Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL (1518. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31.090
Cevap
649
Favori
2.201.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15161517151815191520
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Online mı aldınız aboneliği ? Fiberde yılın fırsatı 2 kampanyasının detayları nedir bulamadım ben ?

• Erengy kullanıcısına yanıt

Bu galiba

Daha önceden Türk telekom kullanıyorduysanız modem ücreti almamaları lazım. Benim bildiğim "Fiberde yılın fırsatı" mevcut müşterilerin yararlanabileceği bir tarifedir. Bu sebeple modem ücreti olmaması lazım.

• Yavuzd58 Y kullanıcısına yanıt

Yeni abone gibi

• 2 yıldır aboneyim ama ttnet modemini iade etmiştim. Kendi modemimi kullanıyordum. Taahhüt yenilemek için modem zorunluymuş, yoksa sistem açılmıyor. Mecbur aldık modemi. 10 gündür 2 tane müdürlüğe gittim, kaç kez aradım. En sonunda arıza kaydı bırakıp modem aldım ve çözüme kavuştu.

Fiberde yılın fırsatı 2'yi bulamadım ama 1.sinin sözleşme budur:

https://www.turktelekom.com.tr/tt-yardim/SozlesmeVeTaahhutnameler/fiberde-yilin-firsati-kampanyasi-15-aylik-kampanya-taahhutnamesi-090824-311024.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erengy -- 20 Kasım 2024; 22:55:27 >

O da sizin şansızlığınız o eski modemi iade etmeseydiniz fibere geçince modem ücreti almazlardı sizden yada 20 tl gibi cüzzi bir ücret alıyorlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yavuzd58 Y kullanıcısına yanıt

Bu iş fiberde oluyor galiba çünkü ben yıllardır adsl abonesiyim modemin m sinden bile bahsetmediler hep kendi modemimi kullandım. Şuan 2 aydır fibere geçişi yaptım sadece modem takıldı kira falan yok ki zaten çıkarıp koydum kutuya yine verdikleri modemi TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL bakalım 2025 12 ayında taahhüt bitecek nasıl olacak

• Selamlar herkese 24 için en uygun ne teklif aldınız ?

online'da 467

Yapay zeka 424 verdi.

Sürenin dolmasına 15 gün var.

Şu mahalle muhabbetine de baktım mahallede fiber yok ancak alt yapı kontrol ettiğimde VDSL :102,400 MbpsBoş Port : VAR yazıyor fiber görünümlü hipere mi geçiş sağlayabiliyoruz?

• 2 senelik taahhüdümün bitmesine 1 hafta kalmıştı, twitter üzerinden turk telekom müşteri hizmetlerine fiyatların çok yüksek olmasından kaynaklı şiyaketimi yazdım tarafıma sunulan en düşük aylık ödeme 50mbit VDSL için 500 tl civarıydı, Fiberde Yılın Kampanyası 2 adı altında bir pakete geçmek için teklifte bulundular 50 mpbs VDSL için 399 TL, 35 mbps içinse 359 tl 15 ay tahhütlü şekilde teklif verdiler. 35 mbps / 12 upload bana gayet yeterli geldiği için tekliflerini kabul ettim.Şuan için sanırım hem VDSL hem Fiber için en mantıklı seçenek bu gibi gözüküyor.En düşük fiyatlı internet hizmeti sağlayan diğer aracı firmalar bile 35 mbit interneti türk telekom alt yapısı ile 259 tl gibi rakamlardan vermeye başladılar ve taahhütte yapmıyorlar, interneti kaynağından 15 ay taahhütle almak en mantıklı seçenek gibi geldi.

• Yeni müşteriler adına 1000mbps paket için önerebileceğiniz bir yol var mi online mı mantıklı şubeler mi? teşekkürler.

• mustpre M kullanıcısına yanıt

Müdürlük 1060 TL fiyat söyledi 1000 mbps yeni müşteri için... Online'da ise 15 ay ortalaması 924 TL olan (fazla araştırmadım) bir paket vardı. Onu söyledim, "Online'a özeldir bizde yok" dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prof.Matematik -- 21 Kasım 2024; 20:26:4 >
  • TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL

Hocam internet sitesinden veya mobil uygulamadan başvuruyu yarım bırakınca aradıklarında max ulaşabildiğim fiyat -size dönüş yaptıklarında aynı tarifeleri saymaya başlıyorlar yani- 875TL -modem ücreti hariç- belirli il ilçeye özel kampanyalar var onlara da bakınız önce ama durum bu şekilde fena değil aslında 15 ay taahhüt için.

Sansüronline -superonlinedan sonra- ilaç gibi mi gelir birşey değişir mi bakalım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustpre -- 21 Kasım 2024; 20:29:43 >
  • 35 mbps vdsl kullaniyorum 30 günüm var bugün aradilar 15 ay için 359 tl teklif ettiler kabul etmek mantıklı mı yoksa bitince iptal edip iptal biriminin aramasını mı beklemeliyim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fiberde yılın fırsatında modem mecbur mu şimdi. Bu iyi olmadı ya yeni aldık modem. Bu verdikleri modem kiralık mı yoksa taahhüt sonında bizim mi oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cawrash -- 21 Kasım 2024; 22:26:5 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • cawrash C kullanıcısına yanıt

Sizin olmuyor saçmalık orada. Aylık ücret alıyorlar bir de sizin olmuyor modem. Fiber kullandığınız sürece alıyorlar sizden ücreti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • firtina8145 F kullanıcısına yanıt

Bence iyi hocam, memnunsan devam et, çünkü İSS değiştirince çok sorun yaşanıyor, portun falan değişiyor bazen. arızalarda çözüm içinde kendi müşterilerinde daha çabuk sorun çözülüyor.

• Sabit telefonsuz 24 MBPS (VDSL) paket kullanan arkadaşlar varsa, rica etsem aylık alınan "Yalın İnternet Erişim Ücreti" olarak faturada kaç TL ücret kalemi görünüyor, bakabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 22 Kasım 2024; 12:50:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • firtina8145 F kullanıcısına yanıt
    Çok iyi fiyat, neden ucuz teklif ettiler hocam acaba, Twitter'dan kayıt mı bıraktınız kampanya için yoksa?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Kendileri aramış babamı babam kullaniyor 24 ile 35 mbps arasinda fiyat farki yok demisler 359 tl ye yenileyelim 15 ay demisler yok demiş biraz daha düşerler belki dedi bekliyor ben superonline 100 mbps ve tvplus kullanıyorum ortalama 530 tl ye yeniledim gecen ay.

• gnysmz kullanıcısına yanıt
    15 ay olduğu için mantıklı gibi ama online işlemlere girince bile 50 mbps 480 lira olarak çıkıyor 80 lira pek indirim sayılmaz bilemedim. 25 gün kaldı taahütümün bitmesine.

• 
Sayfa: önceki 15161517151815191520
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.