Superonline 100mbit ilk 2 ay ücretsiz, sonraki 10 ay 500TL. Modem ücreti dahil. Telekom'da alternatifi var mı? Evde hem superonline hem de telekom fiber altyapısı var. Şu an da Atlantis net kullanıyorum. |
TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL (1520. sayfa)
-
-
Hiç bir bilgim yok açıkçası. Biz o işi Keenetic ile görüyoruz :) Kendi konusunda detaylı bilgi verebiliriz.
-
tamam bu tp-link deco mesh içinde konu varmış. olmadı oraya bir sorayım.
-
Yalnız tt modemi kullanacaksan genişletici almadan önce araştır tt verdiği modemlerde mesh yapılıyor mu diye
-
aynen hocam. henüz kurulum yapmadılar. gelen modeme göre bakacağım.
-
Aynen çünkü bana hwai modem takmışlardı onda sadece kabloyla yapılıyordu bende söküp kutusuna koydum
-
araştırmadan almam hocam. uyarınız için teşekkürler. bakalım bize hangi modem denk gelecek.
-
Valla bölge bölge değişiyor ben 2 ay önce ADSL den fibere ilk geçişte hızı 24 Mbps dediler ses etmedim (sonradan online işlemlerden 100 yaptım tabi ) hız 24 Mbps olduğu halde wifi 6 modem verdiler normalde bu hıza bu modem verilmiyor diyenler var neye göre veriyorlar garip bu tt
-
söylemesi ayıptır benim hız 1000 mbit. 100'den 1000'e geçiyorum.
-
Düz kullanıcı iseniz verdikleri modem iş görecektir elbette, ancak uzman seviyesi farklı özellikler istiyorsanız tatmin etmeyecektir.
Stok durumuna göre markası değişebilir ancak WiFi 6 destekli bir model zimmetleyeceklerdir.
-
Oldu o zaman iyi günleerr Şaka bir yana bende düşündüm de fiyat fazla geldi malum ilerde taahhüt deyip daha da geçirecekler o yüzden 100 yeter dedim394 TL sana hayırlı olsun
-
düz kullanıcıyım. öyle çok bırkalamam. arka odalarda da çekerse zaten mesh falan da almam.
o modem bana yeterde artar diye düşünüyorum.
-
benimde mevcut müşteri yükseltme olacak. fiyat uygun geldi şimdilik taahhüt bitene kadar. yaza taahhüt bitince yeni fiyata göre bakarız.
-
benim 1 yıl var taahhüt bitmesine aslında 1000 Mbps online de bana da uygundu diğer tekliflere göre 614 tl idi ama sonradan yeni sözleşmede baya geçirebilirler birde hız indirmeye uğraşmayalım dedik
-
-
Evet. FTTB altyapi gorunuyor. Bu altyapida 100mbps uzeri alinamiyor maalesef. Telekomun fiber dönüşüm yapmasi gerekli, telekom mudurlugu ile gorusmelisiniz. Ayrica sol fiber altyapisi da gorunuyor. Sol uzerinden 1000 mbps alabilirsiniz kullanmak isterseniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Binamıza fiber geldi, Telekom ücretsiz montaj ve modem ile ev içi kurulumu gerçekleştirdi. 100mbit kullanıyordum. Hız olarak hiç bir fark görmedim. Teknik olarakta Lenovo laptopum 5Ghz bağlantıda kopma yapıyordu artık yapmiyor, ayrıca laptopdan tv ye yansıtarak video izlediğimde önceden ses kesik kesik atlamali geliyordu. Belki modem ile alakalıdır orasını bilemeyeceğim. (Eski modem zyxel)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam göknetten sorgulamada gpon yazıyor.Her gpon FTTH olmuyor o zaman değilmi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hatali gosteriyor. FTTB-ETH yaziyor detayda. Goknet hepsine gpon yaziyor sanirim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu hangi kampanyası hocam?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X