artı ont kurulumda takılıyor ücreti nedir bilmem
-
Uzama olmaz hocam bu kampanyaya geçtiğiniz tarihten itibaren 15 aylık yeni bir taahhüt vermiş oluyorsunuz. Eski taahhüt sona eriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yavuzd58 -- 3 Şubat 2025; 18:31:25 >
Hocam turknet kullanıyorum, bu tarifeye geçmek istedim twitter dan yazdım ama yeni müşteriler için geçerli değil dediler. Mevcut müşteri içinmiş sadece, yeni müşteri için bir kampanya var mı?
-
Yeni müşteriler için kampanyalar pahalı malesef. Yukarda bir arkadaş yeni müşteri olup bu kampanyaya geçiş yapabilmiş isterseniz o şekilde deneyebilrisiniz. Yada o arkadaşdan bilgi alabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yavuzd58 -- 3 Şubat 2025; 20:8:59 >
Fiberde yılın fırsatı kampanyası 2 buna geçenler arasında ev telefonu kullanan var mı orda ne tür teklifler var ben şuanda 1000 mbite her şey dahil 964 TL ödüyorum bu kampanyada 779tl 75 TL de hgw var ev telefonu kaç TL teklif geliyor 964 yakın gelecekse benim için pek anlamlı değil
ben vdsl 50mbit kullanıyorum yalın olarak modemlerini almadım yeni olarak 15 ay buna 399 taahhüt versek modem parası vermeden 399 tl devam edebilir miyiz
-
Vdsl altyapıda modem ücreti olmaz geçebilirsiniz. Modem ücreti fiber altyapıda var sadece
-
İsterseniz ttdestek sayfasına yazın onlar sizi arayacak sorarsnız zaten uygun fiyat söylerlerse geçersiniz yoksa geçmezsiniz sizin onayınızı almadan geçiş yapmazlar.
-
O zaman bu kampanyaya geçmek için TT'ye abone olunacaksa nasıl bir tarife önerirsiniz? En düşük modem veren bir tarifeye geçmek, 1 gün sonrasında da bu tarifeye geçmek mantıklı olur o zaman.
Yeni abone olacaklar için şöylede bir durum var. Siz yeni abone olunca sizden aylık 72 TL bağlantı ücreti alacaklar ayrıca 75 TL modem ücreti(fiber altyapı kullananlar için ) alınacak. Fiberde yılın fırsatı kampanyasına geçsenizde örnek 100 mbps için 409 TL + 72 TL bağlantı ücreti+75 TL modem ücreti ödeyeceksiniz. Toplamda 556 TL ödemesi olacak 15 ay. Ona dikkat ederek geçiş talep etmenizi tavsiye ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yavuzd58 -- 4 Şubat 2025; 1:12:17 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X