Çok yoğun demek ki büyük illerde olabiliyor. Mesela ben aramıştım aynı güne randevu verdi telefonu kapadım 1 saat sonra geldiler |
TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL (1559. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Arkadaşlar merhaba, hali hazırda 200mbit ayda 469 tl olacak şekilde ödüyorum bugün Türk Telekom’dan aradılar şuan ödediğiniz fiyatın üstüne 80 tl fazla vererek ayda 549 tl ye 500mbit kullanabilirsiniz dedi. Açıkçası geçmeyi düşünüyorum şuan kullandığım modem ile 500mbit alabilir miyim modem değişecek mi ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Destek hattı daha erken tarih veremiyoruz dedi, bu kadar yoğunluk olması enteresan geldi.
-
Dostlar şuanda netspeed müşterisiyim. 20 şubatta taahhütüm bitiyor. Türk Telekom hangi kampanya önerirsiniz.
-
Büyük illeri bilemem de bu yıl baya fiber takıldı düşün benim yaşadığım ilçeye bile fiber geldi ki hiç beklemiyorduk
-
Modemi yazmamışın ki ne diyelim
ama 200 alıyorsan 500 de olur
-
Bende comnetin kapanmasından sonra Türk nete 2 aylık ücretsiz geçiş yaptım
Hızım 50mb modem kendime ait
Türk netten geçiş yapılmıyor galiba yeni başvuru yapmamız gerekiyormuş onda da kurulum ücreti felan çıkıyor sanırım
Eskiden öyle birşey yoktu bize adsl kullanıcı adı şifre veriyorlardı biz modeme girip anında kullanmaya başlıyorduk ne güzel
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Turknetten neden geçiş olmuyor hocam?quote:
Orijinalden alıntı: yokyak
Bende comnetin kapanmasından sonra Türk nete 2 aylık ücretsiz geçiş yaptım
Hızım 50mb modem kendime ait
Türk netten geçiş yapılmıyor galiba yeni başvuru yapmamız gerekiyormuş onda da kurulum ücreti felan çıkıyor sanırım
Eskiden öyle birşey yoktu bize adsl kullanıcı adı şifre veriyorlardı biz modeme girip anında kullanmaya başlıyorduk ne güzel
Normal geçiş olurda bu Türk Telekomun kampanyası yeni aboneliğe özelmiş yani geçişle yapılan bir kampanya değil
Hangi kampanya için söylüyorsunuz hocam? Kusura bakmayın gözümden kaçmışquote:
Orijinalden alıntı: yokyak
Normal geçiş olurda bu Türk Telekomun kampanyası yeni aboneliğe özelmiş yani geçişle yapılan bir kampanya değil
50mb 15 aylık 400tl olan
Turk telekom 16 mbit kullanıyorum. Mh aradi 24mbit 15 ay 429 teklif ettiler kabul edeyim mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poet2626 -- 13 Şubat 2025; 16:37:54 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Discord açılmış ttnet tık yok. Bu işleri hızlı ayak uydurana kaymak lazım.
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yavuzd58 -- 13 Şubat 2025; 22:15:26 > -
Sadece bir ekran görüntüsü var. Kampanyanın linki nerede? Başvurmak için twitter'dan mı yazmalıyız sadece başvuru sayfası yok mu?
-
Oo üstadım merhabalar nerelerdesin :)
Vdsl kullanıcıları da yararlanabiliyor hocam. İkna paketini bırak normal paket bile sunmuyorlar artık :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
şuanda uygun,
bana 16mbps 525 tl
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X