Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL (1516. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31.106
Cevap
650
Favori
2.204.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15141515151615171518
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiberde yılın fırsatı 2 devam ediyor mu hala

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • eminöğretmen E kullanıcısına yanıt
    E benim parasını verip aldığım modemim var yine de ödicem mi bu ücreti

• EGoldstein kullanıcısına yanıt

Online işlemlerde taahhüt yenileme var oraya bakın uygun fiyat çıkabilir

• Telekom Gpon altyapı ile Turknet kullanıyordum. Zte wifi4 fiber modem vardı.

Modemde hız düşüşleri, kopmalar, diğer odalarda çekim gücü zayıflaması vs oluyordu.

Defalarca kayıt açtım şu modemi değiştirin dedim Turknet hiç oralı olmadı.

En son aylık 279TL'ye gelen yıllık ödeme kampanyasına katılmıştım.

Yılın dolmasına 1 hafta kala Telekom müdürlüğüne gidip yeni TT fiber başvurusu yaptım.

Belirli mahallelere özel olan Fiber Hızla Tanışma Kampanyası 100 Mbps aylık 499TL'ye geldi.

Ayrıca 75TL modem kullanım ücreti var fakat hiç problem değil.

Dün kurulum yapıldı, oh be dünya varmış dedim.

Gerçekten bundan sonra internette fiyata asla bakmam Telekomdan şaşmam.

Getirdikleri modem Wifi6 destekli Huawei LG8245X6-50 tam bir canavar

Arada 3 duvar olan odada diğeri tek diş 20mbit çekiyorken bu full çekiyor ve 100mbit

Önümüzdeki aylarda güzel bir hız yükseltme teklifi gelirse yararlanıp hızı yükseltirim.

• bjkali kullanıcısına yanıt

Hızı online işlemlerden hız yükselt var çok hesaplı anında yükseliyor gece yarısı da olsa oraya bak derim ben en son 100 Mbps yaptım 394 tl

• mito1172 kullanıcısına yanıt

Henüz 1 günlük üyeyim, o sebeple iyi bir fiyat çıkacağını sanmıyorum şimdilik.

Girmiş olduğum kampanyanın üst paketlerinin fiyatı çıkıyor şuanda.

200mbit 599TL / 500mbit 750TL / 1000mbit 850TL (pahalı geldi yapmadım)

• Arkadaşlar Prime avantajları mobil uygulamada görünmüyor.

Sadece web online işlemlerde var, ondada tüm prime kampanya şifreleri yok.

örneğin espressolab var, migros ispark vs. yok (sms atınca şifre geldi)

sizde durum nasıl? mobil uygulamada prime avantajlarının olması gerekmez mi?

• bjkali kullanıcısına yanıt

Evet sizde fazlaymışTÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL  prime ye bakmadım mobilde bakarımTÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 17 Kasım 2024; 18:56:40 >
  • Merhaba. Evime böyle yeni bir altyapı döşendi. Bu altyapıyla maksimum kaç megabit alabilirim? 1000 Megabit için uygun mudur? Teşekkürler
    TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL
    TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sitemize 1000 mbit fiber gelmiş yeni. (Gpon dedi yanlış hatırlamıyorsam.)

fiyat 15 ay sözümüze 819 + 75 modem ücreti. (neden modem ücreti aldıklarını da anlamadım?)

nasıl sizce?

şu an 100 mbit vdsl kullanıyorum. 250 civarı ödüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evren7 -- 18 Kasım 2024; 14:29:4 >
  • Ttkom fiber abonelerine artık upload hızını yükselmesi lazım.

• Evren7 kullanıcısına yanıt
    Alt yapı gpon 1000 mbps olan yerlerde kendi modeminizi kullanmanıza veya sunulan modemi satın almaya müsade etmiyor. Aylık 75 TL wifi 6 modem kirasina mecbur bırakıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Evren7 kullanıcısına yanıt

TTNet ve altyapısında hizmet veren firmalar özelinde fiber altyapı için paket ücreti + aylık router kirası vardır.

Verilen router'ın kullanılması zorunlu değildir, daha iyi router'ınız varsa onu kullanabilirsiniz.

Fiyat turk telekom firması için uygun bu arada. En ucuz diyebileceğimiz comnet'te bile aylık 899₺ + modem ücreti.

• serkanki26 S kullanıcısına yanıt

anladım hocam teşekkürler

• ru.celebi kullanıcısına yanıt

teşekkürler hocam. bu şekilde ise yapacak bir şey yok. bize ayrıcalık tanıyacak halleri de yok. babamızın firması değil sonuçta. :)

geçiş için henüz karar vermedim. düşünüyorum bakalım.

• TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL

fiberde yılın fırsatı güncel 20.11.2024
    35mbit 360tlye 15 ay taahhütle yeniledim
    50mbit fiyatı 400tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100,200 veya 500 olarakta alabilirsiniz. İlla 1000mbps alacaksınız diye bir şart yok hocam.

• Merhaba, ikamet adresimde altyapı olmadığı için TT ön başvuru yaptım. Online başvuruda, modem istemiyorum olarak seçtim (Keenetic Hero modeme sahibim). Öncesinde MT ile telefonla görüşmemde, modem kiralamak zorunlu demişti. Mevcut şartlarda, modem kiralamadan abonelik oluşturabilir miyim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mekkelimusrik M kullanıcısına yanıt
    Türk telekom mobilde bu paket var mı bana vdsl 35 mbps en düşük 489 tl çıkıyor. 33 günüm var. Şu ana kadar hiç değişmedi teklif.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ru.celebi kullanıcısına yanıt

hocam dün müşteri hizmetleri ile tekrar konuştum.

bu müşteri hizmetleri farklı bir kampanya sundu ve bende kabul ettim.

mevcut müşteri olduğum için 1000 mbit 557 tl'ye kullanabilirsiniz dedi. modem parası ve kurulum ücreti de almıyoruz dedi. ama modemi abonelik iptalinde geri alırız dedi. bende ok dedim. taahhütüm haziran 2025'te bitecek. ondan sonrasına bakacağız artık o zamanın şartlarına göre tekrar düşünürüm ama bu teklif bana çok cazip geldi. bende kabul ettim. henüz daha gelip kurulum yapmadılar. randevu verdiler kurulum için.

• 
Sayfa: önceki 15141515151615171518
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.