Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL (1559. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31.178
Cevap
657
Favori
2.210.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15551556155715581559
Sayfaya Git
Git
Giriş

Çok yoğun demek ki büyük illerde olabiliyor. Mesela ben aramıştım aynı güne randevu verdi telefonu kapadım 1 saat sonra geldiler

• Arkadaşlar merhaba, hali hazırda 200mbit ayda 469 tl olacak şekilde ödüyorum bugün Türk Telekom’dan aradılar şuan ödediğiniz fiyatın üstüne 80 tl fazla vererek ayda 549 tl ye 500mbit kullanabilirsiniz dedi. Açıkçası geçmeyi düşünüyorum şuan kullandığım modem ile 500mbit alabilir miyim modem değişecek mi ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mito1172 kullanıcısına yanıt

Destek hattı daha erken tarih veremiyoruz dedi, bu kadar yoğunluk olması enteresan geldi.

• Dostlar şuanda netspeed müşterisiyim. 20 şubatta taahhütüm bitiyor. Türk Telekom hangi kampanya önerirsiniz.

• GAJU kullanıcısına yanıt

Büyük illeri bilemem de bu yıl baya fiber takıldı düşün benim yaşadığım ilçeye bile fiber geldi ki hiç beklemiyorduk

• H4RuNN H kullanıcısına yanıt

Modemi yazmamışın ki ne diyelimTÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL  ama 200 alıyorsan 500 de olurTÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL 

• Bende comnetin kapanmasından sonra Türk nete 2 aylık ücretsiz geçiş yaptım
    Hızım 50mb modem kendime ait
    Türk netten geçiş yapılmıyor galiba yeni başvuru yapmamız gerekiyormuş onda da kurulum ücreti felan çıkıyor sanırım
    Eskiden öyle birşey yoktu bize adsl kullanıcı adı şifre veriyorlardı biz modeme girip anında kullanmaya başlıyorduk ne güzel

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yokyak

Bende comnetin kapanmasından sonra Türk nete 2 aylık ücretsiz geçiş yaptım
    Hızım 50mb modem kendime ait
    Türk netten geçiş yapılmıyor galiba yeni başvuru yapmamız gerekiyormuş onda da kurulum ücreti felan çıkıyor sanırım
    Eskiden öyle birşey yoktu bize adsl kullanıcı adı şifre veriyorlardı biz modeme girip anında kullanmaya başlıyorduk ne güzel
    Turknetten neden geçiş olmuyor hocam?

• Yapboz06 Y kullanıcısına yanıt
    Normal geçiş olurda bu Türk Telekomun kampanyası yeni aboneliğe özelmiş yani geçişle yapılan bir kampanya değil

• quote:

Orijinalden alıntı: yokyak

Normal geçiş olurda bu Türk Telekomun kampanyası yeni aboneliğe özelmiş yani geçişle yapılan bir kampanya değil
    Hangi kampanya için söylüyorsunuz hocam? Kusura bakmayın gözümden kaçmış

• Yapboz06 Y kullanıcısına yanıt
    50mb 15 aylık 400tl olan

• Turk telekom 16 mbit kullanıyorum. Mh aradi 24mbit 15 ay 429 teklif ettiler kabul edeyim mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poet2626 -- 13 Şubat 2025; 16:37:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Discord açılmış ttnet tık yok. Bu işleri hızlı ayak uydurana kaymak lazım.

• poet2626 P kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yavuzd58 -- 13 Şubat 2025; 22:15:26 >
  • Yavuzd58 Y kullanıcısına yanıt

Sadece bir ekran görüntüsü var. Kampanyanın linki nerede? Başvurmak için twitter'dan mı yazmalıyız sadece başvuru sayfası yok mu?

• kırmızı pelerin kullanıcısına yanıt

Oo üstadım merhabalar nerelerdesin :)

Vdsl kullanıcıları da yararlanabiliyor hocam. İkna paketini bırak normal paket bile sunmuyorlar artık :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncelleme: dün akşam tekrar aradım 8 marttan önce kurulum için yönlendiremiyoruz dediler fakat bu sabah kurulum için saha ekibi aradı ve gelip kurulumu tamamladı. Müşteri temsilcileri ile saha ekibi arasında iletişim pek sağlıklı değil gibi.

Modem salonda ve masaüstü PC ile aralarında yaklaşık 25 metre CAT6 kablo var, üst katta dağıtımı xiaomi ax1800 ile yapıyorum, ethernet üzerinden aldığım değerler bu şekilde.

TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GAJU -- 15 Şubat 2025; 17:47:49 >

• poet2626 P kullanıcısına yanıt
    şuanda uygun,

bana 16mbps 525 tl

• 
Sayfa: önceki 15551556155715581559
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.