35 Mbps ise babanız fırsat tepmiş bence bu fiyatı bir daha veren çıkmaz |
TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL (1519. sayfa)
-
-
Taahhütüm yarın bitiyor müdrülüğe gidip ıslak imzalı iptal dilekçesi veriyorduk eskiden.Bu yöntem devam ediyor mu? Yoksa uygulamadan verdikleri teklifi kabul mü edeyim. Hiper 75 kullnıyorum.225 tl şuan ilk 5 ay 340 sonrası 10 ay 680 tl teklif var.Müdürlüğe gidersem farklı yeklif benzersiz ikna falan gelir mi? Bilginiz var mı?
-
hocam twitterden TT destek e yaz öyle dene istersen. İptal işlemleri e-devlet üzerinden yapılıyor sorgusuz sualsiz iptal ederler.
-
bana da dün telekom gelip fiber dönüşüm yapacaklardı 1000mbit için ama gelen giden olmadı. sonra aradım müşteri hizmetlerini, aldığım bilgiye göre yoğunluktan dolayı salı gününe ertelemişler. bende ona göre işimi ayarlamıştım şimdi bir daha iş çıkardılar. bekliyoruz bakalım.
-
Millenicom abonesiyim, iptal etmeden telekoma geçiş işlemi yapılabiliryor mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçiş olmayan tek operatördür TT. Yeni abonelik almanız gerekiyor.
-
Teşekkürler bilgilendirme için, 11 gündür dsl arızasını gideremediler yapacak bişey yok iptal edip telekoma geçicem artık.
Sanırım şu anda yeni aboneler için kurulum, aktivasyon vs gibi başlangıç ücretleri almıyor. Yine de teyit ediniz abone olurken.
- Kampanya fiyatları 15 ay boyunca indirimli fiyatlardır. Ücretler içerisinde; bağlantı ücreti, erişim ücreti ve internet paketi ücreti toplamı gösterir. Bu fiyatlar, yalın internet erişiminde geçerlidir.
- 800 TL’ye Kadar Hoş Geldin İndirimi: Diğer internet servis sağlayıcıdaki internet aboneliğini iptal ederek, Online Özel efsane fiber Kampanyası ile Türk Telekom Evde İnternet abonesi olan müşterilerimize Hoş Geldin İndirimi sunulur.
- evde kurulum hizmeti, kampanya kapsamında ücretsiz olarak sunulacaktır.
- Online’a Özel Efsane Fiber kampanyası sadece Türk Telekom web sitesi ve mobil uygulamasında geçerli ayrıcalıklı bir tekliftir. Türk Telekom mağazaları ya da çağrı merkezinden başvuru alınmamaktadır.
-
Ben de twitter'da ttdestek'e yazdıktan sonra bu fiyatı 35 mb için direk verdiler.
-
çelebi hocam selam.
göknetten altyapı sorgulayınca FTTX-V1(GPON) yazıyor. (Türk Telekom)
bunun eve kadar fiber mi yoksa binaya kadar fiber mi olduğunu nasıl anlıyoruz?
kurulum yapmaya gelen arkadaşlara mı sormak lazım?
-
GPON yazıyorsa FTTH'dir.
Binaya kadar olduğunda genelde VDSL tarafında 102400 Mbps yazıyor.
Bu sitenin sorguları daha net;
Altyapı Sorgulama | Gigaspeed Fiber İnternet | Sınırsız Kotasız Taahhütsüz İnternet
-
oradan da bu şekilde çıkıyor...
-
Eve kadar 1000 işte. Mis :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
oo iyiymiş hocam o zaman. daha gelip kuramadılar ama yarına ertelediler kurulumu. sanırım dönüşüm muhabbetine yoğunluk var.
-
Randevu gününde kurduklarını görmedim zaten daha :) En azından altyapınız tamamlanmış, satışa açık. Darısı diğer arkadaşların başına diyelim.
-
Desteği iyi akıl etmişsin oradan verebilirler hayırlı olsun
-
Amin. Allah herkese nasip etsin hızlı internet alt yapısı.
-
Arkadaşlar şu an twitter üstünden irtibata geçince 35/50 mbit için verdikleri fiyat nedir? Taahhüt süresi nedir? Bir de paketin ismi tam olarak nedir? Taahhüt bitimine 15 gün kaldı arayıştayız.
-
bu mesh nasıl peki sizce?
bana tekli yeterli olacak.
bunu istediğimiz yere koyabiliyor muyuz yoksa modemin yanında mı olması gerekiyor?
amazonTP-Link Deco S7(1-pack), AC1900 Mbps, Dual-Band, Gigabit Portları, 100'den Fazla Cihaz Bağlantısı, Mobil Uygulama ile Kolay Kurulum, Wi-Fi 5 Mesh Sistemihttps://www.amazon.com.tr/dp/B0BFBC7VB4/?coliid=I9PARXDRDIEPC&colid=10EEZ4A0W1UO&psc=1&ref_=list_c_wl_lv_ov_lig_dp_it
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X